Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4,5 kg vermek istiyorum. ama uzun ve yavaş bir surecım var. boyum 172 kilom 63,5.
diyetten daha zıyade spor konusuna ağırlık vermem gerek ancak sorumluluk olmadıkan sonra motıve olamıyorum.
menü paylaşmadan da katılabılecegımbır takım arıyorum

menü vermek istemiyosun ve vermen gereken kilo az . liste dışı katılmak istersen 4.takıma gelebilirsin :)

Tatlım istersen spor topiklerine bi bak
Çünkü burda yarışma içindeyiz ve menü yazmakta her takımın kuralı

menü vermek istemiyosun ve vermen gereken kilo az . liste dışı katılmak istersen 4.takıma gelebilirsin :)
tesekkur ederim. Geldim baktim okudum . 21 kisi oldugunuzu görünce kactim

Tatlım istersen spor topiklerine bi bak
Çünkü burda yarışma içindeyiz ve menü yazmakta her takımın kuralı
spor topiklerine de bakmistim. Bir galeyana gelip sonra yazan yada devam eden gormeyince dusuyor hemen motivem. Zaten normalim deyip yatisa geciyorum neyse bulurum inşallah uygun bir topik

az mı geldi hahah :) gruplar hep öyle canım :)

öncelikle iyi günler. 1.66 boyunda 95 kg ağırlığındayım bende bir çok arkadaşımız gibi hep kilolu biriydim. beni de aranıza alır mısınız?

Ben de katılmak istiyorum arkadaşlar hangi takıma girebilirim? Bugün başladım diyete :))

Canim 2.takima gelebilirsin. Sadece 2 kisiyiz

[TE"chentiq, post: 47775902, member: 296077"]4,5 kg vermek istiyorum. ama uzun ve yavaş bir surecım var. boyum 172 kilom 63,5.
diyetten daha zıyade spor konusuna ağırlık vermem gerek ancak sorumluluk olmadıkan sonra motıve olamıyorum.
menü paylaşmadan da katılabılecegımbır takım arıyorum [/QUOTE]
2.taakima bekleriZ tatlim

[QUOTE"fyzanur, post: 47798586, member: 384361"]kural gereği bir takımın davet ettiğini diğer takım bile bile edemez diye biliyorum ben :) sorun yokta sadece bilgilendirmek istedim . üye istediği takımı seçebilir :)[/QUOTE]

Pardon canim ya bu kurali bilmiyordum.. sorry

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…