Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba 75 kilodan 62 ye kadar indim şimdilerde devam etmekte zorlanıyorum diyetisyene başvurdum yarından itibaren listemi uygulayıp herhafta kontrollere gideceğim lütfen benide bir takıma alın yardıma ihtiyacım var hedefim 55

Merhaba. Ben çocukluktan beridir kilolu biriyim. Ama son zamanlarda ciddi kilo aldım. Geçen yıl karatayla 12 kilo verdim ama bu sene deri tümörü ameliyatı oldum ve verdiğimden fazlasını aldım. Şimdi 104 kiloyum ve ben gerçekten zayıflamak istiyorum. Bana yardım eder misiniz?

Merhaba ben de aranıza katılabilir miyim :) Evlilik ve fazladan 5 kilo :

Beni kâle alan olmadı...

4. takıma gelebilirsiniz :)

Selammm, bende katılmak istiyorum 1.65 boy 74.5 kiloyum 8 ay önce doğum yaptım emzirme dönemim malesef bitti artık zayıflayıp motive olmam gerek noluuur benide aranıza alın

Merhaba,kilo maceram ilk okul sıralarında başladı malesef ki.ilkogretim boyunca sınıfın en kilolusu bendim hatta siskosuu o siralar 75lerdi rakamlar zamanla lise caglarina dogru 80lere kaydi hatta sinav stresi yüzünden 90lara 100lere yanasmistim.bi donem 85lerdeyken falan diyet yaptim 70e dusmustum sonra yine aldimm.üniversiteye basladim 82 ye dustum 90kusurlerden.evlenene kadarda 87 85 o aralr gidip geldim.sonra bebegim oldu 96ile bitirdim hamileliği ve dogumdan sonra 89 90da takildik kaldim.ve ben bu 80li rakamlardan cok sıkıldım. Tek bi eksigim var motivasyon kendime dur demesini bilmek ,hatta kendime bi tokat atıp kendime gelmek.istediğim kilo 70 kg o bile fazla boyuma gore ama simdilik ilk hedefim o.boyum 168cm.araniza katilmak istiyorum destekk istiyorumm lutfenn bu kez basarmak,silkelenmek istiyorum

Merhaba :)
4. takıma gel canım..

166 boyunda 73 kiloyum ki daha önce 84 tüm

İlk bebeğine hamile kalmadan önce 62 kiloydum sonra 79 ile doğum yaptım ve 66 e düştüm sonra daha bebeğim aylıkken bazı sorunlar yasadim bebeğim de huysuz du sadece ben bakıyordum ve hasimato olduğumu öğrendim tüm bunların etkisiyle yedim de yedim 1 ayda 5 kg aldım sonra bı ayda bir daha 5 kg aldım ve ardı böyle geldi artık bir süre sonra istesem de engelleyemez duruma geldim

Tatlı krizlerine girdim doktora gittim 84 kilo olunca ve diyetisyen o şok eden cümleyi kurdu şeker var ilaç kullanicaksin sinirdaymis ama bu yüzden veremeZmisim

Sonra üzerine bulantıları mı var diye gittim bir şok daha hamileyim artık dedim 100 kg olurum herhalde sağolsun hamileligjmi takip eden doktorum ilk 3 ay hiç almayacaksin sonra 1 kg yu gecmeyeceksin dedi hatta sekizinci ayda 2 kg aldım diye kızdı neyseki ilk üç ay vermiştin ve 85 ile doğdu 2. Bebeğim doğumdan hemen sonra 76 ya düştüm ve şu an 73 deyim ve motivasyonum kırıldı

Veremeyecekmisim geri alacakmisim gibi hissediyorum bana bir yarışma lazım oda sizden lazım :)

canım eğer devam ederim azimliyim diyorsan 14. takıma glebilirsin

Kendimi bildim bileli hep kilolu çocuktum. Sınıfın en kilolusu, spor yapmaktan kaçan ve hep dalga geçilen ezik kızdım. Evde çok kısıtlanınca (dışarda oynama, oraya gitme, onu yapma) bende kendimi yemeğe vermişim. Her gün kitap okur yemek yerdim. Ta ki tartıda 92,4 rakamını görünceye dek. Psikolojim iyice bozulmuştu ve artık zayıflamak, istediğim kıyafeti giyip, özgür olmak olmak istiyordum. Kadınlar kulübüne tesadüfen üye oldum ve gruplardan birine katıldım. Azimle, iradeyle ve arkadaşların desteğiyle 92 kilodan 61 kiloya indim. Ben hayatımda en son 60 lı rakamları ne zaman görmüştüm hatırlamıyorum bile. Ama buranın desteğiyle geçen sene 61 kg olmuştum.

Kilo verdikten sonra herkes bana niye bu kadar kilo verdin, ne gereği vardı, öleceksin ye gitsin nolcak deyip durdular. Malesef yemediğim şeyleri her gittiğim misafirlikte azar azar yemeye başladım, sonra iyice alıştım evde bile yedim ve kilo aldım. Yaptığım onca spor, diyet boşa gitti. Tartım bozuktu ve uzun süre hiç tartılmadım ama bu sabah 76 kg olduğumu görünce artık ipin ucunu daha fazla kaçırmadan tekrar toparlanmam gerektiğini anladım.

Lütfen beni de bi gruba alın, motivasyon ve destek olunca herşeyin üstesinden geleceğimi hissediyorum.

4. takıma gel tanışalım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…