4.takima bekleriz canimSelam arkadaşlar. 35 yaşında 1.60 boyunda ve 94 kiloyum. Hikayem çocukluğumdan beri şişman olmak. Genelde 85-90 arası gidiyorken 94 olmak nihayet beni harekete geçirdi. Iki yıl önce bir ayda 90 dan 80 e inmişliğim var. Ama malesef fazlasıyla geri aldım. Bu sefer sizlerin de desteği ile sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum. Uzun süredir kk'da diyet ve sağlıklı beslenme forumunu takip ediyorum. Sessiz takip yeterli motivasyonu sağlamadi ve ben de üye olup bir gruba katılmaya karar verdim. 9. Takim hala musait mi, gelebilir miyim?
Pardon canim son cumleni gormedim.iyi kilo vermeler:)Selam arkadaşlar. 35 yaşında 1.60 boyunda ve 94 kiloyum. Hikayem çocukluğumdan beri şişman olmak. Genelde 85-90 arası gidiyorken 94 olmak nihayet beni harekete geçirdi. Iki yıl önce bir ayda 90 dan 80 e inmişliğim var. Ama malesef fazlasıyla geri aldım. Bu sefer sizlerin de desteği ile sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum. Uzun süredir kk'da diyet ve sağlıklı beslenme forumunu takip ediyorum. Sessiz takip yeterli motivasyonu sağlamadi ve ben de üye olup bir gruba katılmaya karar verdim. 9. Takim hala musait mi, gelebilir miyim?
Davet için teşekkür ederim NanaLuna. 9. Takım dolduysa umarım davetin hala geçerli olur:)Pardon canim son cumleni gormedim.iyi kilo vermeler:)
Müsait olmazmi bekleriz canım benimSelam arkadaşlar. 35 yaşında 1.60 boyunda ve 94 kiloyum. Hikayem çocukluğumdan beri şişman olmak. Genelde 85-90 arası gidiyorken 94 olmak nihayet beni harekete geçirdi. Iki yıl önce bir ayda 90 dan 80 e inmişliğim var. Ama malesef fazlasıyla geri aldım. Bu sefer sizlerin de desteği ile sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum. Uzun süredir kk'da diyet ve sağlıklı beslenme forumunu takip ediyorum. Sessiz takip yeterli motivasyonu sağlamadi ve ben de üye olup bir gruba katılmaya karar verdim. 9. Takim hala musait mi, gelebilir miyim?
O piti pitimi yapsakki ciddiyim ama :) hangi takımda kilolarini vermek nasibindeyse oraya gidersin inşallahDavet için teşekkür ederim NanaLuna. 9. Takım dolduysa umarım davetin hala geçerli olur:)
9. Takımda yer olduğunu düşündüğüm için orayı takip ediyorum birkaç gündür. Yeriniz olmasına sevindim. Görüşürüz:)O piti pitimi yapsakki ciddiyim ama :) hangi takımda kilolarini vermek nasibindeyse oraya gidersin inşallah
9. takımSelam hanımlar bayramdan sonra diyetisyenle diyete başlayacağım var mı beni bağrına basacak olan
Daha önce de diyet deneyimlerim oldusorunum kilo vermekten çok,verdiğim kiloyu koruyamamak.her seferinde geri alıyorum
Tamamdır9. takımkonuşursunuz birlikte yol alırsınız belki
merhabalar takımda yer varsa bende katılmak istiyorum9. takımkonuşursunuz birlikte yol alırsınız belki
merhabalar takımda yer varsa bende katılmak istiyorum
teşekkürler hemen geliyorum.Tabi canım bekleriz 9. Takıma
Sen eski kaptanlardan değil misin ?Selam hanımlar bayramdan sonra diyetisyenle diyete başlayacağım var mı beni bağrına basacak olan
Daha önce de diyet deneyimlerim oldusorunum kilo vermekten çok,verdiğim kiloyu koruyamamak.her seferinde geri alıyorum
7. Takımın eskı kaptanlarındandıSen eski kaptanlardan değil misin ?
Aaa evet hatırladım. 7. Takımda beraber yarıştık. Maibeyazdı benim eski adım.7. Takımın eskı kaptanlarındandı
Karatay dıyetı üzerınede günlüğü var
Sen zayıflayıf gıtmemısmıydınAaa evet hatırladım. 7. Takımda beraber yarıştık. Maibeyazdı benim eski adım.
Evet 2012 ydi sanırım mezun olmuştum biraz aldım üzerine de hamile kaldım geri geldim.Sen zayıflayıf gıtmemısmıydın
Kılo aldın geldınmı yoksa
Verirsin ınsallah hayırlı kandıllerEvet 2012 ydi sanırım mezun olmuştum biraz aldım üzerine de hamile kaldım geri geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?