- 13 Şubat 2017
- 20
- 28
- 3
- 48
Biraz zor olcak ama çözcemm grubu
Kararlıysan 3.takıma gel cnmMerhaba diyet grubuna katılmak istiyorum
selam canım 3.takımda görmek isteriz seni;lMerhaba, ben 25 yaşındayım 1.68 boyundayım 68 kiloyum. Zaman zaman bu artıyor yada azalıyor. Lise zamanımda 75 kilodan 58 kiloya düşmüştüm. bi arkadaşımla birlikte yapıyorduk ve birbirimizi destekliyorduk. Şuan da böyle bi desteğe ihtiyacım var :)
3. Takıma bekliyoruz cnmBen de katılmak istiyorum daha önce maksimum 80 kiloyu gördüm, minimum ise 53 kiloyu. Şu anda malesef 2 senede 53lerden 69.4 e kadar çıktımbir an önce kilolarimdan kurtulmak istiyorum nolur beni de alın. Bu arada boyum 1.66. Kilom.daha çok kalça ve bacağa birikiyor ayıcık kadar oldum yani
Kararliyim tabi doğumda aldığım kilolari vermem gerekiyor Üçüncü takım hangisi link gonderbilirsin zahmet olmazsa canimKararlıysan 3.takıma gel cnm
2. Takıma beklerim canım.ben de katılmak istiyorum. şu an 77.3 kiloyum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-11703Kararliyim tabi doğumda aldığım kilolari vermem gerekiyor Üçüncü takım hangisi link gonderbilirsin zahmet olmazsa canim
linki atabilir misiniz?2. Takıma beklerim canım.
Merhaba diyet grubuna katılmak istiyorum
Merhaba, ben 25 yaşındayım 1.68 boyundayım 68 kiloyum. Zaman zaman bu artıyor yada azalıyor. Lise zamanımda 75 kilodan 58 kiloya düşmüştüm. bi arkadaşımla birlikte yapıyorduk ve birbirimizi destekliyorduk. Şuan da böyle bi desteğe ihtiyacım var :)
Ben de katılmak istiyorum daha önce maksimum 80 kiloyu gördüm, minimum ise 53 kiloyu. Şu anda malesef 2 senede 53lerden 69.4 e kadar çıktımbir an önce kilolarimdan kurtulmak istiyorum nolur beni de alın. Bu arada boyum 1.66. Kilom.daha çok kalça ve bacağa birikiyor ayıcık kadar oldum yani
Öncelikle merhaba .163 boyunda ve 75 kiloyum .Lisedeyken 75 ten 62 ye inmiştim. Üniversiteye hazırlanırken tekrar kilo aldım. Şuan yine 75kg olmuşum .Sene sonu partileri oluyor. Kilo vermem lazım. Ama eşliksiz çok zor oluyor.
3.takıma gel cnmÖncelikle merhaba .163 boyunda ve 75 kiloyum .Lisedeyken 75 ten 62 ye inmiştim. Üniversiteye hazırlanırken tekrar kilo aldım. Şuan yine 75kg olmuşum .Sene sonu partileri oluyor. Kilo vermem lazım. Ama eşliksiz çok zor oluyor.
3. Takıma bekliyorum cnm163 boy 64 kilo.
Ben de katılmak istiyorum.
Hedefim 56 kilo olmak.
75 kilodan 59 a kadar inmiştim ama tekrar 74 oldum. var mı başayabileceğim bir gurup?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?