[QUOTE"fyzanur, post: 47798586, member: 384361"]kural gereği bir takımın davet ettiğini diğer takım bile bile edemez diye biliyorum ben :) sorun yokta sadece bilgilendirmek istedim . üye istediği takımı seçebilir :)
Sakin bi takim istetsen 2.takima da gelebilirsin canim
4.takıma gelebilirsin canım :)Merhaba,ben 22 yaşındayım.1.64 boyunda 94 kilo agirligindayim.cocukkende çok kiloluydum.tartilmaktan utandigim için kaç kilo olduğumu bilmeden 15 yaşıma gelmistim..bir sağlık problemi yüzünden zayiflamam gerekti ve annemin desteğiyle diyetisyene gittim. Tarti 95i gösterdi.yine annemin desteğiyle 70e kadar indim.bu kiloda evlendim.evliliğin verdiği rahatlıkla ve 2 hamilelik sonunda farkına varmadan tekrar kilo aldım.su an 94 kiloyum ve artık ideal kiloya kavuşmak istiyorum. Bu yüzden cuma yarışmalarına katılmak istiyorum.
4.takıma gelmek için ne yapmam lazim4.takıma gelebilirsin canım :)
buraya tıkla canım4.takıma gelmek için ne yapmam lazim
5.takıma buyur canımmerhabalar, bende şu 67 kiloyum ve dukancıyım, beni de alsanız ya aranıza?
5. takıma geliyorummm..5.takıma buyur canım
4. Takıma bekliyorum canım alttaki linke tıkla gelMerhaba ben 23 yaşındayım 153 boyundayım 89 kiloyum küçükken annem çok ye ki çabuk büyü şeklinde telkin etmiş beni canım annem iyi niyetli bir yaklaşım fakat sonuç iyi değil sonrasında ben yemeyi sever olmuşum şu an yemezsem aç gibi hissediyorum ve sanki bu yüzden hastalanacakmışım gibi hissediyorum o yüzden ben de yeterli dengeli sağlıklı vibesleneyim fazla kilolarımı da yürüyüşle atayım diye düşünüyorum tek başıma bu işi yürütemiyorum motivasyonum düşüyor ve süreklilik kazanmıyor bu süreç benim için belki de sizlerle bu yolda dimdik ilerleyebilirim ve düşüncelerim düşüncede kalmaz hiç fit bir görünümüm olmadı inşALLAH bir gün olur diye umut ediyorum
4. Takıma bekliyorum canım alttaki linke tıkla gel
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi
merhaba
cuma zayiflama yarismasina dahil olmak istiyorum diyetle beraber motive olacagima inaniyorum.
27 yaşındayim
defalarca diyet yapip 15 kilo verip fazlasiyla aldim. en son 96.4 le başladım. şuan 91.8 kiloyum. 1.63 boyum
5.takima gel canimGruba katılmak istiyorum. Nasıl olacak
Zayıflamak içinse, 2. takıma gelebilirsin canım.Gruba katılmak istiyorum. Nasıl olacak
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/page-20364Gruba katılmak istiyorum. Nasıl olucak.
1.62 boy
78.5 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?