2 takıma gel canımBeni de alın hanimlarçok hevese geldim
Canım bi gruba girmediysen 5.takıma gelebilirsin,koş gel tanışalımHerkese merhaba hanımlar ben 27 yaşındayım 2buçuk yıllık evliyim 19 aylık bi kızım var. 160 boyundayım hamilelikten önce 68 kiloydum doğumdan sonra kilo aldım şimdi 74-75 arası gidip geliyorum. Yaza kadar kilo vermeyi çok istiyorum ama irademe sahip olamıyorum atıştırmalıklardan tatlidan vazgeçemiyorum. Beni de aranıza alır mısınız?
Kararlıysan 5. takıma bekleriz, aşağıdaki linke tıklayıp gelebilirsinHerkese selam, bende yıllardır kilo vermeye çalışıyorum ama olmuyor, olmuyor! Tatlı ve hamur işine oldum olası düşkünüm maalesef. Özetleyeyim evlenmeden önce 55 ten gr şaşmayan ben evlendikten sonra 65-70 civarlarında dolaşmaya başladım. 72 ile hamile kalıp, 74 lere kadar düştükten sonra nasıl olduğunu anlayamadığım şekilde 80 kere çıktım. Sonraaa tekrar bebeğim oldu 90 kilo ile doğuma yani sezaryene girdim ve oğlum şu anda 14 aylık, süt almaya devam ediyor ve ben 86 kiloyumBu arada 36 yaşındayım.
Cuma itibariyle ciddi ciddi kilo verme kararı aldım, yapacağım ve başladığım sporları sayıp kafanızı şişirmeyeceğim, nooolur beni de bi gruba alın.
Kararlıysan 5. takıma bekleriz, aşağıdaki linke tıklayıp gelebilirsin
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/
alırız almazmıyız 3.takıms gel canımBen de kararlıyım. Şişman biri değilim. Ama kilo vermek istiyorum. 170 boyum 71 kilom. 60 a kadar düşmek istiyorum. Beni alan takım yok mu?
Canım vereceğin kilo çok az belki listelere girmeden bile hedefe ulşırsın. İstersen 5. takıma gelebilirsin.Kızlar bende katılmak istiyorum benide listenize alirmisiniz
Boy 1 53
Kilo 54
Hedefim 50
Yaş 38
benide listenize alırsanız birlikte hedefe gideriz
cnm istersen 14. takıma gelebilirsinbende katılmak istiyorum yarışmaya
boy:1,60
kilo:75,90
hedef :65
Merhaba bende katılmak istiyorum.
Boy: 1,52
Kilo: 61
Hedef: 55
Merhaba, alım devam ediyorsa ben de katılmak istiyorum
Boy: 1,58
Kilo: 77,1
Hedef : 62
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?