Azimli ve kararlıyım:) GeliyorumAzimli ve kararliysan 9.takima gelcnm
14. Takima gel tatlimMerhaba arkadaşlar. Doğum yapalı üç ay oldu..vermem gereken 20 kilo var..benide alırmısınız aranıza
Saniye farkı ile yeni yarışmacıyı kaçırdım14. Takima gel tatlim
Geliyorum canım14. Takima gel tatlim
14. Takima gel canimmmslm hanımlar daha önce 5.takımda yarışmıştım ama çıkmak zorunda kalmıştım tekrar aranıza katılabilirmiyim
şansım varmıdır acepppp
acilen motivasyona ihtiyacım var ve buda sadece sizinle oluyo
14. Takima gel kuzumbenimde vermem gereken 20 kilo var bende gelebilirmiyim:)
Canım 2.takıma gelebilirsin :)93 kiloyum. 36 yaşındayım. yarışmanıza katılmak istiyorum.
5. takima bekleriz canimMerhaba 76 kıloyum polıkıstık tedavım yüzünden bı kac ayda 21 kılo aldım vermek ıstıyorum aslında 8 kılosunu dıyetısyen yardımımla vermıstım fakat ne yazık kı adetım gelmeyınce fazlasıyla aldım . Ve destek olan olmayınca ınsanın kendı basına bırseyler yapması cok zor benıde aranıza alırsanız cok sevınırım :))
Duzenli paylaşım yaparım dersen 9.takıma gel cnmMerhaba, Buraya ilk yazdığımda yeni üye ve ürkektim. Daha sonralarda üye kabul etmek için ve bir iki kez daha bir gruba girebilmek için yazdım. İlk sefer haricinde kilomu dengelemeyi düzenli olarak katılmayı başaramadım. Ama şimdi yeniden diyete başladım. Bu sefer oldukça yavaş ama yaşam şekli yaratarak zayıflamak istiyorum. Ve yine bu gruplara katılmak istiyorum. Boş yer olan bir grup beni de alabilir mi acaba?
GEliyoruuum :) TeşekkürlerDuzenli paylaşım yaparım dersen 9.takıma gel cnm
8.takımda yer var cnm oraya gidebilirsinHayırlı geceler kızlar. Bdv de konuya yazarken burasını farkettim. Kendi kendime kilo veremiyorum .
61 kiloyum 52 yi gecmezdim o kilomu geri istiyorum . Aşırı aburcubur yiyorum ona rağmen kilom iyi bile diyebilirim kendimi önce sağlığım için frenlemem lazım
Emmeyi yeni bırakan bir kizim var hamilelikte bile 6kilo alıp doğumda veren biri olarak herkes takdir ederdi ama simarip saldim kendimi iyice sanırım
Beni kim almak ister grubuna
8.takımda yer var cnm oraya gidebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?