- 10 Ocak 2017
- 9
- 8
- 1
5. takıma gelebilirsin canımmerhaba bende katılmak istiyorum
boy 1.69
kilo 84
hedef 65
yaş 31
teşekkur ederim...5. takıma gelebilirsin canım
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
Canım kilon çok güzel zaten. Takılmak istersen 2. Takıma beklerim.benim de boyum 1.60 kilom 55 beni de gruba alırsanız sevinirim
nasıl katılım olunuyo sen mi alıyosun anlatırmısınCanım kilon çok güzel zaten. Takılmak istersen 2. Takıma beklerim.
nasıl katılım olunuyo sen mi alıyosun anlatırmısın
Kilon boyun kaç cnmmrb yarışmaya katılmak istiyorum
Daha önce de birkaç kere bu gruplara katıldım ve istediğim kiloya inebildim. Boyum 1.63 kilom 58.5, hedefim 52. Şeker hastalığı riski olduğu için kilo vermek ve sağlıklı beslenmek istiyorum. Çalışıyorum, 2 çocuk annesiyim. Beni alacak gruba karşı tüm sorumluluklarımı yerine getiririm. Tekliflerinizi bekliyorum
toplight daha önce de aynı gruptaydik sanırım...
Kararlıysan 9.takıma gel cnmBeni de takıma alırmısınız 1 ayda 5 kilo aldım ve psikolojim çook etkilendi acil zayıflamak istiorumen azından 10 kg eksilsem kendim, daha mutlu hissederim.. Kilo 84
Azimliysen 5.takıma bekleriz canım.. gel tanışalımmerhabalar;
bende kilo vermek için yarışmak istiyorum. Bu yarışmanın motivasyonumu arttıracağını düşünüyorum. sağlıklı bir kiloya ulaşmak için önümde çok uzun bir yol var. bunun için motivasyon çok önemli. Boyum 1,58. kilom 92. 2 çocuk annesi 40 yaşında özel sektörde çalışan bir bayanım. beni kabul ederseniz sevinirim.
3.Takima gidebilirsin cnm1.53 boy 60 kg
Bu yarışma motivasyonumu arttırır. Bikaç ay sonraki düğüne de hazırlık olur. Hangi takıma ve nasıl katılabiliyoruz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?