Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar..170 boy
60 kilo
buaralar 3 kilo aldim 57 idim 55 olmak istiyorum
yas 22 yardim edin 1 ayda 5 kilo vermek istiyorum

Zeynep sen diskalifiye olmamis miydin?DDiskalifiye olunca bir daha takimpara giremiyorsun diye biliyorum ben

Selam kızlar.
172 cm 97 kg mım. Bu sabah itibarı ile.
Yılsonuna kadar kararlı ve iradeli davranarak 77 olmak istiyorum ınşallah yapabirim. Siz de bana destek olabilirmisiniz.

21 yaşındayım ve vermek istedigim 7-8 kilo var sanirim 54 kilo filanım bayadır tartilmadim tartidan korkar oldum ergenlik donemimden once tombuldum biraz sonra baya verdim kilo yeme seklim kendi kendine degismisti ama biseyler oldu ve tekrar kilo almaya basladim her ay almaya devam ediyorum.. Bende ki sorun irademe hakim olamiyorum rejimi bozuyorum tatli yiyorum ve porsiyon kontrolum malsef yok.. Cuma zayiflama takimlarina takilmak istiyorum cunku sorumlugum olursa daha iyo motive olup kilolarimi verebilirim

3. Takima gel canim

Arkadaşlar merhaba üniversite öğrencisiyim daha önce kendi çapımda birşeyler yaparak 12 kilo verdim :) vermem gereken bi 4 kilo civarında daha var ve ben artık sıkıldım ve iyice saldım desteğe ihtiyacım var boy 1.68 kilom on son 56 civarındaydı ama son 2 3 gündür fazla kaçırdım net kilo mu sabah tartilinca söylerim 20 yaşındayım acaba hangi grup beni arasına alıııır tey tey teeyyy

3. Takima gel canim

18 yaşında, 2 ay öncesine kadar kendini balık etli sanan, 18 yıl sonunda bir gün aynaya baktığında ŞİŞMANolduğunu farkeden bir üniverste öğrencisiyim. Önceki yıllarda 2 defa bu düşünceye kapıldım. İlkinde büyük bir hevesle spor salonunda buldum kendimi. 1 ay gittikten sonra 5 kilo verdim
ama her şeyden çabucak sıkılan biri olarak bundan da sıkıldım. Sonra tabi tekrar aban fast food’a abur cubura verdiğim kiloyu fazla fazla geri aldım. 2 sene sbi heves dukan diyetine başladım. Çok güzel yaptım 3 ay kadar bi sürede 10 kiloya yakın verdim ama derslerim yoğun olduğundan spor yapmıyordum. 3 aydan sonra sıcak bir günde bayılacak gibi oldum ve arkadaşlarımın ısrarıyla biraz ara verdim(!) Sonra bi baktım hooop bütün kilolar geri.Baktım olmuyor vazgeçtim ve 2 yıl sonra bugün tekrar buradayım. Şuan 2 ayı geride bıraktım jillian 30 day shred yaptım şimdi de insanity yapıyorum boyun 158 kilom 72,3 60 kilo olmak istiyorum:)

1.takıma gel tanışalım canım

Merhaba.ben 32 yasinda 69.4 kiloda 155 cm boyundayim.ilkinci dogumumdan sonra artik yillardir veremedigim kilolari vermek istiyorum.benide kabul edermisiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…