Canım 3. takıma gidebilirsin, yeni arkadaslar arıyor onlar da :) Kaptan ve yardımcıları seni bilgilendirir yarısma kuralları hakkında, ona göre karar verirsin istersen :)MerhabalaR ben destek almak ve kolay pesetmemek için bir diyet grubu arıyorum fakat yarışma gruplarından birine mi gitsem yada kendi kilo aralığım olan 70-79 grubuna mı gitsem karar veremedim bilgilendirebilir misin farkları açısından ?
70-79 grupları biraz daha pasif yarisma gruplar daha iyiMerhabalaR ben destek almak ve kolay pesetmemek için bir diyet grubu arıyorum fakat yarışma gruplarından birine mi gitsem yada kendi kilo aralığım olan 70-79 grubuna mı gitsem karar veremedim bilgilendirebilir misin farkları açısından ?
Tatlım Diğer topikler serbest GrubMerhabalaR ben destek almak ve kolay pesetmemek için bir diyet grubu arıyorum fakat yarışma gruplarından birine mi gitsem yada kendi kilo aralığım olan 70-79 grubuna mı gitsem karar veremedim bilgilendirebilir misin farkları açısından ?
10.takima gel canimMerhaba Buraya katilali bir kaç gün oldu tazecik üyeyim. 3 yılda toplamda 20 kilo aldim bunun 10 kilosu son 8 ayda alındı. Bende yarışmak istiyorum. 28 yaşındayım. 155 boy 81.3 kilom
Merhaba ben özellikle iki yıldır kilo alıp verip duruyorum.Yılda sekiz dokuz kilo gibi oynamalar oluyorSporla ve beslenmeyle artık düzene oturtturmak istiyorum sağlığım bozulmadan kiloları.57 kiloyum boyum 153 hedefim 46 47 civarları.Benim de dahil olabileceğim bir grup var mı?
Tamam hemen gidiyorum teşekkürler :)Merhaba canım..
10. ya da 3. takıma gidebilirsin :)
14. Takima gel tatlimMerhaba ben 30 yasinda 1.65 biyunda 74 kilodayim...dügünumde 56 kilo..hamilelikte ise 82 kiloyla doguma gittim 2 yasinda kizim var simdi 74 kiloyum artikk milletin hamile zannetmistim demesinden ve kocamdan da daha kilolu olmaktan skldim....öz guvenimi tekrar kazanmak icin artik yeter diyorum beni araniza alir misiniz
14. Takima gel canim:**Tesekkurler hangisine gecmem lazim
Ayy teşekkür ederimm canimmm erigimmmNe özrüSekerPancarii 3.takimin 7 tane yeni üyesi var üçte bizim şükür
Şimdi size ve 8.takima gonderelim biraz
Azimli ve kararliysan 9.takima gelcnmMerhaba çocukluğumda zayıf, ergenliğimden beri hafif kiloluydum. Boyum 1.57, bu sıralar 68-66 kilo arasında gidip geliyorum amacım 52 kilo olmak Allah'ın izniyle. Motive olmak amacıyla ben de bir gruba katılmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?