Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece cuma değil hergün düzenli paylaşım yapabileceksen 9.takıma gel tatlım :))

Merhaba kizlar 69 dan 60 kg a düştüm 2,5 ayda. Yarisma grubuna girerek 4_5 kg daha vermek istiyorum. Benide kabul eder misiniz?

Merhaba kizlar,
Boyum 162 kilom 68

Gecen sene bende buradaydim sonra yasadigim bazi sorunlardan dolayi haber vererek ciktim sonrasindada bazi rahatsizliklar yasadim ve kilo veremedim.
Buraya sık girebiliyorum yani sayfayi takip edip paylasim yapabilirim.
Bu kez saglam bir 10 kilo vermek ve yasam tarzimi saglikli hale getirmek istyorum.

Sadece 5 kilo vermek istiyorum diye mi gruplara çağrılmıyorum acaba?

merhabaa kizlar. benim kilom 73 boyum 172. nisanda dugunum var ve 63 kilo falan olmak istiyorum. ne yapsam kilo veremedim sanirim motivasyonum eksik inancim yok hic kilo vermekle ilgili.
ki gecen sene 84 ten 69 a kadar inmistim ama bu sene dugun paniginden kilo veremicem korkusuyla gercekten veremez oldu. ben hangi gruba katilmaliyim. ciddi motivasyon lazim

Merhabalar 32 yaşındayım 1.70 boyum ve 80 kiloyum. Kızıma 62 kiloyla hamile kaldım ve 82 ile doğum yaptım. Doğum sonrası 76 olmuştum. Sonrasinda bir doğum daha yaptım. Doğum sonrası 82 kiloydum. Gecen yaz 76 idim ama kış aylarında 4 kilo alarak 80 im. Ben de zayıflamak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…