Boyun kilon kaç cnmMerhaba..Tam başlığı inceleyeyim derken bir mesaj gelmiş ''Şimdi emin olduk kilo probleminiz yok'' diye :)))) Tşkr ederim Ben bile inandım kilo problemin olmadığına ama yine de renk olsun diye Cuma grubunuza katılmak isterim:)))))))
Boyum 1,73 kilom 70 ama kemiğim kaba :))) Gerçekten hiç göstermiyorumBoyun kilon kaç cnm
1,63 boya geçen hafta 64,5 çıktım. Yaşım 23, yaklaşık bi haftadır diyet değil de dikkat etmeye başlayıp su içmeye başladım diyebilirim. Bugün tartıda 61,7'yi gördüm. Ödem attığımı düşünüyorum. 3 gün diyet yapsam 4.gün gözüm dönüyor açlıktan. Tek başıma altından kalkamıyorum, motiveye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Sporumu ve diyetimi bırakmadan Nisan ayına kadar 55'i görmek tek hedefim.
172 boyunda 86 kiloyum. Zayıflamak istiyorum ama şu ana kadar başaramadım. Bir düşük yaptım kilo gerçekten çok büyük sıkıntıydı benim için, doğuma kadar kaç kilo olurum düşüncesi hergün kabusum olmuştu. Artık başarmak zorundayım çünkü fazla kilolarımla hamile kalmak istemiyorum.
3. Takıma gelebilirsin cnmBende zayıflamak istiyom banada yardim edin çok kilom var boy 168 kilo 81
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?