Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

süpersiniz bende bugün 3 gün oldu rejime gireli midemin küçüldüğünü hissediyorum. ben sabah hariç hiç ekmek yemiyorum.

cok teşekkür ederim bakıcam akşam yürünmüyo soğuk köpekler sorun

Sorma o köpekler başa bela yanında gelen varsa sıkıntı olmazda tek dikkatli ol canım köpekler saldırgan olabiliyor maalesef

Aynen öyle çok teşekkür ederim
Arkadaşlar burada yazismiyoruz lütfen takiminizda devam edin yazışmaya qserpo Lovedreams

Aaa çok özür dilerim bilmiyordum tamm burada msj yazmayacağım bilgilendirdiğiniz icin cok tsk ederim

Selammm ben 33 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var 90 kiloyum cumartesi günü hem fitness a başladım hem diyete artık basarmak istiyorim destek olalım benim takimim nerde

canım eğer gelenler kalırsa yeterli çok teşekkür ederiiz
Tmm cnm o zaman siz ilk başta yenilerle bi adapte olun
Sorun olursa haber verirsin tekrar yönlendirme yaparız

Arkadaşlar sıkıntıda olun başka takım varmı
Yoksa kendi takımımıza çağıralım üyeleri

Tmm cnm o zaman siz ilk başta yenilerle bi adapte olun
Sorun olursa haber verirsin tekrar yönlendirme yaparız

Arkadaşlar sıkıntıda olun başka takım varmı
Yoksa kendi takımımıza çağıralım üyeleri
Ablacim bize de 1-2 üye fena olmaz gelenler hep kaçtı 5in üstüne cikamiyoruz bir türlü. Hep bir ümit bakıyorum kapılmış gelenler.

TARİH: 21.12.2016 ÇARŞAMBA

Sabah Kahvaltı : 1 dilim Premium Sandwince ekmeği beyaz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta 5 adet siyah zeytin. 3 adet şeker domates, 1 adet salata çok az maydanoz. 2 adet siyah çay.

Ara Öğün: Leblebi, karışık kuru meyve 1 şekersiz neskafe.

Öğlen Yemeği: Tavuk sote, 2 kaşık şeyliye pilavı,yarım kase cacık pul biberli, yoğutlu lahana, kırmızı lahana salatası.

Ara Öğün: yok

Akşam Yemeği: 1 adet simit, çok az peynir, 4 adet zeytin, 3 küçük domates, yarım salatalık, çok az maydanoz. 1 bardak siyah çay(mesaide olduğum için sulu yemek yiyemedim)

Ara Öğün:Elma

Canım bu bildirimleri takımda yapıyoruz

canım hem tesekkür ediyorsun buraya yazmayın dediğim için hemde menü yazıyorsun tatlım dikkat et lütfen

Takdir edersiniz ki 3 günlük bir uyeyim karistirdim kusura bakmayın listeyi aktarma biliyor musunuz acaba

Slm ben yeni üye oldum burayadı hiç bilmiyorum. . Yarışamaya katılmak istiyorum kilo vermem lazım burdan mı yazıcam acaba?? Yardımcı olabilirmisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…