Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Direkt 9. Takıma yazabilirim değil mi? Takım farketmez.
Bende katılmak istiyorum
Beni kabul edin
2.takıma gelebilirsiniz arkadaşlarmerhaba arkadaşlar ben Betül daha öncede burada sizinle beraber kilo vermiştim bikaç sene önce ancak sağlık sorunları sebebiyle ayrılmak zorunda kalmıştım burada yaklaşık olarak 5-6 kilo vermiştim 54 kiloydum ama şuan 68 oldun2 hafta önceye kadar 64 kiloydum Tekrar başlamak istiyorum düzenli olarak spor yapıyorum sanırım kilomun bi kısmını kastan aldım ama hala yağlıyım Kabul ederseniz tekrar baştan başlamak istiyorum burada
4.takıma gelebilirsin canımMerhaba arkadaşlar, beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum. Motive olmaya ihtiyacım var ve rekabetin beni motive edeceğine inanıyorum. 1.68 boyunda 90 kiloyum. Yaklaşık 10 kili verdim. Tiroidlerim çalışmadığı için çok kolay kilo alıyorum ve bu da motivasyonumu düşürüyor. Daha çok yolum var fakat pes etmeyeceğimi biliyorum :)
3, takıma gel cnmMerhaba, ben hiçbir zaman zayıf bir insan olmadım. Bebekliğimde 850 gram doğdum, prematüre. Doktorlar benim için "yaşamaz bu" bile dediler, ama birçok ilaç takviyesi kullanmak zorunda kaldım ve ileride bu ilaçlar bana hormonların da etkisiyle kilo olarak geri döndüler. Obeze yakın bir çocukluk ve ergenliğimin başlangıçlarında da obez bir ergenlik geçirdim. 1.50 boylarında, 75-85 kilo arası olduğumu hatırlıyorum. Hiç de kilomun farkında değildim, mükemmelim sanıyordum o ergenlik aklıyla :) Kendi kendime sürekli kilo verip verip alıyordum. Ama bir gün annemle doktora gittik ki sağlık problemlerimin başlamış olduğunu gördüm: Karaciğer yağlanması vardı ve diyetisyene gitmemi önerdiler. O gün diyetisyen programını başlattık ve aynı zamanda o gün ben kilomun farkına vardım. Çok moralim bozuktu ama sonra ne oldu? O kiloyu verdim. Diyeti 2 ay yapabildim annemin sağlık problemleri yüzünden, bu sırada 9 kilo gitti. Düştüğümde 65-75 arası bir yerdeydim. Aradan 5 yıl geçti. Sürekli verip aldım ama hiç zayıf denecek bir kilom olmadı. Şimdi boyum 162 ve kilom 69. Normalde 65, 63 civarı olurdum ama bu sıralar stresten dolayı çok aldım. Ve istersem kilo verebileceğimi kendime kanıtlamış oldum. Ama bana gaz verecek bir şeye ihtiyacım var, bu yarışma gibi:) Hedef kilom 49 ile 54 arası.
canım bildigim kadarıyla hangi gruptan ayrıldıysan oraya dönmen gerekiyor yani o takıma yazmalısın ona göre ayrıldıgın etaabına göre degerlendiriliyorsun sanırım :)Merhaba hatırladığım kadarıyla 499 etapta eski üyeliğimle yarışmadan ayrılmıştım. Tekrar yarışmaya katılabilir miyim?
Şu an 81,6 kiloyum. Nikah tarihini aldık ve her gelin gibi incecik olmak hayalim. Beni hayalime yaklaştıracak motivasyonu yarışma ile kazanacağımı düşünüyorum.
Canım gerçekten kararlıysan 2 3 günlük heves değilse bizim takıma gelebilirsin zor ama başarılı bir yoldayız yol arkadaşımız olursun beraber devam ederiz 9. TakımMerhaba arkadaşlar, beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum. Motive olmaya ihtiyacım var ve rekabetin beni motive edeceğine inanıyorum. 1.68 boyunda 90 kiloyum. Yaklaşık 10 kili verdim. Tiroidlerim çalışmadığı için çok kolay kilo alıyorum ve bu da motivasyonumu düşürüyor. Daha çok yolum var fakat pes etmeyeceğimi biliyorum :)
Senin davetini görmedim canım kusura bakma4.takıma gelebilirsin canım
Olsun sorun degil canim :)Senin davetini görmedim canım kusura bakma
10. Takıma gelebilirsin.Selamlar kızlar,
Yaklaşık 2 yıl önce 96 kilodan 70 kg düşmüştüm fakat 8 kilo aldım ve 78 kg suanda bugün diyete başladım tekrar boyum 170 cm ekip ruhuna ve motivasyona ihtiyacım var beni aranızda görmek isterseniz çok mutlu olurum yardımcı olabilir misiniz saygılarla :)
Başka bir takımdayım şuan ama teklifin için çok teşekkür ederim :)Canım gerçekten kararlıysan 2 3 günlük heves değilse bizim takıma gelebilirsin zor ama başarılı bir yoldayız yol arkadaşımız olursun beraber devam ederiz 9. Takım
4.takima gel canimMerhaba,
33 yaşındayım 160 boy 63 kilo... 10 kilo vericem ben de katılmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?