Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Slmlar banada bildirim gelmiş. Ben 2 çocuk doğurdum sezeryanla ilk doğumda 57 kilo ile hamile kalıp 20 kilo aldım ama hemen özel bir çaba harcamadan verdim. 4 yıl sonra oğluma hamile kaldım 25 kilo aldım veremedim maalesef. 70 kilo kaldım sonra diyet yaptım 2 ayda 10 kilo verdim suan 61.2 kilom boyum 168 sadecee sekillenmem lazım onuda evde sağlamaya çalışıyorum. Herkese teşekkür ederm

Merhaba hanımlar. Bende kilo vermek istiyorum ama çok aç kalarak değil sağlıklı beslenerek :) daha doğrusu sağlıklı beslenmeye geçmek istiyorum...sizler de beni aranıza almak ister misiniz.bebek istiyorum o yüzden hem kilo vermem hemde sağlıklı beslenmem lazım....bana yardımcı olacak grubuna alacak var mı:)

kararlıysan 3.takıma bekleriz

Merhabalar hanimlar. 68 kilo ile evlendim boyum 175 hakkariye gitmek zorunda kaldım 2 sene sifir hareket evden cikmak neredeyse imkansizdi simdi 85 kiloyum vermek istiyorum ALLAH ın izniyle kararliyim bende araniza katılmak istiyorum

Merhabalar hanimlar. 68 kilo ile evlendim boyum 175 hakkariye gitmek zorunda kaldım 2 sene sifir hareket evden cikmak neredeyse imkansizdi simdi 85 kiloyum vermek istiyorum ALLAH ın izniyle kararliyim bende araniza katılmak istiyorum
9.takıma gel tanışalım cnm

Merhaba 82 kiloyum emziriyorum ve ben hayatımda 67 kiloyu geçmedim ikinci bebiş olunca aldım işte. bende vermek istiyorum eşimin ve arkadaşların çok kilo aldın demelerinden bıktım destek istiyorum ve bende katılmak istiyorum

Herkese merhaba hanımlar ben 27 yaşındayım 2buçuk yıllık evliyim 19 aylık bi kızım var. 160 boyundayım hamilelikten önce 68 kiloydum doğumdan sonra kilo aldım şimdi 74-75 arası gidip geliyorum. Yaza kadar kilo vermeyi çok istiyorum ama irademe sahip olamıyorum atıştırmalıklardan tatlidan vazgeçemiyorum. Beni de aranıza alır mısınız?

Kızlar hepinize çok çok kolay gelsin. Ben 4 çocuk annesiyim. En küçük 7 aylık ve ben de yaklaşık 3 ay önce başladım rejime. Hem rejim hem oruç toplam 16 kilo verdim. 58.5 kiloya indim. Hala dikkat ediyorum yediklerime. Beni gören 4 çocuklu olduğuma inanamıyor. Bu hayal ile büyük bir hırsla kilo verdim. Çok şükür çok mutluyum. Darısı isteyen ve çaba gösteren herkesin başına.

Beni de hiç bi grup istememiş neden kii

Kızlar selam
Benim bir kızım var 10 buçuk aylık
Boyum 1.60
60 kilo ile hamile kaldım malesef. Balıketliydim tabii 60 kilo fazlaydı bana boyun kısa olduğu için

Hamilelikte 15 kilo aldım ve 75 le Doğuma girdim
Doğumdan 68 ile çıktım
1 ayda hamile kaldığım kiloya indim 63 tüm.
Aynaya baktım ve bu böyle olmaz dedim zayıflamayı kafama koydum
Kızım 6 aylık olunca 47 kiloydum
Toplamda 28 kilo verdim
Ve hala kilomu koruyorum (47-48 arasındayım hep
Kilo vermek imkansız değil tek önemli şey istemek ve disiplinli olmak

Merhaba hanimlar

Ben 30 yaşındayım. 1,68 boyundayım . 5 ay önce evlendim.
Evlenmeden önce 60 kiloydum bu sabah 66,5 gördüm
acilen zayiflamam lazım çok mutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…