Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalarr ben de çiroz gibi bir çocukluk geçirdim bu arada 21 yaşındayım ammavelakin antidepresan ve vitamin iğnelerinden sonra kilo almaya başladım hala kullanıyorum tabi ama iradeli olmam gerekiyor!:) kendi başıma yapamıyorum. 156 boyum 54 kilo olmuşumm. Topa benzeyip gidiyorum iyice hedef 47. Kim alır beni grubuna:))

Merhaba. Ben 85 kg. Boyum 1.62 yeni dogum yaptim tatlis bir oglum var. Uzun suredir kiloluyum yani dogum kilosu felan degil malesef. Bundan 5 yil once kilo almaya basladim bi daha veremedim arada 2 de cocugum oldu. Artik kilo vermek istiyorum. Iradem cok zayif gaza gelmeye ihtiyacim var. Birde yaklasik 6 ay evdeyim bu surede yol almak istiyorum. Tabi emzirdigim icin sert bir diyet degil dengeli beslenme uygulayacagim zaten benim problemim cok yemek zannediyorum 2000 kalori ile baslayip 1700 e inerim birkac ay sonra. Destege ihtiyacim var. Beni grubuna alabilecek bir kaptan var mi acaba?

9. Takıma gel tanışalım canım

Selam arkadaşlar. 35 yaşında 1.60 boyunda ve 94 kiloyum. Hikayem çocukluğumdan beri şişman olmak. Genelde 85-90 arası gidiyorken 94 olmak nihayet beni harekete geçirdi. Iki yıl önce bir ayda 90 dan 80 e inmişliğim var. Ama malesef fazlasıyla geri aldım. Bu sefer sizlerin de desteği ile sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum. Uzun süredir kk'da diyet ve sağlıklı beslenme forumunu takip ediyorum. Sessiz takip yeterli motivasyonu sağlamadi ve ben de üye olup bir gruba katılmaya karar verdim. 9. Takim hala musait mi, gelebilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…