Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aleyküm selam açıklamalara bayıldım 1.ci takıma renk katacağını düşünüyor ve bekliyorum

Teşekkür ederim

Sizin takım tablosu nerede acaba
]*** 1.TAKIM 515.ETAP ***
derinsu06 (94,2/93.8/0.4/%0.43)
jun_misugi (63.9/63.7/0.2/ %0.31)
nefertityy (79,6/80.2/-0.6/%-0.75)
obezzto (78.9/79.1/-0.2/%-0.25)
siderolites (74,9///%) bildirimde bulunmadi
55olmakistiyorum (69,6/68.8/0.8/%1.15)
bluegreeneyes (65.5/63.8/1.7/%2.60)
ispanyol (66,3/66.8/ -0.5/%-0.75)
mlyt (93///%) kilosu sabit
Burcu_87 (71,9/70.9/1/%1.39)
Lamelif_2015 (81.7//%) izne ayrılmak istiyor
eniba (67/70.3/-3.3/%-0.04)
391. etapta Yakar76 ismiyle 14. takımda yarışan üye geri döndü yüzdesi 124 e bölündü

1. Takım yüzdesi %0.340
Burda

hahah, ilk kez böyle bi üye gördüm, takım beğenmiyor hatun

hahah, ilk kez böyle bi üye gördüm, takım beğenmiyor hatun

İlk mesajımı gördünüz mü bilemiyorum ama sadece bu alıntıladığınız mesaja bakınca bir yanlış anlaşılma(haklı olarak) olmuş sanırım.
Takım beğenmemek ne haddime efendim Ben sadece tüm takımları inceleyip en faydalı olabileceğim takıma katılmayı istiyorum. Tabi onlar da beni isterlerse

gönlüne göre takım bulursun inşallah

Tatlım sen tek tek takım gezme cuma yarismasi sonuç listelerine bak
Bu arada fit yada Fat kiloya göre değil 65kg 155boya fat 175e fit durur bunuda göz önünde bulundurmalisin kolay gelsin

Baya etkilendim özgüvenin tavan durumda umarım daim olur seni özellikle takip edeceğim kolay gelsin başarılar

Canım hala bir takım secmediysen 6. Takıma da bir bekleriz su aralar motivasyona ihtiyacımız var , takımı toparlamak için böyle bir yardimci ya da ihtiyacım var haniğ

Tatlım sen tek tek takım gezme cuma yarismasi sonuç listelerine bak
Bu arada fit yada Fat kiloya göre değil 65kg 155boya fat 175e fit durur bunuda göz önünde bulundurmalisin kolay gelsin

En mantıklısı bu galiba
O boy kilo listelerini göremedim işte her grupta
Aynen valla ilk kez gördüm böyle bi üye

Durun daha hiçbir şey görmediniz

Baya etkilendim özgüvenin tavan durumda umarım daim olur seni özellikle takip edeceğim kolay gelsin başarılar

Ben hayata bakış açımı ve dolayısıyla hayatımı değiştirmeyi başardım. Özgüven mi bilemem ama acayip mutluyum ve bu mutluluğu herkesin yaşamasını canı gönülden istiyorum

Herkesin pesinden koştuğu üye oldu arkadaş

Canım hala bir takım secmediysen 6. Takıma da bir bekleriz su aralar motivasyona ihtiyacımız var , takımı toparlamak için böyle bir yardimci ya da ihtiyacım var haniğ
Aktiflik saatlerim takımı toplamaya yeter mi bilmiyorum ama çok pis (hakikaten pis ama) gaz veririm

Sen gel gel saatlerin sıkıntı değil çok aktif bir uyem daha var yalnızca bu iki hafta sağlık durumları falan var gelemiyor geri kalan saatlerde biz hallederiz

Hayııır kimseciklere vermemm Usha yıı

Sen gel gel saatlerin sıkıntı değil çok aktif bir uyem daha var yalnızca bu iki hafta sağlık durumları falan var gelemiyor geri kalan saatlerde biz hallederiz

E kimseler yok sizin takımda

Hayııır kimseciklere vermemm Usha yıı

Sizin takım nöbetçi kardeşmiş yani bu sizin takıma katılınca tüm takımlara gaz verebilirim anlamına mı geliyor

E kimseler yok sizin takımda

Sizin takım nöbetçi kardeşmiş yani bu sizin takıma katılınca tüm takımlara gaz verebilirim anlamına mı geliyor
O yüzden böylesine bir motive ye ihtiyacımız var zaten canım ama sen bilirsin .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…