Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
98 kiloyum zaten vardı ama evlendikten sonra 15 kilo daha aldim 27 yaş boy 156 çalışıyorum. Motive 0 özellikle akşam atistirmalari

Bende bugün diyete başladım 57.3 kiloyum gelişmeleri yazıcam. Sok diyete başladım 4. Gün tartilicam. Hedefim Ramazana kadar 4 kilo vermek

Boy:159
Kilo: 65
Hedef: 54
En uzun süre kaldığım kilo aralığı 52-54 çalışmaya başladıktan sonra iki yılda 17 kilo falan aldım
Yarın diyete başlayacağım ama şimdiye kadar kendi halimde defalarca başlayıp bıraktım 2 günden fazla sürdüremedim
Spor ve sağlıklı beslenme ile kilo verebiliyorum fakat çalıştığım yerde spor yapma imkanım olmadı tek başıma da sıkılıyorum evde bir şeyler yapmaya açıkçası Üzerine canım sıkıldıkça bir şeyler yeme aç olmasam da canım istemese de yeme durumu var bende

Temmuzda düğünüm var zayıflamam lazım

Merhaba bende 25 yaşında çalışan bir bayanım işim gereği sürekli oturuyorum. Hareketli bir işim yok. Sağlıksız besleniyorum. 160 boyunda 76 kiloyum ve artık dur demek istiyorum. Bu kiloyla hiç mutlu değilim. Spor yapmaya korkuyorum tüp bebek tedavisi görüyorum. Belki bu ay belki diğer ay hamile kalırım aman ağır kaldırmayım aman çok hareket etmeyim belki hamileyimdir diye diye bu hale geldim. Hem motivasyona hemde önerilere ihtiyacım var.

3, takıma gelebilirsin

Merhaba hanımlar. 9 şubatta doğum yaptım. Hamilelik boyunca 20 kilo aldım. şimdi 10 kilo fazlam duruyor. Normalde hayatım boyunca hep zayıftım ama doğumdan beridir bir türlü kilolarımı veremedim hem de emziremiyorum da.. Hayatımda ilk defa diyet yapıcam ve inanın ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Önerilerinize çook ihtiyacım var.

3, takıma gelebilirsin tatlım

Merhabalaaarr.

Ben 27 yaşında 173 boyunda bir adet şişkoyum

Yaklaşık 1 aydır kendim diyet yapıyorum ve 92 kilo ile başladığım bu yolda şu an 88.1’i gördüm. Daha da hevesle devam edeceğim. Hedefim 70 (şimdilik). Sizlerle birlikte olursam daha kolay olur diye düşünüyorum. Beni de aranıza almak ister misiniz?

6. Takima gelebilirsin :)

Bende bugün diyete başladım 57.3 kiloyum gelişmeleri yazıcam. Sok diyete başladım 4. Gün tartilicam. Hedefim Ramazana kadar 4 kilo vermek

Kızlar takım arıyosanız 2. takıma gelebilirsiniz.

Canim burdan takip edilemezsim.bir takima dahil olman gerekiyor.ihtiyac olan.bi takimdan teklif gelir mutlaka,dahil ol.orda yapman gerekenleri soylerler zaten
Sagol canim betakimlara yazdim dahil olamacım nasıl olucam anlayamadım 2. Takıma gelin diye yazdılar. o takımida bulamadım. 2. Takim diye yaziyorum bir suru 2. Takim cikiyor Aman o kadar da önemli değil. Biz kendimiz zayıflama grubu kurduk 4 kisiyiz takım olamadık :))

Merhaba arkadaşlarlar boyum 1.50 yaşım 27 kilom 66 bundan 3 yıl önce 79 dan 52 ye inmiştim ama sonra tekrar öğrencilik hayatına dönünce kilo aldım 72 civarında tekrar dikkat etmeye başladım.Diyet yapmıyorum dikkat ediyorum yediklerime
Hedefim 52 kilo olmak

3, TAKIMA GELEBİLRİSİN CNM

Merhaba arkadaslar yasim 24 158 boy 67 kiloyum 2 ay önce diyetisyene 75 kilo ile basladim toplamda 8 kilo verdim bu sürecte sizlerin yaninda olmak istiyorum çünkü yolum çok uzun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…