Sadece cuma değil hergün düzenli paylaşım yapabileceksen 9.takıma gel tatlım :))1.63 boy ve 93 kiloyum. Kilo verme çabalarındayım. Kilo vermek istemem her kadın gibi tabii ki beğendiğim giysilerin bana uyan bedeninin olmaması ve yaşıtlarıma oranla ağrılarımın bir yaşlı gibi fazla olması. O yüzden bende varım her cuma :)
Her gün de yaparım :)Sadece cuma değil hergün düzenli paylaşım yapabileceksen 9.takıma gel tatlım :))
9.takıma gel tanışalım o zaman baby :))Her gün de yaparım :)
Kilon boyun kaç cnmMerhaba bende kilo vermek istiyorum aranıza katılabilirmiyim yanlız olmuyor birbirimize destek olalım
Boyum 1.61cm.kilom 80üstü üzüldüğüm için baskülü görmek istemiyorum bugün geçti yarın kalkar kalkmaz aç karnına tartılıp yazsam olurmuKilon boyun kaç cnm
Sadece 5 kilo vermek istiyorum diye mi gruplara çağrılmıyorum acaba?Merhaba, aslında bariz bir kilo problemim yok. Vücudum ince ama belim vücut oranıma göre kalın. Yediğim besinler simit bölgeme toplanıyor. Bundan 3 sene önce irademi koruyup sağlam diyet ve spor yaparak oldukça incelmiştim. Ama diyeti ve sporu bırakınca 3 sene tekrar belden kilo alıp eski halime döndüm. Kısacası bölgesel yağlanma mevcut. Tekrar spora yazıldım. Kaslarım çok zayıflamış ve yağ oranım artmış. Buna yönelik spora başladım. Ama tekrar irademi koruyarak diyete başlamam için diyet yapmam lazım. Bunun içinde tekrar motivasyona ihtiyacım var. Eğer bir yarışmaya katılırsam başarılı olabileceğimi biliyorum. Kilom 52,5. Hedefim 48 kilo. Boyum 1.70. Benim boyum için bu kilolar az görülebilir. Ama dediğim gibi bölgesel yağlanma problemim var ve kaslarım zayıf. O yuzden karın bölgem fazlalık gibi duruyor. Ailemin genetik yapısı böyle. Bunu tekrar aşmayı hedefliyorum.
misafir üye olmak istiyorsan gel listeye girene kadar verirsin zaten o kiloyuSadece 5 kilo vermek istiyorum diye mi gruplara çağrılmıyorum acaba?
Beni kimse kabul etmiycek miMerhaba kizlar 69 dan 60 kg a düştüm 2,5 ayda. Yarisma grubuna girerek 4_5 kg daha vermek istiyorum. Benide kabul eder misiniz?
10 Takima gelebilirsin cnmMerhaba arkadaslar... Ben 164 boyunda 94 kiloyum :-( Araniza katilabilir miyim?
hedef kilon kactirki ?Bende katılmak istiyorum kızlar 165 boy 78 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?