Uyeler davet edebiliyor mi bilmiyorum ama boyumuz ve vermek istedigimiz kilo birbirine cok yakin. Beni 3 d davet etmisletdi. Eger ediliyorsa ben de seni 3 e davet edeyimMerhaba ben de geldim . 10 kg vermem lazım . 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum . gün aşırı leslie yapıyorum .
Yaş 33 boy 170 güncel kilom 73
2 oğlum var küçüğü 10 aylık ve emziriyorum
Merhaba ben 74.7 kilo ve 160 boyundayım 55 kilo olmak istiyorum yani yaklaşık 20 kilo vermem gerekiyor. Küçüklüğümden beri tombiştim sıradan bir hikayem var aslında bazen diyet yapar bazen bırakırım. Ama son 1 aydır baya istekliyim ve lisedeyken 11 kilo vermiştim 69 dan 58 e düüşmüştüm 1 yılda şimdi daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Beni de grubunuza alır mısınız? Şimdiden teşekkürler.
8.Takıma gidebilirsin canımSlmlar,
Ben 13.takımda yarışmaktaydım. 10 kg civarında kilo verdikten sonra hamilelik nedeniyle izne ayrıldım. (398. Etapta)
Sıkıntılı bir hamilelik ve emzirme süreciyle bol kilolı bir şekilde yeniden zayıflama maratonuna dönmek istiyorum.
Şuan bebeğim 1 yaşında.
Boy:1.68 m
Kilo:88 kg
İzne ayrılırken 70.8 kg idim.
Hedef kilo:70 kg
Hemen takıma giremiyoruz değil mi? Süreç nasıldı unutmuşum.8.Takıma gidebilirsin canım
Canım şöyle bir durum var sen 398. Etapta hamilelik nedeniyle izne ayrılmışsın yani izne ayrılalı 6 aydan fazla olmuş üstelik hamilelikten dolayı ayrılmışsın bu nedenle senin geri dönüşünle birlikte direkt listeye adın yazılıyor.Hemen takıma giremiyoruz değil mi? Süreç nasıldı unutmuşum.
9. takima gelebilirsinBundan iki yıl önce zayıf güzel bir kızdım ama artık değilim iki yılda 25 Kilo aldım artık kendimi hiç beğenmiyorum.nasıl oldu nasıl bu kadar Kilo aldım ve nasıl buna engel olamadım bilmiyorum.Kilo aldıktan sonra patronumun biraz zayıfla demesi o kadar gücüme gitti ki işi bıraktım.eski sevgilim ve hala sevdiğim kişinin benden sonra balina olmuşsun demesi ile kendimi iyice eve kapattım.1.62 boyum 96 Kilom bişileri başarmam lazım artık aranızda olmak istiyorum
10. Takıma gel tanisalim. Verecek çok kilon kalmamış ama kaptanimizla bir görüş canım.Merhaba benim doğumdan sonra kilo maceram bitmiyor 78 kilo ile doguma girdim 59 kiloyla hamile kalmıştım doğumdan 6 ay sonra 60 kiloya düştüm ramazandan önce sıkı bir diyet yaparak 54.8 e düştüm ama bundan iki hafta önceye kadar 62.5 kilo olmuşum şimdi diyet yapıyorum ve 59.2 gr oldum daha sıkı diyet yapıp yarış grubuna girmek istiyorum
14. TakimA gel canim:)Merhaba bugün 76kg gordum ve şok oldum KPSS için ders çalışırken atıştırmalar beni bu hale getirdi . Ocak ayında nişanim var ve acil kilo vermeliyim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.224023/page-16656#post-49128518 Buraya tiklayip gelebilirsinMerhaba bugün 76kg gordum ve şok oldum KPSS için ders çalışırken atıştırmalar beni bu hale getirdi . Ocak ayında nişanim var ve acil kilo vermeliyim
tesekkür ederim geliyorum:)9. takima gelebilirsin
6. takıma gelebilirsinMerhaba 68.5 kilıyum vermem gereken 10 kilo var takımda eksiği olan varsa girmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?