Benden uzun bır üye gördüm ılk kezmerhaba
28 yaşındayım. şuan 87kiloyum. boyum 180.
2004 yılında 88 den 72 ye indim. çok sıkı diyet yaptım, neredeyse hiçbirşey yemeyerek aç kaldım.
2009 yılında 72 kilo idim
2014 yılında 77 kilo oldum
2014 yılında evlendim ve sonrasında şuan 2017 haziranında 87 kiloyum.
22-28 yaş arasında hareketliliğim çok azaldı, kilo almam bundan. Ofis ortamında çalışıyorum. işe araba ile gidip geliyorum vs. çok iştahım yok. sadece pasta çikolata aşığıyımmm
hamur işi, baklava, mantı sevmem. bu yüzden şanslıyım galiba
Ama karar verdim kilo vereceğim.
sporu sevmiyorum. spor salonlarından hoşlanmadığımdan hafta en az 2 gün sarıyer tarabya arası tempolu yürüyüş yapmayı planlıyorum.
Beni de gruba alırsanız hırs yaparım. iradem çok kuvvetlidir. inanıyorum 2-3 ayda 70'li kilolara ulaşacağım inşaallaahh
herkesin bayramı mübarek olsun
Benden uzun bır üye gördüm ılk kez
Iyı bayramlar canım
selam hanimlar,
ben hamilelik sonrasi kilo alanlardanim. evlenmeden once 65 kiloydum dugun oncesi dukanla 54e kadar dustum.
ilk 2 yil en fazla 60 oldum sonra bi sekilde zayifladim. daha sonrasinda tup bebek tedavisi ile bebek sahibi olabilecegimi ogrendim. 2 ser ay arayla her seferinde bastan baslayarak 3 tedavi oldum bir bos gebelik ve kuretaj sonrasinda gebelik geldi. gebelikle 87 e ulastim. dogum sonrasi 68 e kadar dustum 7.5 ay sonra kendiliginden bir mucizem geldi. tekrar hamile kaldim spontan gebelik. tam manasi ile mucize. bu gebeligimde de 85e ciktim. dogum yapali 34 gun oldu 76.4 kiloyum ve surekli yiyorum. hedefim 60 hatta yapabilirsem 58 motivasyina ihtiyacim var. boyum 167.
Günaydınlarselam hanimlar,
ben hamilelik sonrasi kilo alanlardanim. evlenmeden once 65 kiloydum dugun oncesi dukanla 54e kadar dustum.
ilk 2 yil en fazla 60 oldum sonra bi sekilde zayifladim. daha sonrasinda tup bebek tedavisi ile bebek sahibi olabilecegimi ogrendim. 2 ser ay arayla her seferinde bastan baslayarak 3 tedavi oldum bir bos gebelik ve kuretaj sonrasinda gebelik geldi. gebelikle 87 e ulastim. dogum sonrasi 68 e kadar dustum 7.5 ay sonra kendiliginden bir mucizem geldi. tekrar hamile kaldim spontan gebelik. tam manasi ile mucize. bu gebeligimde de 85e ciktim. dogum yapali 34 gun oldu 76.4 kiloyum ve surekli yiyorum. hedefim 60 hatta yapabilirsem 58 motivasyina ihtiyacim var. boyum 167.
ilginiz ve cevabiniz icin cok cok tesekkurler. amcim diyet degil zaten daha cok saglikli beslenme ama ben bunu kendim.yapamiyorum. biraz once 2 tane baklava yedim mesela en azindan saglikli seylerle hem sutun kaliteasini arttirir hem de fizigim biraz duzelirse kendime guvenim.de mutlukugumda artar. mutku anne mutlu bebek. :)
Selamlar ... ve bebeğiniz hayırlı olsun öncelikle ...
Doğum sonrası , ilk 6 ay ... emzirme döneminde diyet yapmamanızı öneririm.
Sağlıklı beslenmek evet ...
Ama takım disiplini ile kilo vermek için bence biraz daha bekleyin . Zaten bu süreçte doğal olarak 1 ayda yaklaşık 10 kilo vermişsiniz .
Eminim daha da vereceksiniz .
Uyarmadan geçmek istemedim .
ilginiz ve cevabiniz icin cok cok tesekkurler. amcim diyet degil zaten daha cok saglikli beslenme ama ben bunu kendim.yapamiyorum. biraz once 2 tane baklava yedim mesela en azindan saglikli seylerle hem sutun kaliteasini arttirir hem de fizigim biraz duzelirse kendime guvenim.de mutlukugumda artar. mutku anne mutlu bebek. :)
cok tesekkur ederim uyarin icin. en azindan bir deneyelim. basaramazsam hayirlisi deriz.
Bebeğinle beraber çook mutlu günler dilerim o zaman ... Listeler sorumluluk istiyor takımlarda , stres gerilme , hırs vs ..yaşama diye uyarmıştımYoksa tabii ki de sağlıklı beslenerek sütünün kalitesi de artar
seve seve canımSelamlar 3. Takım olarak yeni üyeye ihtiyacımız var malum tatil dolasıyla izne ayrılan çok üyemiz var, bende ev taşıycam çok sık kontrol edemiyorum burayı ve dolayısıyla yakalayamıyorum yeni üye
Mümkünse acil ihtiyacı olan takım yoksa bikaç üyeyi bize yönlendirirseniz sevinirim
Teşekkürler şimdiden
Gördüğümde yönlendireceğim :)Selamlar 3. Takım olarak yeni üyeye ihtiyacımız var malum tatil dolasıyla izne ayrılan çok üyemiz var, bende ev taşıycam çok sık kontrol edemiyorum burayı ve dolayısıyla yakalayamıyorum yeni üye
Mümkünse acil ihtiyacı olan takım yoksa bikaç üyeyi bize yönlendirirseniz sevinirim
Teşekkürler şimdiden
3.takıma gelebilirsin cnmMerhaba güzel bayanlar. Kendimden şöyle bahsedeyim evlenene kadar hep zayıftım. Hatta kilo alanlara hayret ederdim "kilo aldığını görüyorsun daha neden yiyorsun" diye. Boyum 168 5 sene önce 52 kilo ile evlendim. 2 ayda 10 kilo aldım 62 olmuştum ama çöl göze batmıyordu. 52 fazla zayıftı. Tam yeter dur rejime git dedim hamileymişim. Hamilelikte de aldım mı 25 kilo. Bir sene bana 35 kilo kattı. Zamanla kiloları vermeye başladım 63-65 arasında gidip gelirken 67 yi gördüğüm hafta tekrar hamile olduğumu öğrendim :) bu hamilelikte 13 kilo civarı almıştım ki nitekim Doğumdan 5 gün sonra 67 ydim. Bi ara 64 E kadar düşsem de 69 kiloyum şu an. Kızım 4 yaşında oğlum 6 aylık.
Eşim veya kimse kilo vermeme gerek olduğunu düşünmese de benim en mutlu olduğum kilo 55-57 ler(ben hedefimi 55 tutayım da) Yani tam tamına 14 kilo. Zor mu? Zor. İmkansız mı? Değil.
Ama bende irade çok zayıf. O yüzden bi gruba dahil olmak istiyorum sorumluluk istiyorum kendimde. Karşı komşum geçtiğimiz üç buçuk ayda 17 kilo verdi Buda beni gaza getirdi. Ben neden yapamayım neyim eksik. Olay bundan ibaret işte :)
Tabikide canım benim kolay gelsin taşınma işleri gerçekten çok zorSelamlar 3. Takım olarak yeni üyeye ihtiyacımız var malum tatil dolasıyla izne ayrılan çok üyemiz var, bende ev taşıycam çok sık kontrol edemiyorum burayı ve dolayısıyla yakalayamıyorum yeni üye
Teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?