3, takıma gel cnmMerhaba kızlar ben zeynep.
35 yaşında tombak bir hatunum.
Bir an ònce kurtulmam lazım bunlardan.
Boyuma kiloma gelince 168 cm ve 87 kg mım. Hedefim 20 kg verip 67 kg olmak.
Pazartesi 87 kg ile başladım.
Beni alacak bir takım arıyorum.
3. Takima gel canimSelamlar..170 boy
60 kilo
buaralar 3 kilo aldim 57 idim 55 olmak istiyorum
yas 22 yardim edin 1 ayda 5 kilo vermek istiyorum
Merhaba kızlar ben zeynep.
35 yaşında tombak bir hatunum.
Bir an ònce kurtulmam lazım bunlardan.
Boyuma kiloma gelince 168 cm ve 87 kg mım. Hedefim 20 kg verip 67 kg olmak.
Pazartesi 87 kg ile başladım.
Beni alacak bir takım arıyorum.
3. Takima gel canimSelam kızlar.
172 cm 97 kg mım. Bu sabah itibarı ile.
Yılsonuna kadar kararlı ve iradeli davranarak 77 olmak istiyorum ınşallah yapabirim. Siz de bana destek olabilirmisiniz.
21 yaşındayım ve vermek istedigim 7-8 kilo var sanirim 54 kilo filanım bayadır tartilmadim tartidan korkar oldum ergenlik donemimden once tombuldum biraz sonra baya verdim kilo yeme seklim kendi kendine degismisti ama biseyler oldu ve tekrar kilo almaya basladim her ay almaya devam ediyorum.. Bende ki sorun irademe hakim olamiyorum rejimi bozuyorum tatli yiyorum ve porsiyon kontrolum malsef yok.. Cuma zayiflama takimlarina takilmak istiyorum cunku sorumlugum olursa daha iyo motive olup kilolarimi verebilirimArkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
ıyilikler diliyorum.
3. Takima gel canim21 yaşındayım ve vermek istedigim 7-8 kilo var sanirim 54 kilo filanım bayadır tartilmadim tartidan korkar oldum ergenlik donemimden once tombuldum biraz sonra baya verdim kilo yeme seklim kendi kendine degismisti ama biseyler oldu ve tekrar kilo almaya basladim her ay almaya devam ediyorum.. Bende ki sorun irademe hakim olamiyorum rejimi bozuyorum tatli yiyorum ve porsiyon kontrolum malsef yok.. Cuma zayiflama takimlarina takilmak istiyorum cunku sorumlugum olursa daha iyo motive olup kilolarimi verebilirim
3. Takima gel canimArkadaşlar merhabaüniversite öğrencisiyim daha önce kendi çapımda birşeyler yaparak 12 kilo verdim :) vermem gereken bi 4 kilo civarında daha var ve ben artık sıkıldım ve iyice saldım desteğe ihtiyacım var boy 1.68 kilom on son 56 civarındaydı ama son 2 3 gündür fazla kaçırdım net kilo mu sabah tartilinca söylerim 20 yaşındayım acaba hangi grup beni arasına alıııır tey tey teeyyy
Canim azimliyim kurallara uyarim diyosan 6. takıma beklerimBende diyet yapmak istiyorum..aranıza alırmisiniz acaba?
Azimli olmak zorundayım bunun için geleceğim. Motivasyon iyi gelecek. TesekkurlerCanim azimliyim kurallara uyarim diyosan 6. takıma beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.143241/page-13746Azimli olmak zorundayım bunun için geleceğim. Motivasyon iyi gelecek. Tesekkurler
1.takıma gel tanışalım canım18 yaşında, 2 ay öncesine kadar kendini balık etli sanan, 18 yıl sonunda bir gün aynaya baktığında ŞİŞMANolduğunu farkeden bir üniverste öğrencisiyim. Önceki yıllarda 2 defa bu düşünceye kapıldım. İlkinde büyük bir hevesle spor salonunda buldum kendimi. 1 ay gittikten sonra 5 kilo verdim
ama her şeyden çabucak sıkılan biri olarak bundan da sıkıldım. Sonra tabi tekrar aban fast food’a abur cubura verdiğim kiloyu fazla fazla geri aldım. 2 sene sbi heves dukan diyetine başladım. Çok güzel yaptım 3 ay kadar bi sürede 10 kiloya yakın verdim ama derslerim yoğun olduğundan spor yapmıyordum. 3 aydan sonra sıcak bir günde bayılacak gibi oldum ve arkadaşlarımın ısrarıyla biraz ara verdim(!) Sonra bi baktım hooop bütün kilolar geri.Baktım olmuyor vazgeçtim ve 2 yıl sonra bugün tekrar buradayım. Şuan 2 ayı geride bıraktım jillian 30 day shred yaptım şimdi de insanity yapıyorum boyun 158 kilom 72,3 60 kilo olmak istiyorum:)
Kaptanım 979. sayfada , sanırım aynı arkadaşın başvurusu var ve hesap kapatılmış bilginiz olsun.1.takıma gel tanışalım canım
Tamam tatlım çok teşekkürlerKaptanım 979. sayfada , sanırım aynı arkadaşın başvurusu var ve hesap kapatılmış bilginiz olsun.
7.takıma gel canım.Merhaba.ben 32 yasinda 69.4 kiloda 155 cm boyundayim.ilkinci dogumumdan sonra artik yillardir veremedigim kilolari vermek istiyorum.benide kabul edermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?