Talep cok takiminiza kaptaniimm: ) kiskandik vallahii :))) herkes illede 12.takim diyor baksana :))12. Takımda çok kalabalık olduk alımları kapattım kızlar. Anlayışınız için teşekkür ediyorum.
Canım biz de toparlanmaya calışıyoruz +1 kişi demek daha cok paylaşım demekBen çok aktif katılımı olan bir grup istiyorum bana 12. Takımdan bildirim geldi bu takımların sayıları nasıl oluyor en yeni grup hangisi acaba
Talep cok takiminiza kaptaniimm: ) kiskandik vallahii :))) herkes illede 12.takim diyor baksana :))
Aminn kaptanim aminn su siralar katılımcı sıkıntımız var :)Sağolsunlar cazibeme dayanamıyorlardarısı başınıza inşallah. Biz de inşallah hep böyle coşkulu devam ederiz
Ben gelen olursa göndereyim 4. takıma inşallah.Aminn kaptanim aminn su siralar katılımcı sıkıntımız var :)
Sagolun kaptanimmBen gelen olursa göndereyim 4. takıma inşallah.
4.takima bekleriz canimmmerhaba ben de bir takıma katılmak istiyorum.
başlangıç : 76
güncel : 67.3
hedef : 58
boy : 174
doğum nedeniyle aldığım kiloları vermeye çalışıyorum :)
Teşekkürler katıdım :)4.takima bekleriz canimm
Bekliyoruz canim buyurKızlar ben 4. Takıma girmek istiyorum mesajlar epey kabarık umarım etkisini görürüm
Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel cnmMerhaba arkadaşlar ben de bir takımın üyesi olmak istiyorum durum fena cunku
Güncel kilom: 110.5
Boyum 176
Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel cnm
2. Takıma beklerim canımmerhabalar bende zayıflamak istiyorum. paylaşım kuralları çok ağır olamayan bir grupta yer almak istiyorum. küçük çocuğum olduğundan fazla aktif olamam ama düzenli ve hırslıyımdır. takıma bol eksiler katabilirim :)
4.takima gelebilirsin canimS.a kızlar 158 boyunda 100.4 kiloyum yaklaşık 3 senedir bu sekilde kiloluluyum doğumdan sonra stres filan baya aldım buna bir dur demek hem destek verip hem güç alarak bnde zayıflamak Istiyorum şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?