4.takima bekleriz canimKızlar selam bende gruplardan birine girmek istiyorum, irademe çok güveniyorum gerçekten yememem gereken bir şeyi kimse bana zorla dahi yediremez. Yediklerime dikkat ediyorum ve ripped in 30 programını takip ediyorum artı olarak haftalık pilates yoga veya tabata dersleri varsa onlara katılmaya çalışıyorum stüdyoda.
18 nisanda başladım iki haftayı tamamladım level 1 ve level2
bugün level 3/1.günümdü. Başlangıç kilom 63tü şu an 61 kiloyum hedefim 57ye düşmek en önemlisi yağ oranımı düşürmek ama tabi yağ oranım kaç bilmiyorum. Bu arada boyum 170
Ripped in 30 bitince BBG Bikini Body diye bir program var instagram sayfasında inanılmaz dönüşüm resimleri paylaşıyorlar ona başlamayı düşünüyorum.
Hayatımın sonuna kadar da sporu bırakmayacağım bu zamana kadar çok şey kaçırmışım fit olmak aynada kendini gördüğünde duyduğun özgüveni dünya üzerindeki hiç bir şey veremez kızlarrrrrYurtdışında yaşıyorum, minik çocuklardan tutun eli ayağı titreyen dedelere kadar herkes spor salonunda. Kızlar inanılmaz fit özgüvenimi yerle bir ediyorlar. bu işe bi el attım sonucu görmeden bırakmak yokkkkkk
12, takım doldu arkadaşlar.Arkadaşlar biz 12. Takımı açtık. Yeni takım ve yeni üyelere ihtiyacımız var. Katılmak isteyeni beklerim.
Evetttt kazenden rica ettim kırmadı beni takımımım şenlendiHayırlı olsun
Ben 14 teyimreklamı iyi yapmışsınız ama bizim verme hizimiza yetisicek gibi görünmüyor sunuz
((Ortalığı kizistiram dediydim)))
Ne cezan var canım kendi isteginle falan mi ayrıldınBen de artık bi gruba katılmak istiyorum. Cezam ne zaman bitecek? Af yok mu
bi gruptayken haber vermeden giremedim bir süre.Ne cezan var canım kendi isteginle falan mi ayrıldın
Zor durumda kalıyor cunku takımlar ama free takilabilirsin bir süre .. arada bize de beklerizbi gruptayken haber vermeden giremedim bir süre.6 ay cezası mı ne varmış
Biz yeniden toparlanmaya çalışıyoruz canım üye ihtiyacımız var 6. Takıma gel cezan bitince listeye girersin hemen5 ayı geçmiş sanırım. Boş olan bir gruba girmek isterim. Bir daha ayrılmak yok.
6. Takıma bekliyoruz canımTakımlardan birine katılmak isterim çünkü motivasyona ihtiyacım var ☺
6. Takıma gidebilirsin cnmKızlar ben emziren anneler grubundayim ama cuma yarışmasına girmek istiyorum kontrol mekanizmasına çok ihtiyacım var en son açılan grup hangisidir
En yeni grup 12.takim canim yeni acildi.4.takima da gelebilirsin beklerizBen çok aktif katılımı olan bir grup istiyorum bana 12. Takımdan bildirim geldi bu takımların sayıları nasıl oluyor en yeni grup hangisi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?