Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sık Yapılan Diyet Hataları

-Çok spor yapayım da zayıflayayım mantığı.

-İçebildiğim kadar bitki çayı içeyim.

-Zayıflama ilaçların kullanayım.

-Karbonhidratla proteini hayatımdan çıkarmalıyım.

-Tek tip beslenmeliyim.

Yukarıda belirttiğimiz diyet hatalarını yapıyorsanız bakın sizi neler bekliyor.. Görmek için yazımızı tıklayın!

Diyet Sonrası Yeniden Kilo Almamak İçin Bunları Yapın Hanımlar
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan kalıcı kilo vermenin yollarını sizlerle paylaşıyor;

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Kesinlikle zayiflamam lazim Mumkunse aktif bi gruba girmek istiyorum ❤

merhaba arkadaşlar. 28 yaşındayım bir kızım var gebelik sonrası yani gebelik kilolarımı verdikten sonra kilo aldım seksene kadar çıktım ama dört aydır dikkat ediyorum 11 kg verdim.
şu an 69 kiloyum boyum 1.66
62-63 kiloya düşmek istiyorum.

Merhaba arkadaslar ben 31yasindayim 2cocuk annesiyim yeni dogum yaptim dogum kilolarimi vermek istiyorum su an 82kilodayim 20kg vermek istiyorum desteginize ihtiyacim var benide kabul ederseniz cok memnun olurum

Eski bir üyeyim. Uzun bir süredir giremiyordum. Duygusal açlıkla yiyenlerdenim. Terapi almaya da başladım ama arkadaşlarla birlikte vermek te isterim kilolarımı. Kontrole ve desteğe ihtiyacım var.
Boy:174
Kilo 108 oldu(
Beni de alın bir gruba

6. Takıma bekliyoruz canım

Bende burda kilo vermiştim ama verdiklerimi geri aldım bende bir gruba katılmak istiyorum
Boy 158
Kilo 75

Dogum yapali 3 ay oldu hanimlar.90 kilo ile gittim doguma.3.160 bebis oldu.sezaryandan xiktigimda 85.5 dim.kirkim ciktiginda 78 kilo olarak kaldim.şuan 75.6 kilom boyum 1.64. Hanimlar.dun aynaya alici gozle bi baktim aman bakmaz olaydim hayattan sogudum resmenve karaliyim.ilk oglumdada 30 kilo verip 63 kiloya dusmustum.suan vakit geldi bence.kendime gelme vakti .gezinitken sizi gordum ve brnde katilayim drdik.ogluk sadecr beni emiyor.4 gundur dikkatr diyorum.bende varim kizlar napsak nasil verelim.ayrica hamilelik oncrsi kilom 65 di.ama 60 suprr olur brnik icin.azimliyimdir

Selam kızlar :) doğum yaptım ve bebeğim bir yaşında artık zayıflama vakti. 63 ile hamile kaldım 88,5 ile doğum yaptım şuan 67 kiloyum. 53 hedefim :) beni de alır mısınız bi gruba :)

6. Takıma bekliyoruz canım son sayfadan okursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…