2. takıma da bakabilirsin canım, oldukça dombiliyizdir
aleyküm selam açıklamalara bayıldım 1.ci takıma renk katacağını düşünüyor ve bekliyorumHerkese selam,
28.03.2017 tarihinde yamuk duran baskülü fark edip düzeltmeye çalışırken yanlışlıkla üzerine çıkınca91,4 kiloyu gören ve o andan itibaren hayatını değiştirmeye kesin olarak karar veren biri olarak motive edeceğim takım arıyorum
Evet yanlış okumadınız motive edeceğim takım arıyorum. Çünkü ben de o gün (28 mart), hayatımı değiştirecek kararları emin bir şekilde uygulamaya başlayabildiysem bir motivasyon kaynağına (bir blogger ve onun instagram hesabı) tesadüf etmem sayesinde oldu.
Daha önce de gerek bu forumda gerekse farklı sosyal paylaşım sitelerinde birçok farklı başarı hikayesi okumama, kendi çevremde de kanlı canlı örnekler görmeme rağmen beni etkilememişken, hiç tanımadığım bir insanın, sırf yaşadığı süreçten birilerinin feyz alması için yaptığı paylaşımlar benim hayatıma dokundu.
Ve şimdi 27.04.2017 deki son tartımda 84,4 kiloyu gören ben de, tam motivasyon ile yoluma gayet mutlu devam ederken, yaşadığım farklılık ve farkındalıkların birilerinin hayatına dokunmasını canı gönülden istiyorum. Konu ile ilgili kısa(!) kilo özgeçmişim aşağıda olup gereğini bilgilerinize…
KKÖ
Normal doğum kilosu (3,5), balık etli (balina değil çipura) ergenlik(58-60), ideal kiloda üniversite(54-57), çalışma hayatında hareketsizlik sayesinde tekrar kilo alarak 28 yaşında balık etli (yine çipura bilemedin levrek) evlilik(64 civarı), aman yemek dökülmesin/az kaldı yiyeyim de bitsin/geç oldu fakındayım ama açım vs. süreci ve ben seni her halinde seviyorum diyen bir eş (75 üstü), sadece 9 kilo alınan ve doğumla birlikte 6 kilosu giden bir hamilelik dönemi, lohusalıktan itibaren her emzirmeden sonra gelen şeker krizleri akabinde şuursuzca yenen(haftada 1 kilo şokella yermi insan sorusunda geçen insan bu işte)bol şekerli gıdalar, ‘’ilk 1 yıl çocuğuma ben bakacağım’’ dendiğinde, evde bulunduğunu haber alan tanıdık tanımadık herkesin akın etmesi sonucu bol bol yapılan hamur işlerinden kalanlar için sergilenen iyi niyetli yaklaşımlar(ay bu şimdi kalsa bayatlayacak yazık vb.), ‘’ çok yoğun çalışıyorum yemek yemeye fırsatım bile olmuyor zaten kahvaltı da yapmamıştım’’ bahaneleri ile 2 (bazen 3 ) kişilik yenen akşam yemekleri, bu nasıl bir cümle oldu bilmiyorum ama artık bitsin lütfen .
Bu süreçte evde bulunan (hakikaten ne zaman aldım ki ben bunları) eliptik bisiklet, trambolin, dambıl, twister, adını bile bilmediğim garip ufak aletler, kum torbası (pilates topu niye yok ki allah allah almamışım hayret) gibi spor aletlerine rağmen yıllık spor süresinin 1 saati geçmemesi (onu da aletler ilk alındığında yapıyordum 1-2 gün 5 er dakika ) sonucu garip bir sindirim sistemine sahiptim.
Baskülün rengi beğenilmediği için(renk çok önemli) pek üzerine çıkılmadığından net bilinmeyen, ancak son 3 yıldır 87/88 civarında (peki o 91,4 ne diyenlere açıklama; 1,5 ayda aldım o son 4 kiloyu ) seyrettiği tahmin edilen kilo ve hali hazırda uzun yıllardır elde bulunan 164 cm boy ile yaşayıp gidiyordum işte .
Okuyanlara selam eder büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden
Sevgilerimle,
aleyküm selam açıklamalara bayıldım 1.ci takıma renk katacağını düşünüyor ve bekliyorum
]*** 1.TAKIM 515.ETAP ***Teşekkür ederim
Sizin takım tablosu nerede acaba
Tatlım takımda konuşalımmı bunlarıTeşekkür ederim
Sizin güncel tabloyu göremedimBirde kurallar kısmında uyamayacağımı düşündüğüm bir madde var Bitki çayı sevmem ki ben Onun yerine spor yapsam olur mu
Teşekkür ederim ilginize
Ancak sizin takım maşallah oldukça fit görünüyor
Bana sanki böyle daha dombili bir takım lazım
Gerçi sizin takım kuralları da diğer takımlara göre daha rahat gibi ama bilemedim
hahah, ilk kez böyle bi üye gördüm, takım beğenmiyor hatun
İlk mesajımı gördünüz mü bilemiyorum ama sadece bu alıntıladığınız mesaja bakınca bir yanlış anlaşılma(haklı olarak) olmuş sanırım.
Takım beğenmemek ne haddime efendimBen sadece tüm takımları inceleyip en faydalı olabileceğim takıma katılmayı istiyorum. Tabi onlar da beni isterlerse
Tatlım sen tek tek takım gezme cuma yarismasi sonuç listelerine bakİlk mesajımı gördünüz mü bilemiyorum ama sadece bu alıntıladığınız mesaja bakınca bir yanlış anlaşılma(haklı olarak) olmuş sanırım.
Takım beğenmemek ne haddime efendimBen sadece tüm takımları inceleyip en faydalı olabileceğim takıma katılmayı istiyorum. Tabi onlar da beni isterlerse
Aynen vallahahah, ilk kez böyle bi üye gördüm, takım beğenmiyor hatun
Baya etkilendim özgüvenin tavan durumda umarım daim olur seni özellikle takip edeceğim kolay gelsin başarılarİlk mesajımı gördünüz mü bilemiyorum ama sadece bu alıntıladığınız mesaja bakınca bir yanlış anlaşılma(haklı olarak) olmuş sanırım.
Teşekkür ederim ilginize
Ancak sizin takım maşallah oldukça fit görünüyor
Bana sanki böyle daha dombili bir takım lazım
Gerçi sizin takım kuralları da diğer takımlara göre daha rahat gibi ama bilemedim
Herkesin pesinden koştuğu üye oldu arkadaşNasıl istersen canım :)
Canım hala bir takım secmediysen 6. Takıma da bir beklerizİlk mesajımı gördünüz mü bilemiyorum ama sadece bu alıntıladığınız mesaja bakınca bir yanlış anlaşılma(haklı olarak) olmuş sanırım.
Tatlım sen tek tek takım gezme cuma yarismasi sonuç listelerine bak
Bu arada fit yada Fat kiloya göre değil 65kg 155boya fat 175e fit durur bunuda göz önünde bulundurmalisin kolay gelsin
Aynen vallailk kez gördüm böyle bi üye
Baya etkilendim özgüvenin tavan durumda umarım daim olur seni özellikle takip edeceğim kolay gelsin başarılar
Herkesin pesinden koştuğu üye oldu arkadaş
Aktiflik saatlerim takımı toplamaya yeter mi bilmiyorum ama çok pis (hakikaten pis ama) gaz veririmCanım hala bir takım secmediysen 6. Takıma da bir beklerizsu aralar motivasyona ihtiyacımız var , takımı toparlamak için böyle bir yardimci ya da ihtiyacım var haniğ
Sen gel gel saatlerin sıkıntı değil çok aktif bir uyem daha var yalnızca bu iki hafta sağlık durumları falan var gelemiyor geri kalan saatlerde biz hallederizEn mantıklısı bu galiba
O boy kilo listelerini göremedim işte her grupta
Durun daha hiçbir şey görmediniz
Ben hayata bakış açımı ve dolayısıyla hayatımı değiştirmeyi başardım. Özgüven mi bilemem ama acayip mutluyum ve bu mutluluğu herkesin yaşamasını canı gönülden istiyorum
Aktiflik saatlerim takımı toplamaya yeter mi bilmiyorum ama çok pis (hakikaten pis ama) gaz veririm
Hayııır kimseciklere vermemmEn mantıklısı bu galiba
O boy kilo listelerini göremedim işte her grupta
Durun daha hiçbir şey görmediniz
Ben hayata bakış açımı ve dolayısıyla hayatımı değiştirmeyi başardım. Özgüven mi bilemem ama acayip mutluyum ve bu mutluluğu herkesin yaşamasını canı gönülden istiyorum
Aktiflik saatlerim takımı toplamaya yeter mi bilmiyorum ama çok pis (hakikaten pis ama) gaz veririm
Benimde kimselere veresim yok
Sen gel gel saatlerin sıkıntı değil çok aktif bir uyem daha var yalnızca bu iki hafta sağlık durumları falan var gelemiyor geri kalan saatlerde biz hallederiz
O yüzden böylesine bir motive ye ihtiyacımız var zaten canım ama sen bilirsin .E kimseler yok sizin takımda
Sizin takım nöbetçi kardeşmişyani bu sizin takıma katılınca tüm takımlara gaz verebilirim anlamına mı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?