Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8.takıma gel canım onlar da yenı arkadaslar arıyodu

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-11910

170 cm 70 kiloyum....37 yaşındayım...
Hayatımda kilolu olmak en korktuğum şey...ve hızla şişmanlığa doğru ilerliyorum...son 2-3 yıla kadar öyle azimliydim ki...kesseler diyetimi bozmazdım...ama şimdilerde iradem 0 ((
59 u yıllaarrr yıllar önce kaybettim...tekrar kavuşmak için beni de aranıza alır mısınız?

8. Takıma gelebilirsin canım tanışalım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/

Eveeet , maalesef ben geldim

seaBahAR seni hala burada görmek güzel önce bunu yazayım

Evet , daha önce takım geçmişim var . 4. takımdan mezun olmuştum . Fi tarihinde :)

Maalesef geçen seneler içinde canım kilolarım hasretime dayanamayıp geri geldiler

Buradaki takım motivasyonu ile çok iyi sonuçlar almıştım . Bir daha neden olmasın dedim ?

Yaş 38 e ramak kala ... Kilo 78.9 ( itiraf ediyorum 80 i görmekten korkup geldim buralara :) )

Takımda aktif yer alırım ... Bildirim aksatmam .

Müsait olan takımlardan gelecek tekliflere açığım .

Not: Hedef kilom çok uç değil . Daha önce 38 kilo vermiş biri olarak ...artık gözüm yok 50 lerde . 68 de el sıkışırım her türlü

Merhabalar eskilerden bir dönüş sanırsam :) 3.takım arkadaş arıyodu ama bu ara pek uğrayıp soramadım napıyolar diye. En olmadı 5.takıma bekleriz,isteriz böylle tecrübeli birini aramızda

austum 7. Takıma bekleriz canım

Yavrum hoşgeldin 3.takımın üye ihtiyacı var bende 4 teyim uğra bizede annem

3.takıma bekleriz

3.takıma bekleriz
Kittecim okumamıştım canım üye ihtiyacınızı . Ausla tanışıgız o yüzden bizi tercih etmiş özelden yazmış ben onun üstüne devet ettim canım
Bizede gelen olursa 3. Takıma yönlendiririm bundan sonra ,bu seferlik kusurumuza bakmayın lütfen ,üyenin kendi tercihi

Kızlaar merhaba bende acil kilo vermeliyim doğum kiloları ne olur bana yardımcı olun motivasyon gerekiyor çok yalnızım destek verenim yok Beni de alın aranızaa..

Slm bende gruba katılmak istiyorum suan 96.7 ki koyun 112 ile başladım geçen temmuz 3 ayda doktor kontrolünde 22 kilo verdim sonra üniversite alttan dersler vs vs derken 18 ini geri aldım şimdi haziran ayından beri ara ara bırakıp başlayarak 108 sen 96.7 ulaştım böyle bir grubun daha iyi olacağını düşünüyorum bu arada hep kiloluydum ama çoğunu uni yıllarında aldim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…