Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6 ay önce 2. Çocuğuma doğum yaptım 77 kilo ile kısa sürede 65 kiloya düştüm boyum 1.60 55 kilo olmak istiyorum birbirimize destek olacak gruba ve grup arkadaşlarına ihtiyacım var beni kim grubuna kabul eder

Merhaba arkadaşlar klibe yeni üye oldum.11 aylık bebeğim var ve doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum.95.5 kilom.160 boyun var ben de size katılmak isterim.

beni de biri arasına alsın :) 3 aylık evliyim evlendikten sonra 5 kg aldım :) boyum 165 kilom 59 çabalarımla 1 kg gitti. ama motive olacağım bi gruba girmek istiyorum. ilk hedefim 55 kg, sonrada 52... cevabınız bekliyorumm

işinize karışmak gibi olmasın ama 14. takım ve şuan benim takımım olan 3. takımı birleştiremiyor muyuz? 2 takım da kan ağlıyor. kimse paylaşım yapmazsa kimse motive olamaz ki

işinize karışmak gibi olmasın ama 14. takım ve şuan benim takımım olan 3. takımı birleştiremiyor muyuz? 2 takım da kan ağlıyor. kimse paylaşım yapmazsa kimse motive olamaz ki
bana da biraz adeletsizlik gibi geldi , o takımların dolması uzun sürer gibi bu sürede gelende motive olamadığı için tek tek gider . onun yerine aktif takımlara üye alınıp o takımlarda fazlalık oluşunca topluca bu takımlara geçirilebilir o kişiler .

Tatlim sadece yaz dönemi oldugu icin Biraz sikintili bi dönem 1 ay sonra daha yogun olur hertaraf
Iki etapta gelen yeni üyelerde 3.takima gelecegi icin birdenkakabaliklasirsiniz
Hem disardan bizlerde destek olacaz

yaz olduğu için böyle birçok takım aynı durumda birleşmeye gidilse tüm takımlardan ancak 2-3 takım çıkar ve bunu her takım istemez
Şöyle dusunun takım yeni açılıyor ve bir iki kişiyle başlanıyor buda aynı bir iki kişiyle cogaliyoruz

MerhabalaR ben destek almak ve kolay pesetmemek için bir diyet grubu arıyorum fakat yarışma gruplarından birine mi gitsem yada kendi kilo aralığım olan 70-79 grubuna mı gitsem karar veremedim bilgilendirebilir misin farkları açısından ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…