Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben de geldim . 10 kg vermem lazım . 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum . gün aşırı leslie yapıyorum .
Yaş 33 boy 170 güncel kilom 73
2 oğlum var küçüğü 10 aylık ve emziriyorum

Merhaba ben 74.7 kilo ve 160 boyundayım 55 kilo olmak istiyorum yani yaklaşık 20 kilo vermem gerekiyor. Küçüklüğümden beri tombiştim sıradan bir hikayem var aslında bazen diyet yapar bazen bırakırım. Ama son 1 aydır baya istekliyim ve lisedeyken 11 kilo vermiştim 69 dan 58 e düüşmüştüm 1 yılda şimdi daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Beni de grubunuza alır mısınız? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba ben de geldim . 10 kg vermem lazım . 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum . gün aşırı leslie yapıyorum .
Yaş 33 boy 170 güncel kilom 73
2 oğlum var küçüğü 10 aylık ve emziriyorum
Uyeler davet edebiliyor mi bilmiyorum ama boyumuz ve vermek istedigimiz kilo birbirine cok yakin. Beni 3 d davet etmisletdi. Eger ediliyorsa ben de seni 3 e davet edeyim

1.takıma gel tanışalım canım...

Slmlar,
Ben 13.takımda yarışmaktaydım. 10 kg civarında kilo verdikten sonra hamilelik nedeniyle izne ayrıldım. (398. Etapta)
Sıkıntılı bir hamilelik ve emzirme süreciyle bol kilolı bir şekilde yeniden zayıflama maratonuna dönmek istiyorum.
Şuan bebeğim 1 yaşında.
Boy:1.68 m
Kilo:88 kg
İzne ayrılırken 70.8 kg idim.
Hedef kilo:70 kg

8.Takıma gidebilirsin canım

Hemen takıma giremiyoruz değil mi? Süreç nasıldı unutmuşum.
Canım şöyle bir durum var sen 398. Etapta hamilelik nedeniyle izne ayrılmışsın yani izne ayrılalı 6 aydan fazla olmuş üstelik hamilelikten dolayı ayrılmışsın bu nedenle senin geri dönüşünle birlikte direkt listeye adın yazılıyor.

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.

Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.

Bundan iki yıl önce zayıf güzel bir kızdım ama artık değilim iki yılda 25 Kilo aldım artık kendimi hiç beğenmiyorum.nasıl oldu nasıl bu kadar Kilo aldım ve nasıl buna engel olamadım bilmiyorum.Kilo aldıktan sonra patronumun biraz zayıfla demesi o kadar gücüme gitti ki işi bıraktım.eski sevgilim ve hala sevdiğim kişinin benden sonra balina olmuşsun demesi ile kendimi iyice eve kapattım.1.62 boyum 96 Kilom bişileri başarmam lazım artık aranızda olmak istiyorum

9. takima gelebilirsin

Merhaba bende katılmak ve zayıflamak istiyorum 62.5 kiloydum iki hafta olacak salı günü ben 3.3 gr verdim diyet yapıyorum boyum 157 cm 47 kilo olmak istiyorum bende bu yarışa alirmisiniz hanimlar

Merhaba benim doğumdan sonra kilo maceram bitmiyor 78 kilo ile doguma girdim 59 kiloyla hamile kalmıştım doğumdan 6 ay sonra 60 kiloya düştüm ramazandan önce sıkı bir diyet yaparak 54.8 e düştüm ama bundan iki hafta önceye kadar 62.5 kilo olmuşum şimdi diyet yapıyorum ve 59.2 gr oldum daha sıkı diyet yapıp yarış grubuna girmek istiyorum

10. Takıma gel tanisalim. Verecek çok kilon kalmamış ama kaptanimizla bir görüş canım.

Merhaba bugün 76kg gordum ve şok oldum KPSS için ders çalışırken atıştırmalar beni bu hale getirdi . Ocak ayında nişanim var ve acil kilo vermeliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…