menü vermek istemiyosun ve vermen gereken kilo az . liste dışı katılmak istersen 4.takıma gelebilirsin :)4,5 kg vermek istiyorum. ama uzun ve yavaş bir surecım var. boyum 172 kilom 63,5.
diyetten daha zıyade spor konusuna ağırlık vermem gerek ancak sorumluluk olmadıkan sonra motıve olamıyorum.
menü paylaşmadan da katılabılecegımbır takım arıyorum
Tatlım istersen spor topiklerine bi bak4,5 kg vermek istiyorum. ama uzun ve yavaş bir surecım var. boyum 172 kilom 63,5.
diyetten daha zıyade spor konusuna ağırlık vermem gerek ancak sorumluluk olmadıkan sonra motıve olamıyorum.
menü paylaşmadan da katılabılecegımbır takım arıyorum
tesekkur ederim. Geldim baktim okudum . 21 kisi oldugunuzu görünce kactimmenü vermek istemiyosun ve vermen gereken kilo az . liste dışı katılmak istersen 4.takıma gelebilirsin :)
spor topiklerine de bakmistim. Bir galeyana gelip sonra yazan yada devam eden gormeyince dusuyor hemen motivem. Zaten normalim deyip yatisa geciyorumTatlım istersen spor topiklerine bi bak
Çünkü burda yarışma içindeyiz ve menü yazmakta her takımın kuralı
az mı geldi hahah :) gruplar hep öyle canım :)tesekkur ederim. Geldim baktim okudum . 21 kisi oldugunuzu görünce kactim
spor topiklerine de bakmistim. Bir galeyana gelip sonra yazan yada devam eden gormeyince dusuyor hemen motivem. Zaten normalim deyip yatisa geciyorumneyse bulurum inşallah uygun bir topik
Cok seyler degismis o zaman. Benim yaristigim takim 12 kişilikti. Kaptanligini yaptigim takimda 10 kisilikti. Ben geldigimde tarlaydi hep buralar :)) iyi fitlesmeler size...az mı geldi hahah :) gruplar hep öyle canım :)
1.takıma gel tanışalım canımöncelikle iyi günler. 1.66 boyunda 95 kg ağırlığındayımbende bir çok arkadaşımız gibi hep kilolu biriydim. beni de aranıza alır mısınız?
Ben de katılmak istiyorum arkadaşlar hangi takıma girebilirim? Bugün başladım diyete :))
TEŞEKKÜRLER CANIM9. takıma yazmışsın canım. cevap verdim sana bakabilirsin :)
chentiq cim ben buralardım hala naber nasılsınCok seyler degismis o zaman. Benim yaristigim takim 12 kişilikti. Kaptanligini yaptigim takimda 10 kisilikti. Ben geldigimde tarlaydi hep buralar :)) iyi fitlesmeler size...
Iyiyim sen nasilsin? Kizarmissin sen de. Hedefine ulastin mi peki? Hangi takimdasin? Var mi eskilerden birileri....chentiq cim ben buralardım hala naber nasılsın
tesekkur ederim. Geldim baktim okudum . 21 kisi oldugunuzu görünce kactim
spor topiklerine de bakmistim. Bir galeyana gelip sonra yazan yada devam eden gormeyince dusuyor hemen motivem. Zaten normalim deyip yatisa geciyorumneyse bulurum inşallah uygun bir topik
4 .takıma gel canımbende katılmak istiyorum
bende katılmak istiyorum
kural gereği bir takımın davet ettiğini diğer takım bile bile edemez diye biliyorum ben :) sorun yokta sadece bilgilendirmek istedim . üye istediği takımı seçebilir :)Sakin bi takim istetsen 2.takima da gelebilirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?