Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3. Takıma gelebilirsin cnm

Kazen iltifat mı ediyosn hakaretmi anlamadım Bnm gibi birine,bana emin olduk ki kilo probleminiz yok ne demek bana bunu biri açıklasın

Ben aslında hiç zayıf olmadım. Hep yaşılarımdan kilolu ve büyük gösteriyorum.boyum 165 cm kilom 89.0
İlk defa nişanlıyken 65 kiloya düşmüştüm bir şekilde evlendikten ve ilk doğumumdan sonra 82 ye çıkmıştım. Çok kez diyete başladım ve bıraktığım gibi verdigim kiloları fazlasıyla aldım. Tabi 2. Doğumumdan sonra 90 kiloları gördüm. Çok mutsuzum ve etrafımdaki kişileri gördükçe çok imreniyorum. Bu takımlarda daha çok heveslenerek 60 kiloyu görmek istiyorum. Hem istediğim kıyafetleri almak hemde çocuklarım için zayıflamak istiyorum.

3. Takıma gel cnm hepbirlikte zayıflayalım

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-11727

Bu topikleri görüyordum hatta cumaları takip ediyordum ama katılmaya cesaret edemedim hiç. Yani kilom olmadığından değil. Tiroit hastasıyım ve zor kilo veriyorum. Yarışma psikolojisi daha çok stres yaptırır diye cesaret edemiyorum. En az 10 kg vermen lazım.

Bende yapmak istiyorum takıma gitmek istiyorum 1.55 boyum 68 kiloluyum her zmaan kilolu bir insan oldum bende guruba girmek istiyorum inşallah olur evliyim az da olsa zayıf gözükmek istiyorum :))

Bende 1.68 boyunda 65 kiloyum.. göbek çıktı iyice bi dur demek lazim ama nerden başlamak lazim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…