Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de katilmak istiyorum. 27 yasindayim, 160cm boy 65.9 kg (simdi tartildim). Normalde 46-52kg arasi gidip geliyordum, max 53 olmusumdur herhalde ancak son iki yildir baya kilo aldim onune gecemiyorum, su anda hayatimin en kilolu donemindeyim. Daha once hic boyle bir sorun yasamadigim icin profosyonel destek almaya bile cekiniyorum, ben de bu gidise bir dur demeye karar verdim, burada motive olacagima inaniyorum.

8.takıma gel tanışalım canım

Iyi geceler elif ben 170 boy ve 72 kiloyum idealim 64 kilo olmak bende uygun bi takima dahil olabilirmiyim acaba?tesekkurler.

merhabaalar. siteye birkaç gündür bu sebepten giriyorum diyet listeleri vesaire ama kayıt olmak bugüne kısmetmiş. kendimden bahsedecek olursam 16 yaşındayım ve tahmin edeceğiniz gibi ben de küçüklüğünde aşırı olmasa da hep yaşıtlarından daha kilolu olan bi kızdım. bundan yaklaşık 1,5-2 ay önce tam 70 kiloya ulaşmıştım. bunun üzerine azmettim "vericem bu kiloları!" dedim o gün bugündür kilo veriyorum çok şükür. şu an 61 kiloyum ama 55 en azından 57-58 e ulaşmam lazım. evet farkındayım abartılacak bi durumum yok ama bu gruplardan birine dahil olmak hem kulağa motive edici geldi hem de deneyimlerimi sizlerle paylaşarak bi işe yarayabileceğimi düşündüm. sonuç bu yazıyı yazıyorum. öyle yani yer varsa bir gruba dahil olmak isterim

8. Takıma bekliyoruzzzz

Merhaba Ben daha once yarısmaya katıldım ama kucuk cocugum oldugu ıcın cıkmıstım.Sımdı yenıden katılmak ıstıyorum.Gruplardan bırınde bos yer varsa,katılabılırsem sevınırım...

Merhaba Ben daha once yarısmaya katıldım ama kucuk cocugum oldugu ıcın cıkmıstım.Sımdı yenıden katılmak ıstıyorum.Gruplardan bırınde bos yer varsa,katılabılırsem sevınırım...
9. Takıma gelebılırsın

Merhaba arkadaslar motivasyona cok ihtiyacim var. Yaklasik 1 sene icerisinde 14kg aldim. Boyum 155 ve suanki kilom 70. Kiyafetlerim olmuyor. Depresyon tedavisi görüyorum. Kilo aldikca kendime olan güvenimi kaybettim. Yillardir hep 48kg olmaya cabaladim, ancak birtürlü azimli olamadim.

Acaba sizler destek olabilirmisiniz?

8.takima gel canim

Merhaba, boyum 168cm ve 90 kiloyum. Evlendikten sonra 20 kilo aldım ve öncesinde de bir 10 kilo daha almıştım . Ortalama 1aydır her gece "yarın diyete ve egzersizlere başlıyorum" diye yatıyorum ama yapamıyorum. Bir gruba katılırsam en azından grup için çabalarım, çünkü kendi kendime durdukça bir adım atamıyorum. Çok sıkıntıdayım gerçekten.

8.takıma gel canım

Canım link de eklicektim ben sana unuttum kusura bakma..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-11883

Buraya tıklayıp gelebilirsin

Selam,
Bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum bana göre çok kiloluyum. Kendime hakim olamıyorum inşallah burada zayıflarım
Yaşım 26
Kilo 83,4
Evlendikten sonra sürekli kilo aldım
Şu anda bebek istiyorum o yüzden de kilo vermeye kararlıyım diyebilirim. Bu kiloyla hamile kalırsam sonucunu düşünemiyorum zira
Umarıö sizlerle birlikte sağlıkla kilo verebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…