3. Takıma gelebilirsin cnm1 yıl önce doğum yapmış aylardır tartıya çıkmamış 155 boyunca tahmini 70 kiloya yaklaşmış biriyim. Kilolu bir bireyin kendimi bildim bileli. Yıllar önce iş hayatına atamamış kitaplar içinde boğulurken 73 kiloyu görmüş ,doktor kontrolünde 55 lere inmiştim. 64 ile hamile kalıp 76 ile bitirmiştim.
Yemeye aşığım sorun bu :) Emziren bir anneyim. Çalışan biriyim, spora vaktim yok. Ya ekmeği de çok seviyorum, ekmeği bıraksam sıkıntı yok .
Her neyse diyete başlamalıyım derken ertelerken kazen in bildirimini gördüm. Sanırım başlamanın zamanı geldi.
3. Takıma bekliyorumBen de zayiflamak istiyorum
3. Takıma bekliyorumAy benim kilo probremim var vallahi.
Bu linke tıkla gel cnmNasıl katılınıo oldum olası anlamadım
Gel denilip kalınıo
Nası gelcem ki bilsem
Surda bir iki kilo aldim bildirimleri gorunce farkediliyo demek dedimKazen çok ısrar ediyor beni zorla zayıflatacaklarben başka bir diyet grubundayım pek uğramasamda
TabikiBeni de alır mısınız
Bir de ilk bildirim geldi bakmadım sonra anladık ki gerçekten kilo sorunun yok diye tekrar bildirim atmışSurda bir iki kilo aldim bildirimleri gorunce farkediliyo demek dedim
Kim yazdi seni diyet grubuna kac kurtul
3. Takıma gel cnm hepbirlikte zayıflayalımBen aslında hiç zayıf olmadım. Hep yaşılarımdan kilolu ve büyük gösteriyorum.boyum 165 cm kilom 89.0
İlk defa nişanlıyken 65 kiloya düşmüştüm bir şekilde evlendikten ve ilk doğumumdan sonra 82 ye çıkmıştım. Çok kez diyete başladım ve bıraktığım gibi verdigim kiloları fazlasıyla aldım. Tabi 2. Doğumumdan sonra 90 kiloları gördüm. Çok mutsuzum ve etrafımdaki kişileri gördükçe çok imreniyorum. Bu takımlarda daha çok heveslenerek 60 kiloyu görmek istiyorum. Hem istediğim kıyafetleri almak hemde çocuklarım için zayıflamak istiyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-11727Bende zayıflamak istiyorum kizlar nasl yapcaz
Aynen tamam zayifsin ama yinede sismansin sanki bi gel zayifla der gibiBir de ilk bildirim geldi bakmadım sonra anladık ki gerçekten kilo sorunun yok diye tekrar bildirim atmışhey Allahım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?