- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Merhaba bende katılmak istiyorumm
9. Takıma gidebilirsin canımMerhaba bende katılmak istiyorumm
9.takıma katılabilirsin canım
9. Takıma gidebilirsin canım
9.takıma gidebilirsin canımmm :))
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/9-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.38606/page-20388
9.takıma katılabilirsin canım
Hepimiz pusuya yatmışız
bildirimi görünce hemen koştum
bence 9. takıma gitmelisin canım bu kadar ısrar var bak görüyosun kırma biziMerhaba bende katılmak istiyorumm
Bencede bu kadar isteği kıramam Siz 9 dersiniz de ben gitmez miyim hiç ilginize teşekkür ederimbence 9. takıma gitmelisin canım bu kadar ısrar var bak görüyosun kırma bizi
Bencede bu kadar isteği kıramam Siz 9 dersiniz de ben gitmez miyim hiç ilginize teşekkür ederim
İnşallah hep beraber vercez 2-3 aydır diyetteyim bu yarışmayla dahada iyi olcakbaşarılar canım inşallah güzel kilolar verirsin
Hayatta kaçırmamBen de koştum 9.takıma göndermemiz gereken üye gelmiş diye ama sizler zaten pusudaymışsınız:))
Hıza bak9. Takıma gidebilirsin canım..kaptan uygun görürse alır tabii ki...Miniveronikaa
Merhaba. Ben 85 kg. Boyum 1.62 yeni dogum yaptim tatlis bir oglum var. Uzun suredir kiloluyum yani dogum kilosu felan degil malesef. Bundan 5 yil once kilo almaya basladim bi daha veremedim arada 2 de cocugum oldu. Artik kilo vermek istiyorum. Iradem cok zayif gaza gelmeye ihtiyacim var. Birde yaklasik 6 ay evdeyim bu surede yol almak istiyorum. Tabi emzirdigim icin sert bir diyet degil dengeli beslenme uygulayacagim zaten benim problemim cok yemek zannediyorum 2000 kalori ile baslayip 1700 e inerim birkac ay sonra. Destege ihtiyacim var. Beni grubuna alabilecek bir kaptan var mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?