- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
Arkadaşlar,
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
3. Takıma gelebilirsin cnmBoy:1.67
Kilo:71
Toplamda 13 kilo vererek ideal kiloma ulaşmak istiyorum.
Yas:28
Kilo geçmişim: Hiçbir zaman çok kilolu olmadım sadece bir kez 70 e kadar çıktım.
Sonra zayıfladım.
Evlendikten sonra tekrar bu kilo ya çıktım 2 senedir veremiyorum ama
2. Cocugum oldugumda bile 60 kgdim ama son bes yildir 6 kilo aldim..Boy 170 kilo 65.5. Hedefim 59. 6 kilo vermek istiyorum.Hic kilolu olmadim ama zamanla vermekte zorlaniyorum.Takipteyim .
Azimli üyeyi severim76 kiloyum. Son 1 2 yılda kilo aldım. 20 kilo fazlam var.
Diyetisyen kontrolündeyim 2 haftadır. 2 kilodan fazla verdim
Azimliyim :)))
3. Takımdayım :)))Azimli üyeyi severim
3. Takıma gelebilirsin cnm
4. takima gelebilirsin canim:)Boy:1.67
Kilo:71
Toplamda 13 kilo vererek ideal kiloma ulaşmak istiyorum.
Yas:28
Kilo geçmişim: Hiçbir zaman çok kilolu olmadım sadece bir kez 70 e kadar çıktım.
Sonra zayıfladım.
Evlendikten sonra tekrar bu kilo ya çıktım 2 senedir veremiyorum ama
4. takima bekleriz canim :)Bende 1.62 boy ve 54 kilo iken dogumdan 6 ay sonra 76 kilo olarak kaldim. Azmettim diyet yaptim dikkat ettim 64 kiloya kadar indim. Son 10 kilo kaldi. Benide alin..
Geliyorum :) ama nasıl geleceğim onu bilemedim.3. Takıma gelebilirsin cnm
4. takima bekleriz senide canim :)Boy: 170 cm
Kilo: 71 kg
Normalde kilom standar olarak 57 ila 61 arasinda değişkenlik gösterirdi, 60 kiloyla hamile kaldım sonra 87 kiloya ulaştım.
7.5 aylik bir bebeğim var ve iki haftadan beri diyet yapmaya çalışıyorum 3.5 kg verdim ancak bölgesel problemlerim var kalca ve basen bölgesinden kilo almaktayım. Bebekten firsat buldukça egzersiz ve Yürüyüş yapıyorum hedefim 60 kilo.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-11746Geliyorum :) ama nasıl geleceğim onu bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?