Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar .
37 yaşında 170 cm boyunda ve şu anda 91.7 kg mım. Bu kilolardsn kurtulmak istiyotum. Bana yardım edin.

Merhaba 1.71 boyundayim kilom güncel 81.3 doğum öncesi 63 kilo idim 90 kilo ile doğuma girdim. 1 ay önce doğum yaptım sütüm olmadığı için emziremiyorum diyetisyen yardımı alıyorum zaten burdada günlük tutarak motive olmak istiyorum

Merhaba..
4. takıma gelebilirsin :)

Bende katılmak istiyorum,diyetisyen gidiyorum,260 boyunda 83 kiloyu,bu ayın 27 sinde kontrolüm var,ozaman tartılacağım,aynı zamanda ramazana kadar zumbaya haftada 5 gün gidiyorum

merhabalar aslında eskı bir uyeydım ıptal ettırmıstım şimdi yenıden uye oldum bende zayıflama grubuna gelmek on en son 109 dum smdı bılmıyorum tartı bulndurmuyorum evde denemedıgım yol kalmadı benıde bır gruba yönlendırırsenız sevınırım
:) inşallah basarırım

9. Takima gel canım

Eski üyeliğinizle takımlarda yarışmış olma durumunuza karşı , geçtiğiniz takımın kaptanına eski üyelik bilgilerini iletiniz lütfen .Mezun olmanız / izinli olmanız gibi bilgileri ..
Keyifli kilo vermeler .

merhabalar ınanın hangı grupta oldugumu ve hangı nıck maılle katıldıgımı bilmıyorumkı hatırlamıyorum

Selam herkese..ben de 68 kiloyum hedefim 57 olmak..ev hanımı olduğum için buraya vakit ayırabilirim.beni de aranıza alırmışsınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…