- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
6. Takıma gel canım :)Merhabalar,
Bugüne kadar kilo verme konusunda çok güzel başarılar elde edip, ne yazık ki verdiğim kiloları geri aldım
En büyük başarım yaklaşık 1,5 senede 78 kilodan 63'e düşmemdi. Daha sonrasında 68 kilodan 60'a düştüm-düğünüme hazırlık için olduğundan- hızlı vermiştim yaklaşık 3 ayda, o yüzden şimdi bu kiloları ne yazık ki geri aldım. Şu an 70 kiloyum ve öncelikli hedefim 65, daha sonrası için 60.
Bu takım kurup, birbirini motive etme fikri benim çok hoşuma gitti.
Bende bir takıma dahil olup bu yarışmaya katılmak istiyorum. :)
Arkadaşlar merhaba
Bende yıllardır kilo vermek için uğraşıyorum ama verip geri alıyorum malesef en iyi sonucum 2 sene önce 30 kilo vermemdi ama malesef boğazıma dur diyemedim ve fazlasıyla geri aldım lütfen lütfen lütfen müsait olan takım benide alsın arasına
3. takıma gelebilrisinArkadaşlar merhaba
Bende yıllardır kilo vermek için uğraşıyorum ama verip geri alıyorum malesef en iyi sonucum 2 sene önce 30 kilo vermemdi ama malesef boğazıma dur diyemedim ve fazlasıyla geri aldım lütfen lütfen lütfen müsait olan takım benide alsın arasına
1.takıma gel tanışalım canımMerhabalar,
1,66 boyum var ve 77 kiloyum çok kısa sürede aldığım için bu kiloyu kendimi hem suçlu hem de çok üzün hissediyorum.. Bir anda anlamadan içinde bulunduğum 77 kilonun bana yarattığı etkisiyle hiç mutlu değilim.. Hadi fikirler, öneriler ve en önemlisi bu serüvenimde bana destek olacak kişilere ihtiyaç duyuyorum. Birbirimize destek olursak, belki böylesi daha güzel olur, daha mutlu eder, ben ki böyle hiç mutlu değilim.. Ve bugün karar alıyorum artık bırakıyorum tüm saçmalıkları, düzgün bir diyet listesini takip edeceğim SÖZ VERİYORUM. Siz ne diyorsunuz?
1.takıma gel tanışalım canım
Merhabalar,
1,66 boyum var ve 77 kiloyum çok kısa sürede aldığım için bu kiloyu kendimi hem suçlu hem de çok üzün hissediyorum.. Bir anda anlamadan içinde bulunduğum 77 kilonun bana yarattığı etkisiyle hiç mutlu değilim.. Hadi fikirler, öneriler ve en önemlisi bu serüvenimde bana destek olacak kişilere ihtiyaç duyuyorum. Birbirimize destek olursak, belki böylesi daha güzel olur, daha mutlu eder, ben ki böyle hiç mutlu değilim.. Ve bugün karar alıyorum artık bırakıyorum tüm saçmalıkları, düzgün bir diyet listesini takip edeceğim SÖZ VERİYORUM. Siz ne diyorsunuz?[/
8. Takıma gidebilirsin canımMerhaba ,
Aslında benim hikayem hem alışılmış hem de alışılmışın dışında bir durum.. Başarı ve başarısızlıklarla dolu bir durum..
Senelerce aslında defalarca çok fazla kilolar verdim.. Çok iyi bambaşka bir diyetisyenim vardı diyetisyenlerden çok farklı metodları vardı.. kendisi ile 35 kilo verdim.. herşey çok iyi gidiyordu ama kendisi vefat edince benim ailem gibi olmuş diyetisyenimle birlikte umudumda kırıldı.. Kendi hayatımda yaşadığım özel hayatımla ilgili Üzüntülerin üstüne tekrardan kilo aldım.. 123 kiloya kadar çıktım ama kendi azmimle 1 ayda 113.5 kiloya düştüm. Boyum 1.67.. yani tek hedefim bu azmimi destekleyen bir grupla yola devam etmek..
8. Takıma gidebilirsin canımMerhabalar hanimlar 28 yasindayim 3 aylik bir oglum var.oldum olasi hep kilo problemi yasayan surekli diyet yapip kilo verip tekrar alan biriyim malesef.1.68 boyundayim 78 ile hamile kalip 90la dogum yaptim sonrasinda 83.5 kadar dustum ama burda cakilip kaldim.bundan sonrasinda araniza katilip ideal kiloma artik kavusmak istiyorum.
8.Takıma gidebilirsin canımIyi geceler 30yasindayim 10.5 aylık bir kızım var 74le hamile kalıp 80kiloyla doğuma girdim düzenli sağlıklı beslendim hamileligimde
Doğumdan sonra 70kiloya kadar düştüm
Sonra nemi oldu aman süt yapsın ye ye demelerle 84 gördüm
Suan 82.5 kilom boy 1.57
Kendimi motive edip diyetimi devam ettiremiyorum
Diyetisyen gittim olmadı kızımda her bebek gibi çok hareketli yemek yapmaya vaktim bile olmuyor hep hazır yiyecekler
Beni görenler daha kilo veremedinmi diye alaycı alaycı konuşuyorlar
Canlarim bi el atın banada motive edin çok ihtiyaçim var
Bıktım bu kilolardan. ...
Azimli ve kararlıysan 9.takıma gelebilirsin cnmİyi geceler 24 yaşında ne yazık ki 86 kiloyum lise de yurtta kaldım oranın yemekleri ve kullandığım ilaçlardan dolayı bi anda kilo aldım sonra hiç takmıyor gibi davrandım yıllarca ama istediğim gibi giyinememek güzel bi kıyafet görünce iç geçirmek çok üzüyor beni kimseyle alışverişe gitmek istemiyorum kıyafet denemek bile istemiyorum ama artık yeter diyorum ve sizinle birlikte başarmak istiyorum
3. takıma gelebilrsin7,5 kg vermek istiyorum. ama uzun ve yavaş bir surecım var. boyum 172 kilom 66,5.
diyetten daha zıyade spor konusuna ağırlık vermem gerek ancak sorumluluk olmadıktan sonra motıve olamıyorum.
Beni motive edecek, duzenli yazan, ama kalabalik olmayan bir takim ariyorum. menu paylasamayabilirim ama sporumu bitki cayimi ve suyu paylasirim her gun..
Kendime uygun bir takim ariyorum. Eskiden tanidiklarim da olursa degmeyin keyfime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?