14. takıma gel tanışalım canımBana yer yok mu acaba
1. Takıma gelebilirsinbenim de artık kesinlikle zayıflamam lazım ve motivasyona ihtiyacım var.
Tamam canım14. takıma gel tanışalım canım
1.takıma gel tanışalım canımMerhaba ismim Zühre 23 yaşındayım 98den 84 kiloya indim motivasyona ihtiyacım var. Benide alırmısınız?
Merhaba suan 62 kiloyum. Dogumdan once (3 yıl once) 52 kiloydum ne yaptiysam kilo veremedim eski kilomu geri istiyorum((( psikolojim bozulduuuuu
Merhabalar. Evlilik sonrasında aldığım kilolar ve emzirme dönemindeki aşırı iştah artışıyla birlikte 2 senede 15 kilo aldım. Gider mi bu kilolar
Merhaba ben eniba 2 ay önce doğum yaptım.gitmeye pekde niyetli olmayan yağlarım var. Motivasyonum düşük iştahım pek açık.yalnız bunun üstesinden geleceğimi pek sanmıyorum. Yeri olan bir takumda motive olarak kilo vermek istiyorum.
bende katılmak istiyorum. 83,6 kilom
İyi akşamlar 37 yaşında 80 kiloyum iki çocuk annesiyim. 7 yaşında oğlum lösemi tedavisi gordu 3 yıl büyük savaş verdim o sırada ayrıca kizimada hamileydim. Su an herşey yolunda artık kendime bakmak zayıflamak daha enerjik bir anne olmak istiyorum.yarışmaya katılmak çok isterim bir kez kendi Cabam la 69 gördüm sonra yine aldım malesef şimdi hedef 65 inşallah sizlerle.
Merhabalar,
Ben 2 ay once dogum yaptim. Hamilelik oncesine gore kilom daha dusuk ama yinede cok fazla.
Kilom: 81
Boy: 163
Su an anne sutu veriyorum ama yinede dikkat etmek istiyorum. Istahim gun gectikce artiyor ve ben ipin icunu kacirmaktsn korkuyorum. Acaba bana uygun bir grup var mi?
Merhaba 28yasindayim dogum kilom yapıştı kaldı üzerime. kızım var 13 aaylik. 80 kiloyum boyum163 hedefim 60 azimli ve kararlıyım yaza kadar hiç değilse 73 kilo olmam lazım...
İyi geceler ben de 24 yaşındayım 23 şubatta 80.9 kilo ile diyete başladım şu an 78'im boyum 1.69 yüksek çıkan insülin direncimle de başederek 59 kiloya düşmek istiyorum
Kim beni grubuna kabul eder
Slm kızlar beni de alır mısınız aranıza? Kilom 100
14. takıma gel canımslm benide alırmısınız bi takıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?