2. takıma gelebilirsin canım.selam güzeller, ben daha evvel katılmıştım, bazı nedenlerle ayrıldım. Tekrar katılmak istiyorum. en son grupta 4 kilo vermiştim. şimdi hedef 5 kilo daha vermek. boy 167,kilo 70. hedef 65.
Üniversite zamanında ne bulduysam yediğim için kilo aldım düğünüm var ve kilo vermem gerekli 90 kiloyum 94kilodan düştüm kilo vermek için azimli kişilerle hirslanmak istiyorum boy 173 cm
Mrb 31 yaşında 2 kız annesi ev hanimiyim. Boy 162. Kilo 75.2
Hedef kilom 62 ben de yarışarak zayıflamak istiyorum.kendime bi grup arıyorum
2. takıma gelebilirsin canım.Merhaba hanımlar kendimi bildim bileli hep kiloluyumdur ama bu lise döneminde bazı olaylar sebebiyle iyice kilo aldım bir ara diyet yaptım sonra yine kilo almaya başladım ne yapacağım bilmiyorum nasıl zayıflayacağım yaş 22 kilo 69
Nasıl gelecegim peki takımınıza :)2. takıma gelebilirsin canım.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.181064/page-8812Tamamdır 2. Takıma nasıl gelecegim peki ? :)
Selam kızlaaar
Bende aranıza katılmak istiyorum müsadenizle..
Ben Burcu 26.5 yaşındayım
2011 de diyete başlayıp 30kg verip gecen sene eylül ayında büyük problemler yaşayıp 10kg almış bulunmaktayım
İnşallah bu grup sayesinde ve sizlerle kilo veririm tekrardan.. eski kk lıyım bura sayesinde vermiştim ozamanlar kilolarımı.. şuanki kilom 70, boy 1.68..
Ben yanlışlıkla bu mesajı bi takıma yazmışım burdan önce kusuruma bakmayın lütfen yanlışlık oldu düzeltmek istedim
2. Takıma bekliyorum kızlarKizlar 93 kiloyum. Hala da aliyorum. Zayiflamak istiyorum
3. Takima gidebilirsin cnmHerkese merhaba evlendigimde 47 kiloydum boyum 1.59 bu arada minyon bir kadınım 48 Kilo da hamile kaldım kızım 8 aylık oldu ve suan 57 kiloyum hedefim yaza kadar 48 kiloya düşmek evde koşu bandı var fırsat buldukça değerlendiriyorum abur cubur defteri yaklaşık 1 haftadır kapandı ve yamuna korse aldım fakat henüz duzenli kullanmadim ve bugün itibariyle chiadox kullanmaya başlıcam Kilo veremiyorum çünkü ekmek çok seviyorum ve fazla tüketiyorum sanırım herhangi bir troid rahatsizligim Vs yok
14. Takima gidebilirsin cnmSelam kizlar 1.70 boyunda, 86 kiloyum zayıflamak istiyorum ama tek başaramıyorum beni de alın aranıza :)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/14-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.224023/Selam kizlar 1.70 boyunda, 86 kiloyum zayıflamak istiyorum ama tek başaramıyorum beni de alın aranıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?