- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
Azimliyim demissin gel bakalim 5.takim hatunlarinin arasina tanisalim canimSlmlar 77 kilo civari dayim boyum 1 70
yazin 70 lere dusmusken kisin tekrar basa dondum hedefim 65 kilo
calisiyorum az da olsa hareketli bir hayatim var
azimliyim yaza kadar kilo verip sonrasinda korumak istiyorum
beni de araniza alir misiniz
Merhabalar izniniz olursa bende aranıza katılmak istiyorum. ikinci bebeğimden sonra göbek ve bel bölgemde yağlarım kaldı. ve bu kış 3 kilo alarak 65'e çıktım. 60-61 kilo iken normal gözüküyorum. Boyum 1.69. Burada birbirimize destek olarak kilo verebileceğimize inanıyorum beni de aranıza katarsanız çok sevinirim. Herkese iyi zayıflamalar diliyorum.
Pardonda bizim bu erişilmez gruplara dahil olmak için napmamiz lazım neye göre bu gruplar açılıyor bazı arkadaşlar ben dahil hiçbir guruba alınmamış o zaman bu grubun ismini sansin varsa cuma zayıflama grubuna katilabilirsin diye değiştirin yani onbeş grup varsa yirmiye çıksın eskiden besas kuyruğunda ekmek bekleyen müşteri fantazisimi burda yapılan .....kadinlarr birbirine destek olmaliyken grup uylerine sonsuz saygim var ama masallah bu gurup yöneticileri ....neyse
merhaba hanımlar 171 boyunda 101 kiloyum emziriyorum bu yüzden hiç bir bitkisel şey içemiyorum
45 kilo fazlam var lütfen beni bunlardan kurtarın. Beni pozitif şekilde hırslandıracak arkadaşlara ihtiyacım var.
Merhabaa çok hoşuma gitti takım falan benimde boyum 1.57 kilom 54 evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum her kadın gibi benide alırmısınız bir gruba.
Yazmamışım pardon 46 olmak istiyorumMerhaba..
Kaç kilo olmak istiyorsunuz ?
Vaaay atarlı insan! Gelsene 1.takıma kapışalımPardonda bizim bu erişilmez gruplara dahil olmak için napmamiz lazım neye göre bu gruplar açılıyor bazı arkadaşlar ben dahil hiçbir guruba alınmamış o zaman bu grubun ismini sansin varsa cuma zayıflama grubuna katilabilirsin diye değiştirin yani onbeş grup varsa yirmiye çıksın eskiden besas kuyruğunda ekmek bekleyen müşteri fantazisimi burda yapılan .....kadinlarr birbirine destek olmaliyken grup uylerine sonsuz saygim var ama masallah bu gurup yöneticileri ....neyse
Yazmamışım pardon 46 olmak istiyorum
canım aktif olursan kararlıysan 3.takımBeni niye takima alan yoksismanim diye mi?
76 kiloyum 58 olmak hedefim.
Hic olmadigim kadar azimliyimcanım aktif olursan kararlıysan 3.takım
a gelebilirsin
Kilomuz hemen hemen aynı boyumuzda aynı bende 46 olmak istiyorum1.57 boyunda ,53 kiloyum. Hedef 48. Benide aranıza alın
Bakınca normal gibi ama değil ne yazıkki fazlasıyla göbeğim var sadece spor yapıyorum 2 aydır bir işe yaramadı illa diyette yapmak lazımmış anlaşılan. Geliyorum 4. takımaTamam canım.. Boyun kilon normal geldi o yüzden sordum :)
4. takıma gelebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?