Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, ben 25 yaşındayım 1.68 boyundayım 68 kiloyum. Zaman zaman bu artıyor yada azalıyor. Lise zamanımda 75 kilodan 58 kiloya düşmüştüm. bi arkadaşımla birlikte yapıyorduk ve birbirimizi destekliyorduk. Şuan da böyle bi desteğe ihtiyacım var :)

selam canım 3.takımda görmek isteriz seni;l

Ben de katılmak istiyorum daha önce maksimum 80 kiloyu gördüm, minimum ise 53 kiloyu. Şu anda malesef 2 senede 53lerden 69.4 e kadar çıktım bir an önce kilolarimdan kurtulmak istiyorum nolur beni de alın. Bu arada boyum 1.66. Kilom.daha çok kalça ve bacağa birikiyor ayıcık kadar oldum yani

3. Takıma bekliyoruz cnm

Merhaba diyet grubuna katılmak istiyorum

Kızlar nerelerdesiniz davet ettik 3. Takıma bekliyoruzz hadi ama yaz geliyor zayıflamak istemiyormusunuz

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-11703

Öncelikle merhaba .163 boyunda ve 75 kiloyum .Lisedeyken 75 ten 62 ye inmiştim. Üniversiteye hazırlanırken tekrar kilo aldım. Şuan yine 75kg olmuşum .Sene sonu partileri oluyor. Kilo vermem lazım. Ama eşliksiz çok zor oluyor.

3.takıma gel cnm

163 boy 64 kilo.
Ben de katılmak istiyorum.
Hedefim 56 kilo olmak.
75 kilodan 59 a kadar inmiştim ama tekrar 74 oldum. var mı başayabileceğim bir gurup?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…