Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba. Bende 1.68 boyunda 65 kiloyum. Zayıflamak istiyorum. Evlendiğimde 55 kilo idim. Bir cocugum var. Yine öyle olmak isterdim. Esmerim. Bu fazlalık 10 kilo da bile yüzüm çok şişkin görünüyor. Kendimi çok çirkin hissediyorum. Beni de aranıza alır mısınız?

Boy:1.67
Kilo:71
Toplamda 13 kilo vererek ideal kiloma ulaşmak istiyorum.
Yas:28
Kilo geçmişim: Hiçbir zaman çok kilolu olmadım sadece bir kez 70 e kadar çıktım.
Sonra zayıfladım.
Evlendikten sonra tekrar bu kilo ya çıktım 2 senedir veremiyorum ama

Bende 1.62 boy ve 54 kilo iken dogumdan 6 ay sonra 76 kilo olarak kaldim. Azmettim diyet yaptim dikkat ettim 64 kiloya kadar indim. Son 10 kilo kaldi. Benide alin..

Boy: 170 cm
Kilo: 71 kg

Normalde kilom standar olarak 57 ila 61 arasinda değişkenlik gösterirdi, 60 kiloyla hamile kaldım sonra 87 kiloya ulaştım.
7.5 aylik bir bebeğim var ve iki haftadan beri diyet yapmaya çalışıyorum 3.5 kg verdim ancak bölgesel problemlerim var kalca ve basen bölgesinden kilo almaktayım. Bebekten firsat buldukça egzersiz ve Yürüyüş yapıyorum hedefim 60 kilo.

1.58 boy
76 kilo
29 yaş
Düzensiz beslenme, aşırı karbonhidrat tüketimi ve sıfır egzersiz şeklinde bir hayat biçimi benimsememden kaynaklı olarak kilo veremiyorum. Çok da umrumda değil ancak takımlarda bir şansımı deneyeyim diyebilirim.

3. Takıma gelebilirsin cnm

Merhaba , boy : 1.63 Kg. : 78,5. İdeal kilom 56/60 Son 5yılda hızla kilo aldım yavaş yavaş almaya da devam ediyorum,ince kemikliyim,karın germe ve lipo istedim onları bile yaptıramadım zayıflamam gerektiği için yapmadılar,şekersiz ekmeksiz tatlısız pirinçsiz paketli gıdasız ve sağlıklı besleniyorum zaten arada yediğim makarnalar dışında karbonhidrat ta almıyorum spor yaptım günde 2 saat spor salonunda 1ay boyunca ,bir iki kilo oynadı sadece, gıda intolerans testleri çok pahalı yine hergün yarımsaat spor yapıyorum tibet hareketleri ve extra hareketler ,spor salonu üyeliğim devM ediyo motivasyonum bozulduğu için gitmedim uzun süredir ona da yeniden başlarım,tahlillerde de herhangi bi sebep çıkmıyo neden aldığımı da nasıl vereceğimi de bilmiyorum durumum bu.. Herkese kolay gelsin,

Kazen'den bildirim gelince gelmek farz oldu:)
1.53, şu an 52 kiloyum. Oldukça yavaş kilo alıp çok zor veriyorum, her sene 1 sabit kilo ekleniyor gibi bir şey. 6 kilo vermek istiyorum.

Boy 170 kilo 65.5. Hedefim 59. 6 kilo vermek istiyorum.Hic kilolu olmadim ama zamanla vermekte zorlaniyorum.Takipteyim .

76 kiloyum. Son 1 2 yılda kilo aldım. 20 kilo fazlam var.
Diyetisyen kontrolündeyim 2 haftadır. 2 kilodan fazla verdim
Azimliyim :)))

4. takima bekleriz senide canim :)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38578/page-24420

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…