10 takima gel cnmSelam,
Bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum bana göre çok kiloluyum. Kendime hakim olamıyorum inşallah burada zayıflarım
canım 6. takıma gel tanışalım beraber deneyelim :) http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/6-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.143241/bir haftadır siteyi inceliyordum.gruplarda çok güzel kilolar verilmiş motivasyon çok güzel muska arkadaşın hikayesi beni çok etkiledi.fakat kurallara uyabilirmiyim kendime pek güvenmiyorum pek bilgisayar başına oturamıyorum 3 küçük çocukla ama denemek isterim.167 boyunda 88 kiloyum 35 yaş
10 takima gelslm arkadaşlar bu yarışmalara bende katılmak istiyorum 35 yaşındayım 170 boyundayım 82 kiloyum hedefim 65 kilo olmak kuralları okudum uyabileceğimi düşünüyorum
slm arkadaşlar bu yarışmalara bende katılmak istiyorum 35 yaşındayım 170 boyundayım 82 kiloyum hedefim 65 kilo olmak kuralları okudum uyabileceğimi düşünüyorum
8.takim yeni arkadaslar ariyodu canim bi ugra oraya istersenSlm hanımlar daha öncede aranıza çok katıldım her seferinde çok faydanızı gördüm ama her kilo vermemde (2 kez) hamile kalıncadevam edemedim ikinci bebeğimde yemeğe başladığı için tekrar diyet yapmak istiyorum desteğinize güveniyorum. Bu sefer hayalimdeki kiloya kavuşmak istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız.
yaşım 32
kilo 98
boyum 1.70
Çalıştığım için bilgisayara sık oturamıyorum mesaj kotası olmayan gruplar aranıza alırsanız çok sevinirim.
5. takıma gel tanısalım canımmerhaba kızlar... kendimi tekrara disipline sokma zamanı geldi.. 173 boy 71 kiloyum bundan 3 yıl önce 83-85 li kilolardan 63 kiloya kadar düştüm bu 20 kiloyu sağlıklı bi şekilde 2 yılda verdim .. geçen yaz evlendim ve 7-8 kilo aldım zaten ilk 5 kiloyu ilk aylarda aldım doğum kontrol hapı yüzünden hapı bıraktım vücut düzene girene kadar 2-3 kiloda üstüne eklendi şimdi evlilikten sonra aldığım kiloları vermek istiyorum. masabaşı işte çalışıyorum forumu takip etmek çok sıkıntı olmaz benim için ama pazar günleri çalışmadığım için giremem .. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
Slm hanımlar daha öncede aranıza çok katıldım her seferinde çok faydanızı gördüm ama her kilo vermemde (2 kez) hamile kalıncadevam edemedim ikinci bebeğimde yemeğe başladığı için tekrar diyet yapmak istiyorum desteğinize güveniyorum. Bu sefer hayalimdeki kiloya kavuşmak istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız.
yaşım 32
kilo 98
boyum 1.70
Çalıştığım için bilgisayara sık oturamıyorum mesaj kotası olmayan gruplar aranıza alırsanız çok sevinirim.
merhaba kızlar... kendimi tekrara disipline sokma zamanı geldi.. 173 boy 71 kiloyum bundan 3 yıl önce 83-85 li kilolardan 63 kiloya kadar düştüm bu 20 kiloyu sağlıklı bi şekilde 2 yılda verdim .. geçen yaz evlendim ve 7-8 kilo aldım zaten ilk 5 kiloyu ilk aylarda aldım doğum kontrol hapı yüzünden hapı bıraktım vücut düzene girene kadar 2-3 kiloda üstüne eklendi şimdi evlilikten sonra aldığım kiloları vermek istiyorum. masabaşı işte çalışıyorum forumu takip etmek çok sıkıntı olmaz benim için ama pazar günleri çalışmadığım için giremem .. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
6. takıma bekleriz :)
2 arkadaş da takımlara dahil oldu canım haber vereyim dedim :)6. takıma bekleriz canım..
teşekkür ederim canımm2 arkadaş da takımlara dahil oldu canım haber vereyim dedim :)
kararliysan hirsliysan..disziplinliysen..dogru adres 10 takimdir bize gel cnmmMerhabalar 31 yaşında 2 çocuklu bir ev hanımıyım. Boyum 1.55 ve hayatımın en kilolu dönemindeyim 71.2 kiloyum. Çocuklarımın okula başlamasıyla hayatımın yeni bir dönemine başlamaya karar vermemle ilk önce kilolarımdan kurtulmak ve şu yükü üstümden kaldırmam gerektiği kararını verdim. Ama bunu tek başıma yapmak yerine beni motive edecek arkadaşlara ihtiyacım olduğunu düşündüm. Kilolarımı verirken bana destek olur musunuz?
Çok sevinirim beni aranıza aldığınız için teşekkür ederimkararliysan hirsliysan..disziplinliysen..dogru adres 10 takimdir bize gel cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?