Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
slm hanımlar daha önce 5.takımda yarışmıştım ama çıkmak zorunda kalmıştım tekrar aranıza katılabilirmiyim
şansım varmıdır acepppp
acilen motivasyona ihtiyacım var ve buda sadece sizinle oluyo

14. Takima gel canimmm

Merhaba 76 kıloyum polıkıstık tedavım yüzünden bı kac ayda 21 kılo aldım vermek ıstıyorum aslında 8 kılosunu dıyetısyen yardımımla vermıstım fakat ne yazık kı adetım gelmeyınce fazlasıyla aldım . Ve destek olan olmayınca ınsanın kendı basına bırseyler yapması cok zor benıde aranıza alırsanız cok sevınırım :))

5. takima bekleriz canim

Merhaba, Buraya ilk yazdığımda yeni üye ve ürkektim. Daha sonralarda üye kabul etmek için ve bir iki kez daha bir gruba girebilmek için yazdım. İlk sefer haricinde kilomu dengelemeyi düzenli olarak katılmayı başaramadım. Ama şimdi yeniden diyete başladım. Bu sefer oldukça yavaş ama yaşam şekli yaratarak zayıflamak istiyorum. Ve yine bu gruplara katılmak istiyorum. Boş yer olan bir grup beni de alabilir mi acaba?

Duzenli paylaşım yaparım dersen 9.takıma gel cnm

Hayırlı geceler kızlar. Bdv de konuya yazarken burasını farkettim. Kendi kendime kilo veremiyorum .

61 kiloyum 52 yi gecmezdim o kilomu geri istiyorum . Aşırı aburcubur yiyorum ona rağmen kilom iyi bile diyebilirim kendimi önce sağlığım için frenlemem lazım

Emmeyi yeni bırakan bir kizim var hamilelikte bile 6kilo alıp doğumda veren biri olarak herkes takdir ederdi ama simarip saldim kendimi iyice sanırım

Beni kim almak ister grubuna

8.takımda yer var cnm oraya gidebilirsin

Meraba yeni uyeyim ama bayadir takip ediyorum kk yi bende katılmak istiyorum araniza banada yer varmı :) daha önce hamile kalmadan önce 8 kilo verdim ama dogum yaptım yine kilo aldım 8-10 kilo vermem lazım bos yer olan takım varsa katılmak isterim araniza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…