- 24 Temmuz 2016
- 30
- 131
- 8
- 23
Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorummm
15Canım kaç kilo vermek istiyorsun ?
10.takima gel canim6 ay önce 2. Çocuğuma doğum yaptım 77 kilo ile kısa sürede 65 kiloya düştüm boyum 1.60 55 kilo olmak istiyorum birbirimize destek olacak gruba ve grup arkadaşlarına ihtiyacım var beni kim grubuna kabul eder
Merhaba arkadaşlar klibe yeni üye oldum.11 aylık bebeğim var ve doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum.95.5 kilom.160 boyun var ben de size katılmak isterim.
Tatlim 3.TAKIM kaptani daha dün yazdipaylasima ,dünden beride 1 kisi gelmis zatenarkadaşlar gelenler 3. takıma yönlendirilecekmiş neden herkes kendi takımına çağırmış haberiniz mi yok ?
evet canım yönlendirelim gelenleri herkes bilsin sonra kendi takımlarına çağıran olmasınTatlim 3.TAKIM kaptani daha dün yazdipaylasima ,dünden beride 1 kisi gelmis zaten
Sagolsun onuda yönlendirmis arkadasimiz
beni de biri arasına alsın :) 3 aylık evliyim evlendikten sonra 5 kg aldım :) boyum 165 kilom 59 çabalarımla 1 kg gitti. ama motive olacağım bi gruba girmek istiyorum. ilk hedefim 55 kg, sonrada 52... cevabınız bekliyorumm
bana da biraz adeletsizlik gibi geldi , o takımların dolması uzun sürer gibi bu sürede gelende motive olamadığı için tek tek gider . onun yerine aktif takımlara üye alınıp o takımlarda fazlalık oluşunca topluca bu takımlara geçirilebilir o kişiler .işinize karışmak gibi olmasın ama 14. takım ve şuan benim takımım olan 3. takımı birleştiremiyor muyuz? 2 takım da kan ağlıyor. kimse paylaşım yapmazsa kimse motive olamaz ki
Tatlim sadece yaz dönemi oldugu icin Biraz sikintili bi dönem 1 ay sonra daha yogun olur hertarafişinize karışmak gibi olmasın ama 14. takım ve şuan benim takımım olan 3. takımı birleştiremiyor muyuz? 2 takım da kan ağlıyor. kimse paylaşım yapmazsa kimse motive olamaz ki
işinize karışmak gibi olmasın ama 14. takım ve şuan benim takımım olan 3. takımı birleştiremiyor muyuz? 2 takım da kan ağlıyor. kimse paylaşım yapmazsa kimse motive olamaz ki
yaz olduğu için böyle birçok takım aynı durumda birleşmeye gidilse tüm takımlardan ancak 2-3 takım çıkar ve bunu her takım istemezbana da biraz adeletsizlik gibi geldi , o takımların dolması uzun sürer gibi bu sürede gelende motive olamadığı için tek tek gider . onun yerine aktif takımlara üye alınıp o takımlarda fazlalık oluşunca topluca bu takımlara geçirilebilir o kişiler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?