- 18 Temmuz 2016
- 4.767
- 13.244
- 208
Kosa kosa geliyorum :)8. Takıma buyrun
6. Takıma bekliyoruzHerkese merhaba
Ben 37 yaşında 90 kiloyum boyum 168. Kendimi bildim bileli hep kilo alıp veriyorum ve artık bu durumdan çok sıkıldım.sağlıklı bir şekilde ideal kiloma inmek istiyorum.ve motivasyona çok ihtiyacım var.beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
Tamam hemen geliyorum6. Takıma bekliyoruz
6. takima bekliyoruzSlm ben de hemn hemen 1 ay oluuor kk katilali yeniyim buralarda diyet yapiyorum kilolarla basim belada dugunumede az kaldi benide alir misiniz araniza :/ 1.76 boyundayim 85 kiloyum 1ayda 6 kilo verdim 91 kiloydum 10 martta basladim ama bu hafta biraz zorlaniyorum
merhaba bende bu gruba katilmak istiyorum ama bu siteyi yeni kullanmaya basladim insallah becerebilirim:) Gruba dahil olmam icin ne yapmam gerekiyor yardimci olur musunuzArkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
merhaba bende bu gruba katilmak istiyorum ama bu siteyi yeni kullanmaya basladim insallah becerebilirim:) Gruba dahil olmam icin ne yapmam gerekiyor yardimci olur musunuz
8. Takıma gelebilirsiniz hwmen sizi etiketliyorumİyi geceler sürekli kk yı takip ediyorum ama üye olmamıştım artık kendimi durduramıyorum sürekli kilolarım artıyor burasının bana iyi geleceğini düşünüyorum motivasyon olacaktır bana sırf bu yüzden üye oldum bir takıma katılmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Merhaba, herkese.
Yarışmaya katılmak isterim. Boy: 1.65 kilo 55 civarında, pazar tartılacağım. maksimum 56,3 gibi olur.
3. Takıma gelebilirsin cnm gel tanışalımMerhaba ben de katılmak istiyorum doğumdan sonra bir başlangıç yapıyorum.
geliyorum :)3. Takıma gelebilirsin cnm gel tanışalım
4.takima gelebilirsin canimBen de katilmak istiyorum
Merhaba ben sevil geçen sene 9. Takımdaydım 3 ay boyunca. 12 kilo falan vermiştim sanırım. Sonra izinli olarak ayrıldım 20 günlüğüne ama dönüşüm olamadı malesef. Çok talihsiz zamanlar geçirdik ailecek o yüzden dönemedim. Acaba tekrardan herhangi bir takıma giröe şansım varmı motivasyonunu seviyorum buranın.
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Direkt 9. Takıma yazabilirim değil mi? Takım farketmez.Merhaba..
Canım, 9. takımda izne ayrılmışsan yine oraya gitmelisin..
Sonra istersen takım değiştirebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?