Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba..Tam başlığı inceleyeyim derken bir mesaj gelmiş ''Şimdi emin olduk kilo probleminiz yok'' diye :)))) Tşkr ederim Ben bile inandım kilo problemin olmadığına ama yine de renk olsun diye Cuma grubunuza katılmak isterim:)))))))

Boyun kilon kaç cnm

Arkadaşlar , Cuma yarışları gerçekten inanılmaz motive edicidir ... Her takım kendi içinde bir aile gibidir .

Liste , sıkı diyet , yarışma psikolojisinden olumsuz etkileneceklere de ... liste ve yarış dışı olarak katılımla destek olacak çok sayıda kaptanımız var

Burada ben bu işi hiç beceremiyorum , pzt başladığım diyet salıyı görmüyor ... ben diyet yapıyorum ama metabolizmam dirençli gitmiyor kilom ..... diyen nice arkadaşımız çok güzel kilolar kaybedip mezun oldu .

Yaz geliyor ... Artık fazla kilolarımızı kamufle edecek kaban , mont ne varsa onlara da veda edeceğiz 1-2 aya ...

Bence bugün ; bu başlığa ...katılmak istiyorum demek için tam zamanı

Her zaman elimizden gelen desteği veriyoruz emin olabilirsiniz

Gönlünüz hangi takımda yer almak isterse , linklere bir göz atın derim ... Davet edildiğinizde başlamak bu işi kotarmanın yarısıdır aşamasını bir çırpıda geçmiş olacaksınız ...

Bende burdayım yazmaya cesaretim yok yaw 65 e ten 63 e düşüp tekrar 10 günde aynı kiloyu alabilen tek yaratık benim sanırım

1,68 boya 55-57 kiloyum eskiden tombiştim ama şu an özellikle yazın bazen sıcak yüzünden 55in altına düşebiliyorum...
Dengeli bir kiloda kalmak önemli , kilo vermeyi durduramamak hoş olmuyor ,gündelik hayatı aksatacak kadar takatsiz düşmenin anlamı yok..
Eski tombişlerden bu durumda olan var mı ..Sabit bir kiloda kalmak , kilo vermeyi durdurmak için ne yapıyorsunuz?

1,63 boya geçen hafta 64,5 çıktım. Yaşım 23, yaklaşık bi haftadır diyet değil de dikkat etmeye başlayıp su içmeye başladım diyebilirim. Bugün tartıda 61,7'yi gördüm. Ödem attığımı düşünüyorum. 3 gün diyet yapsam 4.gün gözüm dönüyor açlıktan. Tek başıma altından kalkamıyorum, motiveye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Sporumu ve diyetimi bırakmadan Nisan ayına kadar 55'i görmek tek hedefim.

Ben anlamamak bu dilden,ben verememek kilo , yabancı ben bu konulara
Kilo vermek istiyorum ama nasıl yapicam bilmiyorum

İstersen 4. takıma gelebilirsin canım :)

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.38578/

23 yaşımdayım liseden beri hep 47-48 kiloydum boyum 159, 7 aylık evliyim 50 kiloyla evlendim ve şuanda 59-60 kiloyum, hedefim yeniden 48 lere düşmek bacaklarımda büyük çatlaklar oluştu kendi vücuduma bakmak bile istemiyorm

172 boyunda 86 kiloyum. Zayıflamak istiyorum ama şu ana kadar başaramadım. Bir düşük yaptım kilo gerçekten çok büyük sıkıntıydı benim için, doğuma kadar kaç kilo olurum düşüncesi hergün kabusum olmuştu. Artık başarmak zorundayım çünkü fazla kilolarımla hamile kalmak istemiyorum.

4. takıma gelebilirsin canım :)

Selam kızlar nasılsınız
Ben kendimi tanitayim 38 yasindayim 2 kızım var kilo sorunu yaşamadım bu zamana kadar Bundan sonra da yaşamak için aldiklarimi vermek istiyorum standart 53 lerdeydim ama hedefim 50 olmak boyum 1.53
Üçüncü bebegi düşünüyorum üç hafta önce Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi .. Hamileyim diye hem yemeğimi yedim hemde ara öğün olarak yedim, kilom arttı artmış kilonun üstüne yeni bir hamilelik olmasın istiyorum tabiki başta rabbim nasip ederse bebegim olursa
Hedefim 50 olmak 2 ay sonra şansımı deneyecegim buarada korunuyoruz hayırlısı Allah dan bende burda olmak ve sağlıklı gebelik geçirmek istiyorum fazla kilo almadan :):)

Ama benim kilo problemim Yok kiii aksine bende kilo almaya çalişiyorum yani kılı almak istiyorum :) boyum 1.68 kılom da 47-48 yani hep böyle standart

yıllardır kilolu olup 1 senedir kilo vermiş biri olarak tavsiyem spor ve diyettir acele etmeyin bir de ben 3 ay da koşu bandıyla verdim ama kesinlikle agırlık fitness çok daha iyi vücut daha şekilli oluyor

Saleykum
Zayıflamak isteyenlerden biride benim. 158 boyum 62 kilom. 25 yaşındayım 2 çocuk annesiyim. Doğum sonrası kalan kilomu vermek istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…