https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-11746Bende nasıl geleceğimi bilmiyorum 3. Takıma?
Kararlıyım diyosan 9.takıma gel cnmBen de 31 yasindayim ve artık bu gidisata dur demek istiyorum. Denemedigim yöntem kalmadı. Ilaclar diyetisyenler akupunkturlar sporlar şok diyetler. Bir de bu yöntemi deneyeyim. Tabi yine diyetisyen kontrolü de var. Boy 166 kilo 89.
Yarışmaya katılmak istersen 9.takıma gel tatlımBende küçüklüğünden beri kilolu olanlardanım maalesef ama hiç 70 kiloyu geçtiğim olmamıştı. Üniversitede iken 58 kiloya kadar düşmüştüm. Bu sene duygusal nedenlerden dolayı yeme kontrolümü tamamen kaybettim ve çok kısa sürede kilo alıp 83 kilo oldum. Bir aydır diyet ve düzenli spor yapıyorum, iki günde pilatese gidiyorum, şu an 78 kiloyum, boyum 1.67.
Yarışmaya katılmak istersen 9.takıma gel tatlım
canım benim kısa zamanda aldığın kiloyu kısa zamanda verdiğinizBende katılmak istiyorum 1.64boyum 76kıloyum banada yardımcı okurmusunuz yazın 66kiloydum 4ay içinde aldım kendimi çok rahatsız hissediyorum
Beni hiç bi grup istememiş teşekkür ederim, Sayın Kazen sizden 2 mesaj çağrısına uyup gelip burda açıklama yaptığıma pişman oldum yukarıdaki mesajı silebilirseniz sevinirim.Teşekkür ederimMerhaba , boy : 1.63 Kg. : 78,5. İdeal kilom 56/60 Son 5yılda hızla kilo aldım yavaş yavaş almaya da devam ediyorum,ince kemikliyim,karın germe ve lipo istedim onları bile yaptıramadım zayıflamam gerektiği için yapmadılar,şekersiz ekmeksiz tatlısız pirinçsiz paketli gıdasız ve sağlıklı besleniyorum zaten arada yediğim makarnalar dışında karbonhidrat ta almıyorum spor yaptım günde 2 saat spor salonunda 1ay boyunca ,bir iki kilo oynadı sadece, gıda intolerans testleri çok pahalı yine hergün yarımsaat spor yapıyorum tibet hareketleri ve extra hareketler ,spor salonu üyeliğim devM ediyo motivasyonum bozulduğu için gitmedim uzun süredir ona da yeniden başlarım,tahlillerde de herhangi bi sebep çıkmıyo neden aldığımı da nasıl vereceğimi de bilmiyorum durumum bu.. Herkese kolay gelsin,
arkadaşım bazen gözümüzden kaçtığı oluyor kusura bakma yogumluk var bugun bırdeBeni hiç bi grup istememiş teşekkür ederim, Sayın Kazen sizden 2 mesaj çağrısına uyup gelip burda açıklama yaptığıma pişman oldum yukarıdaki mesajı silebilirseniz sevinirim.Teşekkür ederim
:))) :)))) :)))) teşekkür ederimmarkadaşım bazen gözümüzden kaçtığı oluyor kusura bakma yogumluk var bugun bırde
canım istersen 3. takıma beklerız
Bende katılmak istiyorum 160 boy ve 60 kiloyum hedef 55 insallah
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-11746Merhaba, güncel kilom 68,4 hedefim 55. 1,62 boyundayım.23 yasındayım ve hızlı kilo alan bir yapıya sahibim. 13 subattan beri diyetteyim ama bazen kal geliyo bırakasım geliyoo aburcubura gömülmek istiyorum bu gruplarda birbirimize hem destek olup hemde tatlı bir rekabet içerisinde buluncagımıza inanıyorumm bu yüzden bende varın benide alırmısınız diyorum teşekkürler
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-11746Bende katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?