Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar boy.1.62cm kilo.86 kg yaş. 36 2 yaşında kızım var insülin direncim var.
Grubunuz da bana da yeriniz varsa, birlikte diyet yapmayi çok isterim.

Merhabalar boy.1.62cm kilo.86 kg yaş. 36 2 yaşında kızım var insülin direncim var.
Grubunuz da bana da yeriniz varsa, birlikte diyet yapmayi çok isterim.
Hoşgeldin canım kararlıysan kendinden eminsen buyur gel takımımıza birlikte yol alalım

1 haftadır diyetteyim ben de katılmak istiyorum ☺☺☺ yaş 27, boy 1.66. Diyete başladığım kilo 69.5 , şu anki kilom 66.5. Hedefim 56

Beni zorlayan disiplinli aktif bi gruba uye olmak istiyorum buna ihtiyacım var arkadaslar benide araniza alir misiniz

Merhaba yaşım 35 öğretmenim. 58 kiloyum boyum 1.63 kilom çok olmamasına rağmen dogumdan kalan aşırı bir göbeğim var. 2 yil oldu dogum yapali.gobek ölçüm 100 kalça 100. Düşünün nekadar orantısız bir vücut. Giydigim yakışmıyor.kim görse karnimi tutuyor aa hamilemisin diye. Yani anlayacağınız benim bu gobekten kurtulmam lazım.
Hedefim 52-50 Ama tek başına yapamadım hep yarım bıraktım. Spor salonunada gidemem kızım küçük.
Beni hirslandiracak beraber devam edeceğim insanlara ihtiyacım var.bende aranıza katilmak istiyorum.

Bu yarışmayı dün keşfettim.Çokta heveslenmistim. Birkac saattir okuyorum sizleri.hatta insallah bende bu aksam itibari ile baslamak istiyorum.Lütfen hevesimi kaybetmeden benide grubunuza alirmisiniz:)

2. Takıma gel tanışalım

Beni de alın aranıza ne olur. Bugün kararlı bir şekilde başladım. Güncel kilo 75 ilk hedef 65.

Merhaba Bende cuma yarışmalarına katılmak istiyorum. 3.Sınıftayken kilo almıştım şimdi kilom gitgide artıyo. Sıkıldıkça yiyiyorum. 61 kiloyum. Boyum 1.55 kilom yüzünden boyum artmıyo.Bende yaşıtlarım gibi ideal kiloda olmak istiyorum. Ama eğer bu takımlara katılabilirsem dahada hırslanacağıma inanıyorum. Her yıl 10 kilo almaktan bıktım benide aranıza alır mısınız?

17 Ocakta doğum yaptım. 79 kilodan 65 indim. Artık daha ciddi şekilde kilo vermeye başlamak istiyorum. 65-66 kilo çıkıyorum bu aralar. İlk hedef hamilelik öncesi kilom 59. Daha sonra 52!!! Kendimi en iyi hissettiğim kilo 52. Katılabileceğim bir grup var mı?

4. takıma gelebilirsiniz..

bende iyi motivasyonu olan bi takimda olmak isterim. ama ekip ruhu olan bireysel takilmayan bi grup olursa super olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…