Akrebim bacım takımında kimse kalmamış listen 2 kişiZayıflamak içinse, 2. takıma gelebilirsin canım.
Yok canım sağol. Hallederim ben. Diğer takımların hakkını yemek istemem. Düşünmen yeter. Çok teşekkürler. Bitanesin.Akrebim bacım takımında kimse kalmamış listen 2 kişi
Canım bir süre gelen üyeleri senin takıma yönlendirsek ne dersin ?
Ne demek akrebim diğer takımlar kalabalık zaten gördüğüm kadarıylaYok canım sağol. Hallederim ben. Diğer takımların hakkını yemek istemem. Düşünmen yeter. Çok teşekkürler. Bitanesin.
Evet katiliyorum benNe demek akrebim diğer takımlar kalabalık zaten gördüğüm kadarıyla
Yine sen halledersin canım lafim yok . Bir süre topiği sana bırakırız olur biter . Dimi arkadaşlar ?
bencede canim neden olmasin :)Ne demek akrebim diğer takımlar kalabalık zaten gördüğüm kadarıyla
Yine sen halledersin canım lafim yok . Bir süre topiği sana bırakırız olur biter . Dimi arkadaşlar ?
Arkadaşlar benide aranıza alabilirmisiniz artık bu işin şakası yok eşimle aram bozulmak üzere
Akrebim bacım takımında kimse kalmamış listen 2 kişi
Canım bir süre gelen üyeleri senin takıma yönlendirsek ne dersin ?
2. Takima gel tatlimSelam arkadaşlar 5 kilo fazlam var,veremiyorum,takımlarda motive olabilirim diye düşünüyorum.Gelenilir miyim ben de?
nasıl oluyo o takımlar ben de 5 kg vermek istiyorum ben de geliyim mi?2. Takima gel tatlim
nasıl oluyo o takımlar ben de 5 kg vermek istiyorum ben de geliyim mi?
nasıl yapıcamm bi yere mesaj mi atmam gerekiyo pekiGel tabi canım :) Takıma gel arkadaşlar kuralları anlatırlar sana :)
2. takıma gidebilirsin sen de :)
Al canım 2. takımın linki.. Git karşılarlar zaten seni :)nasıl yapıcamm bi yere mesaj mi atmam gerekiyo peki
teşekkür ederimm:)Al canım 2. takımın linki.. Git karşılarlar zaten seni :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.181064/page-8288#post-47849914
teşekkür ederimm:)
Herkese iyi akşamlar Büyük bir heyecanla yazıyorum şimdi. Henüz yeni üye oldum. Her zamanki gibi zayıflamak için kendimi Nasıl motive etsem diye nette gezinirken gördüm bu sayfayı. Çok hoşuma gitti. Çünkü ben hep takım işlerinden hoşlanmışımdır. En basit bir iş bile takım halinde daha güzel yapılıyor bence. Hikayeme geçecek olursak 23 yaşında 1.63 boyunda 120 kilo bir genç kızım. Bir genç kız için bu durumun Nasıl olduğunu tahmin etmek zor değil. Yıllarca zayıflamaya çalıştım fakat hep zayıf iradem yüzünden pes ettim en büyük başarım 11 kilo vermekti. Onun haricinde kısa süreli diyetler verilen bikaç kilo alınan 3-5 kilo hep öyle geçti hayatım. İstediğini giyememek, yaşından büyük görünmek, insanların durmadan tavsiye vermesi çok kötü bir durum. Binlerce şükürler olsun ki bu kiloma rağmen herhangi bir kolesteroldür şekerdir bu tarz Bi sıkıntım yok aksine çok hızlı kilo veren Bi bünyem var yaşla alakalı galiba. Benim ihtiyacım olan şey tam anlamıyla motivasyon onu da inş kabul ederseniz bu gruplar sayesinde başarabileceğimi düşünüyorum. Uzun bir yazı oldu kusura bakmayın. Yardım ve desteklerinizi bekliyorum. İnş önce Allah'ın sonra da sizlerin yardımıyla başarabileceğime gönülden inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?