- 9 Nisan 2017
- 46
- 123
- 8
Merhaba. Ben henüz 17 yaşındayım. Ve 165 boyunda 89 kiloyum. Eğer aranıza almak isterseniz ben de katılmak istiyorum.
4. takıma gelebilirsiniz..
3. Takıma gelebilirsin cnmMerhaba 172 boy 70-71 kilodayim daha yeni uye oldum ben de katilmak isterim :)
3. Takıma gelebilirsin cnm
teşekkürler :)3. Takıma gelebilirsin cnm
9.takima gelebilirsinHerkese merhabalar,
2011 yılında kk ile yaklaşık 15 kilo vererek 62li kilolara inmiştim, profilimde başarı hikayem bile var..
Sonrasında tekrar bir kilo alıp verme sürecim oldu diyetisyen eşliğinde 78 kgdan 62 kgya düştüm..
Şu anda kişisel rekorumu kırmış bulunmaktayım.. Tam 82 kiloyum.. Tekrar ana kucağına dönmek istiyorum ben.. Tüm özgüvenimi kaybetmiş durumdayım ve sizlerin desteğine ihtiyacım var.
20 kg fazlam ile beni kim kabul etmek ister..
Sevgiler....
Bıyrun 8. Takıma gelebilirsinizMerhaba herkese..yas30.boy165
Kilo 88.hangi takıma girmeliyim?
Arkadaşlar merhaba bende katılmak istiyorum yarışmaya banada yer var mı acaba
8. Takıma gelebilirsinizMerhabalar ben de katilmak istiyorum.Kilom 73civari ocakta nisanlanip martta ayrildim diyete baslayip nisan oncesi 68e inmistim fakat problemlerden dolayi kilo aldim .Hedefim ilk olarak 65 olmak daha sonra 56
Selamun aleykum bayanlar üniversite yıllarında 65 70 kilo aralarında kilom. Mezun oldum 3 ay sonra evlendim herşey normaldi taa ki bebişim doğana kadar hamileyken çok kilo almadım ama doğum sonrası sistikce şiştim şimdi 98 kiloyumbenim de böyle bir gruba ihtiyacım var. Çünkü tek ihtiyacım olan şey motivasyon
6. Takıma bekliyoruzSelamun aleykum bayanlar üniversite yıllarında 65 70 kilo aralarında kilom. Mezun oldum 3 ay sonra evlendim herşey normaldi taa ki bebişim soğana kadar hamileyken çok kilo almadım ama doğum sonrası sistikce şiştim şimdi 98 kiloyumbenim de böyle bir gruba ihtiyacım var. Çünkü tek ihtiyacım olan şey motivasyon
8. Takıma buyrunMerhaba hanimlar,
ben evlendikden sonra bir sene icerisinde 50 kilodan 60 kiloya ciktim. Sonra sonra troid sorunu oldugu anlasildi, tedaviye baslayana ve dogru tedaviyi bulana dek bir 10 kg daha aldim. 70 kg ile hamile kaldim. O zaman icerisinde 62 kg düstüm ve sonra tekrar ise baslayip tekrar bir rahatsizlik daha gecirdikden sonra su an ki durum: 91 kg.
Yakin zaman icerisinde tekrar evlat sahibi olmak istiyoruz. Hamile kalmadan önce ne kadar olursa olsun kilo vermek istiyorum ve daha da önemlisi, hamile kaldigimda saglikli beslenmek istiyorum. Bu yüzden karbonhidrati yani seker, (beyaz) ekmek, pirin, patates bunlari hayatimdan cikarmaya karar verdim.
Spor yapmak benim icin malesef pek mümkün degil. Masa basi calisiyorum. Ama evde hic otturmam, sabah 5 de kalar is yapmaya baslarim, ta aksam yatana kadar aksam en erken 22 ye kadar.
Acil olarak cok siki bi motivasyona kader ortaklarina ihtiyacim var.
Eklemeyi unutmusum, boyum 160 cm, hedef kilom 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?