Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet cnm 3. Takıma bekliyoruz

Merhaba,
Ben 19 yaşımdayım ve 75 kiloyum...
Bu sene üniversite sınavlarına hazırlandığım için stresli bir seneydi benim için ve bu stresin etkisiyle 67 kilodan 75 kiloya çıktım Fakat bu böyle gitmez
Her zaman kilo vermek istiyordum aslında ama bu hep lafta kalıyordu. Artık gerçekten bir şeyler yapmanın zamanı geldi. Hedefim 65 kilo. Buradaki grupların motivasyon açısından faydalı olacağını düşündüğüm için buradayım

3. takıma gidebilirsin canım sahgull

Evet tatlım bekliyoruz 3. Takıma

63.600 kiloyum boyum 1.60 .hamile kaldığım kilodayım.doğum yaptığımda 83 kiloydum.doğum yapalı 2 sene oldu.bende kilo vermek istiyorum 13 kilo kadar.tek başıma yaptığım diyetler başarılı olmuyor.belki bu şekilde grup halinde birbirimize motivasyon vererek başlarsam başarabilirim.şimdiden teşekkür ederim

4. takıma gelebilirsin canım..

Selam hanimlar bende diyetle ilgili seyler arastirirken ciktiniz karsima hayatimin en kilolu gunlerini yasiyorm ilk defa bu kadar kilo aldim 1 dogum yaptmm vucudum tamamen degisti suan 85 kg im kizim 1 yasina girecek 95 kiloyla doguma girdim dogumda asiri kilo aldim sadece 10 kg verebildim butun gun evdeyim ve yalnizim diyet yapamiyorm destege ihtiyacim var umarim basarabilirim

Aleykum selam..
4. takıma gelebilirsin..

9. Takıma gelebilirsin istersen

4.takima bekleriz canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…