Yeni olduğum için yanlışlık yaparsam affedin lütfen takımınızın kurallarını buradan okudum. Eğer katılırsam bu sayfadan sizinle konuşacağım değil mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.38578/
Birde şunu belirtmem gerek bu 2 hafta biraz yoğunum ve diyete alışmaya çalışacağım. Kilom sabit kalabilir veya az miktarda verebilirim. Çok uzun oldu kusura bakmayın. Yinede gel derseniz geleyim :)
4.takıma çok teşekkür ediyorum ve çok özür diliyorum. Ben bir süredir takip ettiğim ve kendime çok yakın bulduğum 9.takım ile konuştum. Eğer müsaade ederseniz onların takımına katılmak istiyorum.
Tatlım kusura bakmayınMüsade ne demek, nasıl istersen canım :)
Bende çok özür diliyorum, çok mahcup oldum, hepiniz çok naziksiniz.Tatlım kusura bakmayın
Arkadaş bisüredir bizi takip ettiğini ve gelmek istediğini söyleyince hayır diyemedim
Size üye borcumuz olsun. Ilk denk geldiğimi Size yönlendirecem
Tatlım kusura bakmayın
Arkadaş bisüredir bizi takip ettiğini ve gelmek istediğini söyleyince hayır diyemedim
Size üye borcumuz olsun. Ilk denk geldiğimi Size yönlendirecem
Bende çok özür diliyorum, çok mahcup oldum, hepiniz çok naziksiniz.
Gruplardan herhangi birine girmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Doğru yere yazdın cnmMerhaba hanımlar..Doğru yere mi yazıyorum bilemedim.. Zayıflama gruplarından müsait olana katılmak istiyorum.. motivasyona ihtiyacım var.. 85 kiloyum.. teşekkür ederim...
10. Takıma gel tanisalim canım.Merhaba bende katılmak istiyorum hangi grup müsait acaba ?
10. Takıma gel tanisalim canım.
Tamam canım sorun değil kolaylıklar dilerim...ya kusura bakmayın 4. Takıma katildim ilginiz için teşekkür ederim :)
Tamam canım sorun değil kolaylıklar dilerim...
Ben de katılmak istiyorum
4. Takıma gel canım tanışalım.Bende katilmak istiyorum.ne yapmamiz gerek tam fikrim yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?