Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı kandiller.
499 etapta kendi isteğimle takımdan ayrılmıştım. 83 kilo ile.
Şimdi 83.5 kiloyum. Yarışmaya 1 haziran da katılabiliyorum sanırım. O zamana kadar bir takıma dahil olup deneme süresinde olmak kilolarımla vedalaşmak istiyorum. Eylülde evlenecek olmama rağmen kilo vermemiş olmanın mutsuzluğu ve şimdi harekete geçmenin azmiyle yazıyorum

6. Takıma bekliyoruz canim

Benide alin araniza ya

Biri 2 yasinda biri 4 aylik iki tane kuzum var. Ilk dogumdan snra 10 kilo verdim burda ama ikinci dogumda aldigim kilolar oldugi gibi duruyo. Suan 87 86 arasinda gidip geliyorum. Ilk hedefim 78 olmak yani hamilr kaldigim kilo.

Soyle beni kamcilayacak motive edecek bir grup olursa iyi olur

Canım 6. Takıma bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar. Ben 29 yaşındayım. Bundan 4 sene önce 96 kilodan 72 kiloya kadar düşmüştüm. Daha da vermek istiyordum ama vermeyi bırakın koruyamadım bile. Ailem çok verdim diye yemem için ısrarda bulundu. Hayatım daha az aktif hale geldi. Mesleğim gereği nöbet usulü çalıştığım için ayda 7 gün nöbet tuttup diğer günler evdeydim. Derken geri aynı kiloyu aldım. Şuan yine 96 kilodayım. Artık mesai usulü çalışacağım. Ve spor salonuna başlıyorum yarın itibariyle. Ama tek başına zor oluyor. Kararlıyım fakat grup halinde hareket edersem çok daha iyi ve hızlı kilo vereceğime inanıyorum. Beni de grubunuza alırsanız hem siz pişman olmazsınız hem de ben çok daha etkin kilo veririm. Teşekkürler.

6. Takıma bekliyoruz canım

merhabalar. bende artık zayıflamak istiyorum ve ne kadar bu son yapacağım desem de tek başıma başaramıyorum. aranıza katılmak istiyorum. şuanda 1.58 boyunda ve 63 kiloyum

Merhabalar; yoğun iş hayatında daha çok belki kilo vermem gerekirken, dengesiz beslenme nedeniyle son bir yılda neredeyse 20 kilo kadar aldım ve bunun beraberinde moral olarak kendimi yüksek tutmam çok mümkün olmuyor. Neredeyse bu yıllın basından beri diyet ve spor ile kilo vermem gerektiğinin bilincinde olmamama rağmen, gerekli teşvik ve motiveyi bulamadığım içn bir türlü bu sürece giremiyorum. an itibari,yle hayatımda görmüş göreceğim en yüksek kilo olan 102 kiloya vardım ve yaşım 30, boy 1.69 . Spor ile çok kolay kilo verebilen bir insanım, sadece diyet hiçbir zaman bana göre olmadı. Bu nedenle aranızda takım ruhu yüksek ve hırslı arkadaşların bulunduğu ve özellikle spor , kardiyo gibi çalışmalar yapan arkadaşların bulunduğu bir gruba davet edilmeyi bekliyorum. İlgilinize teşekkürler.

14. TAKIMA BEKLERİZ CANIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…