9. Takıma gelebilirsin istersen
Tam olarak nasil oluyor acaba ??
Hahaha ben de 6. Takıma bekleriz diyecektim kapanın elinde kalmışHucum olmus azicik
Teşekkür ederiz cnmBuyur canım 9. takımın linki..
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/9-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.38606/
Teşekkür ederiz cnm
Aynı anda üyeyi çağırdığınız için haksızlık olmaz heralde
Tam olarak nasil oluyor acaba ??
Tatlım sen bu linke tıkla gel ayrıntıları orda konuşuruzBirde takimlar neye gore ayriliyor rakamlar
13. Takıma gelebılırsınİyi akşamlar hanımlar ... 28yasindayim 81 kiloyum 95 ile doğuma girmistim doğum kilolarimi vermek istiyorum. doğum yapalı bir buçuk sene oldu biran önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum. Beni kim takımına almak ister
4.takima bekleriz canimİyi akşamlar hanımlar ... 28yasindayim 81 kiloyum 95 ile doğuma girmistim doğum kilolarimi vermek istiyorum. doğum yapalı bir buçuk sene oldu biran önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum. Beni kim takımına almak ister
4. Takımada gıdebılırsın canımİyi akşamlar hanımlar ... 28yasindayim 81 kiloyum 95 ile doğuma girmistim doğum kilolarimi vermek istiyorum. doğum yapalı bir buçuk sene oldu biran önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum. Beni kim takımına almak ister
Ayni anda yazmisiz kaptanim :) hangimiz i secerse artik :)4. Takımada gıdebılırsın canım
Senın tatlılıgına sana gelsın benceAyni anda yazmisiz kaptanim :) hangimiz i secerse artik :)
Tesekkurler kaptanimSenın tatlılıgına sana gelsın bence
4.takima beklerizMerhaba, ben özge 83.5 kiloyum 35 yasindayim 2008 yilinda burada cok guzel kilo vermistim beni araniza alirsaniz eger yeniden sizinle birlikte kilo vermek istiyorum
O zaman geliyorum tesekkurler4.takima bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?