Elbette canim 4. Takima gelebilirsin:)Merhaba ben de katılabilir miyim
Dediğin gibi disiplinli bi takım istiyorsan ve kurallara uyarım dersen 9.takıma gel cnmArkadaşlar merhaba
4 ay önce doğum yaptım. Çok acil kilolarimi vermem lazım. Daha önce kendimi motive edebiliyordum ve 20 25kg vermiştim ama şimdi ne olduysa bi türlü motive olamıyorum. Beni gaza getirecek elimden tutup yardımcı olacak bi gruba ihtiyacım var. Daha önce 1 4 ve 5. Gruba yazmışım ama hatırladığım kadarıyla hiç yarışmadım.
Ya söyle motivesi tam, beni hergün fircalayacak birileri varsa beni alabilir mi? Söz veriyorum eğer motive olursam haftada 2 kg falan veririm....
Teşekkür ederim. Geliyorum hemenDediğin gibi disiplinli bi takım istiyorsan ve kurallara uyarım dersen 9.takıma gel cnm
Merhaba arkadaşlar bende bir gruba katılmak istiyorum malesef tek başına olmuyorAslında daha önce başarmıştım 18 yaşındayken 83 kilodan 61 kiloya kadar inmiştim.. ama kaç yıl geçti evlendim çocuk yaptım birde üstüne boşandım eşimden ve yaşadıklarım bende kilo yaptı ve yine 82 kilo oldum.. ama artık canına tak etti tekrardan azmetmeye karar verdim başarmak istiyorum herkese herşeye ve tüm yaşadıklarıma inat.. suan ilk hedefim 76.. İkinci 72 sınırını uzun zamandır aşamadım 2 yıldır oyüzden sonraki hedefim 69 en sonda 63 kilo benim boyum 1.70 ve spor yapıyorum ayrıca yüzme filanda arada gidiyorum.. üst beden 38.5 40 alt beden 44 Ama suda var ben önceki kilo mu spor suz verdiğim için ozaman da 42 beden etek giyiyordum ama sporun faydasını gördüm.. arada 20 kilo olmasına rağmen 44 beden altım
Ve bugün elma diyetin başladım inşaallah Hayır olur benim için
Teşekkür ederim geliyorum
Merhaba;
Son 5 senedir veremediğim, adeta üzerime yapışan 5 kilom var. İnatla eski kotlarımı, kıyafetlerimi saklıyor yenilerini çok az alıyorum. 16 aylık bebeğim var, doğum sonrası yine hamile kalmadan önceki kiloma döndüm ama 30 yaşıma kadarki kiloma dönemiyorum bir türlü.
Şu anda 60,4 kiloyum. Hangi gruba girmeliyim? Tek başıma motive olamıyorum, sürekli kaçamaklar yapıyorum. Bir yardım edin bana lütfen
10 takima gel cnmMerhabaa!
25 gün önce başladığım diyetime artık cuma yarışmalarıyla devam etmek istiyorum.
Başlangıç kilom: 73.3 kiloydu ve şu an 66.9 kiloyum. 25 günde 6.4 kilo verdim.
Şu an tabi biraz daha yavaşladı ama olsun.
Hedef kilom: 45
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.460862/Merhabaa!
25 gün önce başladığım diyetime artık cuma yarışmalarıyla devam etmek istiyorum.
Başlangıç kilom: 73.3 kiloydu ve şu an 66.9 kiloyum. 25 günde 6.4 kilo verdim.
Şu an tabi biraz daha yavaşladı ama olsun.
Hedef kilom: 45
Merhabalar ben de cogu arkadasimiz gibi hep toplu bir bayandim universite hayatini 65 ile bitirip dunya evine 75 ile girdim. Uc yil 90 larda gezdim simdi bir yasinda bir kizim var ve 91 kiloyum. Boyum 1.67 ve ben gida muhendisiyim. Nasil yapildigini bilmeme ragmen abur cuburdan vazgecemiyorum. Aslinda moyivasyon tam olursa guzel kilo verebilecegime inaniyorum. Simdi esim kilomu cok takiyor ve ben hic mutlu degilim. Bana yardim eder misiniz
Merhaba ben 22 yaşındayım ve 88.7 kiloyum. Bir kaç gündür cuma etkinliğinizi takip ediyorum tamda ihtiyacım olan birşey olduğu için katılmak istiyorum. Daha önce 8-9 kilo verdiğim oldu hiç bu kadar kilolu olmamıştım zayıflamayı çok istiyorum. Kiloları geri almamın sebebi herkes gibi bir yerden sonra kilo vermem yavaşlıyor ve motivasyonum düşüyor, destek olacak kimse olmayınca pes ediyorum. Bu yüzden aktif, motivasyon sağlayabilecek, disiplinli bir takıma ihtiyacım var.
Merhaba :)
4. Takıma gel canım :)
Yeni olduğum için yanlışlık yaparsam affedin lütfen takımınızın kurallarını buradan okudum. Eğer katılırsam bu sayfadan sizinle konuşacağım değil mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.38578/
Birde şunu belirtmem gerek bu 2 hafta biraz yoğunum ve diyete alışmaya çalışacağım. Kilom sabit kalabilir veya az miktarda verebilirim. Çok uzun oldu kusura bakmayın. Yinede gel derseniz geleyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?