Cok tesekkurler ama takim dolu yazmislar sankihttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/14-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.224023/
Ilk sayfayi okuduktan sonra kendini tanitan bir yazi yazip takima katilabilirsin
cnm emzirme dönemindesin daha 1 aylik evladina tüm dikkatini vermen daha dogru olur.. birde boyunuz kacti ?Selam kizlar
Daha once 10. Takimda yarismistim. Simdi tekrar diyete baslamak istiyorum.
1 ay once dogum yaptim 75 kiloyla hamile kaldim 90 la doguma girdim suan 87 88 arasinda gidip geliyorum
Biliyorum suan cok sıkı bi diyet yapamam ama yediklerimi bira frenlemek istiyorum. Keza cok istahim var. Emzirmenin verdigi avantajla ve yediklerime dikkat ederek saglikli beslenerek ilk hedefim 75 daha sonra 60 kiloya kadar düşmek istiyoeum. Gecen sefer pes ettim ama bu sefer pes etmek yok
Benide alin araniza
Zaten ben cok sıkı bir diyete girmek istemiyorum. Sagliklo beslenerek hamur isi kizartma vs. Seylerden vazgecerek kilo vermek istiyorum. Kilolar iyice yerlesmeden yavas yavas vermek daha dogru olur diye dusunuyorum. Ayda 1 yada 2 kilo vermek gibi bi dusuncem var. Tabiki onceligim evladim. Eger mumkunse ben simdi yarismayaa katilmak istiyorumcnm emzirme dönemindesin daha 1 aylik evladina tüm dikkatini vermen daha dogru olur.. birde boyunuz kacti ?
Evet 10. Takimda yarismissin..10.Takim hala var bebegin ne zaman emmeyi birakir/sütün kesilirse 10. Takima beklerim cnm
selamlarrrr günaydınnn.. bende 1 senelik evliyim 63-62 kilo civarı evlendim ama şuan tartı da 70leri görüyorum. 1.75 boyundayım. aslında kızkende bu civardaydım kiloda ama 62lerden sonra bana artık fazla gelmeye başladı basen ve bel bölgesi için.. tam da yaz öncesi kilo vermeyi düşünürkenn bu konuya rastlamam çok iyi oldu
beni de alın aranıza :)
Bende katılmak istiyorum gruba.
Kilo 84
Boy 167
Hedef kilom 65
Gruba eklerseniz sevinirim
İmdat!
Doğum sonrası 13 kilo verdim ama gerisi kaldı! Boy 170 kilo 76, hedef:65.
Yaz öncesi yüksek motivasyona ihtiyacım var. Bir yaz daha böyle geçemez!
tatlim 3_6ay arası diyete baslaniyor bebegin kilosu ve sut durumuna göre .Soyle yapalim seni listeye almayalim ama motive amacli 9.takima gelebilirsin zira 40i bile cikmamis bebeginin zorlamadanSelam kizlar
Daha once 10. Takimda yarismistim. Simdi tekrar diyete baslamak istiyorum.
1 ay once dogum yaptim 75 kiloyla hamile kaldim 90 la doguma girdim suan 87 88 arasinda gidip geliyorum
Biliyorum suan cok sıkı bi diyet yapamam ama yediklerimi bira frenlemek istiyorum. Keza cok istahim var. Emzirmenin verdigi avantajla ve yediklerime dikkat ederek saglikli beslenerek ilk hedefim 75 daha sonra 60 kiloya kadar düşmek istiyoeum. Gecen sefer pes ettim ama bu sefer pes etmek yok
Benide alin araniza
Anlayisin icin tesekkur ederimtatlim 3_6ay arası diyete baslaniyor bebegin kilosu ve sut durumuna göre .Soyle yapalim seni listeye almayalim ama motive amacli 9.takima gelebilirsin zira 40i bile cikmamis bebeginin zorlamadan
9.takıma gel cnmMerhaba çıtır hatun olma adayları.
Beni de takımınıza alırmısınız
Ben 93.5 kg 168 cm boyundayım.
Yaza kadar biraz hafiflesem fena olmaz
9.takıma gel tanışalım cnm34 yaşındayım 90 kiloyim yolum uzun benide aranıza alırmısınız?
Geliyorum.9.takıma gel tanışalım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?