Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benden uzun bır üye gördüm ılk kez
Iyı bayramlar canım

Oncelikle herkese selamlar :) Araniza yeni katildim. Uzunca bir suredir iki ileri bir geri diyet yapiyorum ve bu durum artik beni cok geriyor. Ciddi olarak diyet yapmak istiyorum.

Ben zamaninda 110 kiloya kadar cikmis bir kizim. Boyum 176.

5 yil once 70 kiloya kadar kadar dustum. 36-38 beden arasi idim cok da idealdi, kendimi oldukca guzel hissediyordum :) 2 yil kadar korudum, sonra disiplinimi kaybettim ve tekrar kilo almaya basladim. 80in ustunde sabitledim, uzun suredir de 82nin altina inemedim. Herhangi bir takip ya da diyetisyenim olmadigi icin kendi kendime diyeti bozuyor ve baslayamiyorum. Biliyorum ki forumlar ve yarismalar insani cok iyi motive ediyor.

Su an bayram icin istanbuldayim ancak hollandada yasiyorum. Pazar gunu evime donuyorum ve siki diyete & spora basliyorum. Umarim takimlarda yer vardir ve ben de kendime diyet arkadaslari edinebilirim :)

Hepinizin bayramini kutluyorum. Gorusmek uzere!

Aydan

Selam Kizlar,

Kilo vermek icin biraz motivasyona ihtiyacim var ve bir grubun icinde olursam grup motivasyonundan yararlanabilirim diye dusunuyorum. Oncelikle kendimden bahsedeyim: 6 ay oncesine kadar 65 kilo civarinda gidip geliyordum. Yillardir kilom cok degismemisti. 1 asagi 1 yukari idare ediyordum. Yogun spor yapiyordum (hemen hemen her gun 1 saat HIIT ustune ya 30 dakika kadar karin calisirdim ya da spinning yapardim.

Ne olduysa 6 ay once oldu. Oldukca kuzeyde, buz gibi bir yere tasindim (-25 -30 derecelerden bahsediyorum) ve kisin spor yapamadim. Bu surecte 8 kilo aldim. Su an 73 kilo civarindayim. Havalar isindi ama, biraz da agirlastigimdan sanirim, parmagimi kipirdatmak istemiyorum.

Onumuzdeki 2 aylik surecte planim bu aldigim 8 kiloyu, kas kaybetmeden vermek. Bunun icin de biraz yediklerimden kesip, mumkun oldugunca da spor yapacagim.

Havalar isindigindan beri yakin mesafelerde araba kullanmiyorum. Her yere bisikletle gidiyorum. Bisiklet suremi gun icinde arttirip, aksamlari da kisa kisa HIIT yapmaya baslayacagim.

Beni almak isteyen bir grup varsa, haber bekliyorum :)

Hepimize kolay gelsin...

Ozet:

Guncel: 73
Hedef: 2 ayda 65 (-8)
Boy: 1.60
Yas:36

selam hanimlar,
ben hamilelik sonrasi kilo alanlardanim. evlenmeden once 65 kiloydum dugun oncesi dukanla 54e kadar dustum.
ilk 2 yil en fazla 60 oldum sonra bi sekilde zayifladim. daha sonrasinda tup bebek tedavisi ile bebek sahibi olabilecegimi ogrendim. 2 ser ay arayla her seferinde bastan baslayarak 3 tedavi oldum bir bos gebelik ve kuretaj sonrasinda gebelik geldi. gebelikle 87 e ulastim. dogum sonrasi 68 e kadar dustum 7.5 ay sonra kendiliginden bir mucizem geldi. tekrar hamile kaldim spontan gebelik. tam manasi ile mucize. bu gebeligimde de 85e ciktim. dogum yapali 34 gun oldu 76.4 kiloyum ve surekli yiyorum. hedefim 60 hatta yapabilirsem 58 motivasyina ihtiyacim var. boyum 167.

Selamlar ... ve bebeğiniz hayırlı olsun öncelikle ...
Doğum sonrası , ilk 6 ay ... emzirme döneminde diyet yapmamanızı öneririm.
Sağlıklı beslenmek evet ...
Ama takım disiplini ile kilo vermek için bence biraz daha bekleyin . Zaten bu süreçte doğal olarak 1 ayda yaklaşık 10 kilo vermişsiniz .
Eminim daha da vereceksiniz .
Uyarmadan geçmek istemedim .

Günaydınlar
13.takıma bekleriz canım

ilginiz ve cevabiniz icin cok cok tesekkurler. amcim diyet degil zaten daha cok saglikli beslenme ama ben bunu kendim.yapamiyorum. biraz once 2 tane baklava yedim mesela en azindan saglikli seylerle hem sutun kaliteasini arttirir hem de fizigim biraz duzelirse kendime guvenim.de mutlukugumda artar. mutku anne mutlu bebek. :)

Bebeğinle beraber çook mutlu günler dilerim o zaman ... Listeler sorumluluk istiyor takımlarda , stres gerilme , hırs vs ..yaşama diye uyarmıştım Yoksa tabii ki de sağlıklı beslenerek sütünün kalitesi de artar

cok tesekkur ederim uyarin icin. en azindan bir deneyelim. basaramazsam hayirlisi deriz.

Selamlar 3. Takım olarak yeni üyeye ihtiyacımız var malum tatil dolasıyla izne ayrılan çok üyemiz var, bende ev taşıycam çok sık kontrol edemiyorum burayı ve dolayısıyla yakalayamıyorum yeni üye
Mümkünse acil ihtiyacı olan takım yoksa bikaç üyeyi bize yönlendirirseniz sevinirim
Teşekkürler şimdiden

seve seve canım

Gördüğümde yönlendireceğim :)

Merhaba güzel bayanlar. Kendimden şöyle bahsedeyim evlenene kadar hep zayıftım. Hatta kilo alanlara hayret ederdim "kilo aldığını görüyorsun daha neden yiyorsun" diye. Boyum 168 5 sene önce 52 kilo ile evlendim. 2 ayda 10 kilo aldım 62 olmuştum ama çöl göze batmıyordu. 52 fazla zayıftı. Tam yeter dur rejime git dedim hamileymişim. Hamilelikte de aldım mı 25 kilo. Bir sene bana 35 kilo kattı. Zamanla kiloları vermeye başladım 63-65 arasında gidip gelirken 67 yi gördüğüm hafta tekrar hamile olduğumu öğrendim :) bu hamilelikte 13 kilo civarı almıştım ki nitekim Doğumdan 5 gün sonra 67 ydim. Bi ara 64 E kadar düşsem de 69 kiloyum şu an. Kızım 4 yaşında oğlum 6 aylık.
Eşim veya kimse kilo vermeme gerek olduğunu düşünmese de benim en mutlu olduğum kilo 55-57 ler(ben hedefimi 55 tutayım da) Yani tam tamına 14 kilo. Zor mu? Zor. İmkansız mı? Değil.
Ama bende irade çok zayıf. O yüzden bi gruba dahil olmak istiyorum sorumluluk istiyorum kendimde. Karşı komşum geçtiğimiz üç buçuk ayda 17 kilo verdi Buda beni gaza getirdi. Ben neden yapamayım neyim eksik. Olay bundan ibaret işte :)

3.takıma gelebilirsin cnm

Tabikide canım benim kolay gelsin taşınma işleri gerçekten çok zor

Arkadaşlar merhaba
7 yıl önce
Doğuma 94 kilo ile gidip sonrasında 76 kiloya düşmüştüm.
Emzirme, uykusuzluk, yorgunluk vs vs.
Daha sonra tartildim ve 76.3 kg İdim.
Kk sayesinde 57 kiloya inmistim.
Doğru beslenmeyi öğrendiğim için 3-4 kilo bile alsam hemen veriyordum, dert etmiyordum.
Ama şu son 1 senedir berbat durumdayım ve can sıkıntısından sürekli yiyorum.
Duygusal yiyiciyim.

Bugün tartildim ve yine 76.3 kg yum.

Boş olan grup varsa ben hazırım girmeye.
Şöyle eli maşalı lideri olan bi grup olursa on numara olar :)

Bugün 3 lt su içtim.
Sıcaktan zaten yemek yemek istemedim.
Kabak soteledim onu yedim.
Şeftali yedim.
Demin de bi minik patates yedim.

Malumunuz çok sıcak ve hareket edesim yok.
Bütün gün ev işi yaptım ve iç camasirima kadar islandim.
Eşim vardiyalı çalışıyor o yüzden yürüyüşü hergun yapamayacağım.

Sevgiler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…