Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de 31 yasindayim ve artık bu gidisata dur demek istiyorum. Denemedigim yöntem kalmadı. Ilaclar diyetisyenler akupunkturlar sporlar şok diyetler. Bir de bu yöntemi deneyeyim. Tabi yine diyetisyen kontrolü de var. Boy 166 kilo 89.

Biri beni izliyor!Dünki doğum gununde o pastalarıbörekleriyemin ederim isteyerek yemedim...
Herkes yerken ben yemezsem boğazlarına dizilirdi bence...
Neyse,ben bir düşüneyim,becerebilir miyim

Bende küçüklüğünden beri kilolu olanlardanım maalesef ama hiç 70 kiloyu geçtiğim olmamıştı. Üniversitede iken 58 kiloya kadar düşmüştüm. Bu sene duygusal nedenlerden dolayı yeme kontrolümü tamamen kaybettim ve çok kısa sürede kilo alıp 83 kilo oldum. Bir aydır diyet ve düzenli spor yapıyorum, iki günde pilatese gidiyorum, şu an 78 kiloyum, boyum 1.67.

Ben de 31 yasindayim ve artık bu gidisata dur demek istiyorum. Denemedigim yöntem kalmadı. Ilaclar diyetisyenler akupunkturlar sporlar şok diyetler. Bir de bu yöntemi deneyeyim. Tabi yine diyetisyen kontrolü de var. Boy 166 kilo 89.
Kararlıyım diyosan 9.takıma gel cnm

Yarışmaya katılmak istersen 9.takıma gel tatlım

Bende katılmak istiyorum 1.64boyum 76kıloyum banada yardımcı okurmusunuz yazın 66kiloydum 4ay içinde aldım kendimi çok rahatsız hissediyorum

Bende katılmak istiyorum 1.64boyum 76kıloyum banada yardımcı okurmusunuz yazın 66kiloydum 4ay içinde aldım kendimi çok rahatsız hissediyorum
canım benim kısa zamanda aldığın kiloyu kısa zamanda verdiğiniz
3.takıma bekliyoruz arkadaşım

53 kg ken evlendim
Bir yıl içinde 6 kilo alarak 59 kilo ile hamile kaldım
Hamilelikte 25 kilo alınca 84 oldum
26 ay önce doğum yaptım sadece emzirirken 20 kg gitti
6 hafta önce 64.5 ile yediklerime dikkat etmeye başladım şuan 61.2 yim her cuma tartı günümdü iyi denk geldi nasıl katılıyoruz yardım bekliyorum hedefim 56

Beni hiç bi grup istememiş teşekkür ederim, Sayın Kazen sizden 2 mesaj çağrısına uyup gelip burda açıklama yaptığıma pişman oldum yukarıdaki mesajı silebilirseniz sevinirim.Teşekkür ederim

Beni hiç bi grup istememiş teşekkür ederim, Sayın Kazen sizden 2 mesaj çağrısına uyup gelip burda açıklama yaptığıma pişman oldum yukarıdaki mesajı silebilirseniz sevinirim.Teşekkür ederim
arkadaşım bazen gözümüzden kaçtığı oluyor kusura bakma yogumluk var bugun bırde
canım istersen 3. takıma beklerız

Merhaba, güncel kilom 68,4 hedefim 55. 1,62 boyundayım.23 yasındayım ve hızlı kilo alan bir yapıya sahibim. 13 subattan beri diyetteyim ama bazen kal geliyo bırakasım geliyoo aburcubura gömülmek istiyorum bu gruplarda birbirimize hem destek olup hemde tatlı bir rekabet içerisinde buluncagımıza inanıyorumm bu yüzden bende varın benide alırmısınız diyorum teşekkürler

Bende katılmak istiyorum 160 boy ve 60 kiloyum hedef 55 insallah

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-11746
3.takıma beklerız gençler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…