Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Meraba bnımde kılo prıblemim war boyum 175 kılomda 65 bu yaz ameliyat oldum ve hareketsz kaldgım içn kılo aldım kılom göbek bölgesnde oldugu ıcn cok hos durmuyo halan daha spor kosu egzersz yapamıyorum sadece dyetle zayıflayablrmıym

Selam kizlar

Daha once 10. Takimda yarismistim. Simdi tekrar diyete baslamak istiyorum.

1 ay once dogum yaptim 75 kiloyla hamile kaldim 90 la doguma girdim suan 87 88 arasinda gidip geliyorum

Biliyorum suan cok sıkı bi diyet yapamam ama yediklerimi bira frenlemek istiyorum. Keza cok istahim var. Emzirmenin verdigi avantajla ve yediklerime dikkat ederek saglikli beslenerek ilk hedefim 75 daha sonra 60 kiloya kadar düşmek istiyoeum. Gecen sefer pes ettim ama bu sefer pes etmek yok

Benide alin araniza

cnm emzirme dönemindesin daha 1 aylik evladina tüm dikkatini vermen daha dogru olur.. birde boyunuz kacti ?
Evet 10. Takimda yarismissin..10.Takim hala var bebegin ne zaman emmeyi birakir/sütün kesilirse 10. Takima beklerim cnm

selamlarrrr günaydınnn.. bende 1 senelik evliyim 63-62 kilo civarı evlendim ama şuan tartı da 70leri görüyorum. 1.75 boyundayım. aslında kızkende bu civardaydım kiloda ama 62lerden sonra bana artık fazla gelmeye başladı basen ve bel bölgesi için.. tam da yaz öncesi kilo vermeyi düşünürkenn bu konuya rastlamam çok iyi oldu

beni de alın aranıza :)

cnm emzirme dönemindesin daha 1 aylik evladina tüm dikkatini vermen daha dogru olur.. birde boyunuz kacti ?
Evet 10. Takimda yarismissin..10.Takim hala var bebegin ne zaman emmeyi birakir/sütün kesilirse 10. Takima beklerim cnm
Zaten ben cok sıkı bir diyete girmek istemiyorum. Sagliklo beslenerek hamur isi kizartma vs. Seylerden vazgecerek kilo vermek istiyorum. Kilolar iyice yerlesmeden yavas yavas vermek daha dogru olur diye dusunuyorum. Ayda 1 yada 2 kilo vermek gibi bi dusuncem var. Tabiki onceligim evladim. Eger mumkunse ben simdi yarismayaa katilmak istiyorum

Bu arada boyumda 160cm

2

2. takıma beklerim canım.

İmdat!
Doğum sonrası 13 kilo verdim ama gerisi kaldı! Boy 170 kilo 76, hedef:65.
Yaz öncesi yüksek motivasyona ihtiyacım var. Bir yaz daha böyle geçemez!

tatlim 3_6ay arası diyete baslaniyor bebegin kilosu ve sut durumuna göre .Soyle yapalim seni listeye almayalim ama motive amacli 9.takima gelebilirsin zira 40i bile cikmamis bebeginin zorlamadan

tatlim 3_6ay arası diyete baslaniyor bebegin kilosu ve sut durumuna göre .Soyle yapalim seni listeye almayalim ama motive amacli 9.takima gelebilirsin zira 40i bile cikmamis bebeginin zorlamadan
Anlayisin icin tesekkur ederim. Emziren annrlerinde grubu varmis bende oraya katildim. Amacim zaten sıkı bir diyet degildi. Abur cuburlari karbobhidrati kizartmalari hamur islerini hayatimdan cikartmak. Tek basima hicbisekilde durduramiyorum kendimi. Bi gruba katilirsam kendimi frenlerim motive olurum diye dusundum. Zaten hayatimdan bunlari cikarirsam saglikli bi sekilde sutum azalmadan (bunlarin sute hic bi katkisi yok ) kilolar kendiliginden gidecek zaten. Kendimi anlatamadim onceki mesajlarimda sanirim. Diyete bebegim ek gidaya basladiginda baslamayi dusunuyrom. Benim amacim sadece motive olup yediklerime dikkat etmekdi. Cok cok tesekkur ederim anlayisin icin simdilik emziren annelerin grubunda takilayim. Ek gidaya basladigimizda 9. Takima gelirim insallah

Merhaba çıtır hatun olma adayları.
Beni de takımınıza alırmısınız
Ben 93.5 kg 168 cm boyundayım.
Yaza kadar biraz hafiflesem fena olmaz

Merhaba, aslında bariz bir kilo problemim yok. Vücudum ince ama belim vücut oranıma göre kalın. Yediğim besinler simit bölgeme toplanıyor. Bundan 3 sene önce irademi koruyup sağlam diyet ve spor yaparak oldukça incelmiştim. Ama diyeti ve sporu bırakınca 3 sene tekrar belden kilo alıp eski halime döndüm. Kısacası bölgesel yağlanma mevcut. Tekrar spora yazıldım. Kaslarım çok zayıflamış ve yağ oranım artmış. Buna yönelik spora başladım. Ama tekrar irademi koruyarak diyete başlamam için diyet yapmam lazım. Bunun içinde tekrar motivasyona ihtiyacım var. Eğer bir yarışmaya katılırsam başarılı olabileceğimi biliyorum. Kilom 52,5. Hedefim 48 kilo. Boyum 1.70. Benim boyum için bu kilolar az görülebilir. Ama dediğim gibi bölgesel yağlanma problemim var ve kaslarım zayıf. O yuzden karın bölgem fazlalık gibi duruyor. Ailemin genetik yapısı böyle. Bunu tekrar aşmayı hedefliyorum.

1.63 boy ve 93 kiloyum. Kilo verme çabalarındayım. Kilo vermek istemem her kadın gibi tabii ki beğendiğim giysilerin bana uyan bedeninin olmaması ve yaşıtlarıma oranla ağrılarımın bir yaşlı gibi fazla olması. O yüzden bende varım her cuma :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…