Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba. geçen hafta cuma günü 2. takımın listesine dahildim. pazar günü ayrılma kararı aldım. fakat takımdan ayrıldıktan sonra ki günlerde menülerime yine dikkat etmemeye başladım açıkçası saldm kendimi. daha fazla kilo da +ya düşmeden başka bir takımla yoluma devam etmek 1 kişi yüzünden zayflama hayalimden vazgecmek istemiyorum. başka bir takıma geçmem mümkün mü acaba ?

10 Takima buyur gel

Merhaba arkadaslar ben daha önce gecen sene bir hafta kadar 6. takima katılmıstım kendi istegimle takimdan ayrılmıstım suan 25 yasinda 168 boyunda ve 93 kiloyum resmen aynalara küstüm bulundugum ilcede sosyal hicbir aktivite yok bende eve kapattim kendimi ve yemeye verdim umursamadim önünü almadim ve suan bulundugum 93 kiloyu tartida gordum uzun suredir tartiya cikmamistim bu sonucu gorunce cok üzüldüm artik bu kötülügü kendime yapmak istemiyorum bu yasimda 30lu yaslarimda gorulmek istemiyorum kilolu bir anne ve eş olmak istemiyorum aynada kendimden utanmak istemiyorum bu sabahtan buyana diyete basladim insallah sonunda amacima ulasirim benide araniza kabul ederseniz cok mutlu olurum

14. Takima gel canim

3. Takıma git tatlım

merhaba herkese boyum 183 kilom ise 87 zayıflamak istiyorum ama bi türlü başaramadım. kendimi motive ederek zayıflamak istiyorum artık. aranıza katılmamı kabul ederseniz sevinirim.

merhaba bende 85 kiloyum en az 15 kilo vermek istiyorum ama vermeye çalıştıkça daha çok alıyorum..Beni de alın aranıza..

Arkadaşlar bende gruba dahil olmak ve sizlerle beraber zayıflamak istiyorum. Bugün diyetisyene gittim. sabah itibari ile bende artık bu soruna bir son vereceğim. 160 cm boyum ve 103,6 kg
beni de aranıza kabul edermisiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…