2.takıma beklerim canımMerhaba arkadaşlar .
37 yaşında 170 cm boyunda ve şu anda 91.7 kg mım. Bu kilolardsn kurtulmak istiyotum. Bana yardım edin.
yaaa ben çağıracaktım onu yerimiz var mı diye bakmaya gitmiştim çok hızlısın2.takıma beklerim canım
Herşey kısmet canımyaaa ben çağıracaktım onu yerimiz var mı diye bakmaya gitmiştim çok hızlısın
6. TakiMma gel canimbende gruplara katılmak istiyorum.
2.takıma gelebilirsin canım.Aktif bi grupla zayıflamak istiyorum benide alinnn❤
Merhaba 1.71 boyundayim kilom güncel 81.3 doğum öncesi 63 kilo idim 90 kilo ile doğuma girdim. 1 ay önce doğum yaptım sütüm olmadığı için emziremiyorum diyetisyen yardımı alıyorum zaten burdada günlük tutarak motive olmak istiyorum
9. Takima gel canımmerhabalar aslında eskı bir uyeydım ıptal ettırmıstım şimdi yenıden uye oldum bende zayıflama grubuna gelmek on en son 109 dum smdı bılmıyorum tartı bulndurmuyorum evde denemedıgım yol kalmadı benıde bır gruba yönlendırırsenız sevınırım
:) inşallah basarırım
tesekkür ederim :)9. Takima gel canım
merhabalar aslında eskı bir uyeydım ıptal ettırmıstım şimdi yenıden uye oldum bende zayıflama grubuna gelmek on en son 109 dum smdı bılmıyorum tartı bulndurmuyorum evde denemedıgım yol kalmadı benıde bır gruba yönlendırırsenız sevınırım
:) inşallah basarırım
Eski üyeliğinizle takımlarda yarışmış olma durumunuza karşı , geçtiğiniz takımın kaptanına eski üyelik bilgilerini iletiniz lütfen .Mezun olmanız / izinli olmanız gibi bilgileri ..
Keyifli kilo vermeler .
3. Takıma bekliyorumSelam herkese..ben de 68 kiloyum hedefim 57 olmak..ev hanımı olduğum için buraya vakit ayırabilirim.beni de aranıza alırmışsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?