Evet cnm 3. Takıma bekliyoruzArkadaşlar merhaba
7 yıl önce
Doğuma 94 kilo ile gidip sonrasında 76 kiloya düşmüştüm.
Emzirme, uykusuzluk, yorgunluk vs vs.
Daha sonra tartildim ve 76.3 kg İdim.
Kk sayesinde 57 kiloya inmistim.
Doğru beslenmeyi öğrendiğim için 3-4 kilo bile alsam hemen veriyordum, dert etmiyordum.
Ama şu son 1 senedir berbat durumdayım ve can sıkıntısından sürekli yiyorum.
Duygusal yiyiciyim.
Bugün tartildim ve yine 76.3 kg yum.
Boş olan grup varsa ben hazırım girmeye.
Şöyle eli maşalı lideri olan bi grup olursa on numara olar :)
Bugün 3 lt su içtim.
Sıcaktan zaten yemek yemek istemedim.
Kabak soteledim onu yedim.
Şeftali yedim.
Demin de bi minik patates yedim.
Malumunuz çok sıcak ve hareket edesim yok.
Bütün gün ev işi yaptım ve iç camasirima kadar islandim.
Eşim vardiyalı çalışıyor o yüzden yürüyüşü hergun yapamayacağım.
Sevgiler.
3. takıma gidebilirsin canımMerhaba,
Ben 19 yaşımdayım ve 75 kiloyum...
Bu sene üniversite sınavlarına hazırlandığım için stresli bir seneydi benim için ve bu stresin etkisiyle 67 kilodan 75 kiloya çıktımFakat bu böyle gitmez
Her zaman kilo vermek istiyordum aslında ama bu hep lafta kalıyordu. Artık gerçekten bir şeyler yapmanın zamanı geldi. Hedefim 65 kilo. Buradaki grupların motivasyon açısından faydalı olacağını düşündüğüm için buradayım
Teşekkür ediyorum cnm3. takıma gidebilirsin canımsahgull
Evet tatlım bekliyoruz 3. TakımaMerhaba,
Ben 19 yaşımdayım ve 75 kiloyum...
Bu sene üniversite sınavlarına hazırlandığım için stresli bir seneydi benim için ve bu stresin etkisiyle 67 kilodan 75 kiloya çıktımFakat bu böyle gitmez
Her zaman kilo vermek istiyordum aslında ama bu hep lafta kalıyordu. Artık gerçekten bir şeyler yapmanın zamanı geldi. Hedefim 65 kilo. Buradaki grupların motivasyon açısından faydalı olacağını düşündüğüm için buradayım
HAHAHAHAHA işyerinde sıkınıtıdan@MiuLego hızlısın maşallah
3. Takıma gelebilirsin cnmMerhaba. 20 yaşında,156 cm boyunda, 54.5 kilodayım sağlığım için zayıflamak istiyorum.
Hedef 46Benide alınız aranıza
63.600 kiloyum.hamile kaldığım kilodayım.doğum yaptığımda 83 kiloydum.doğum yapalı 2 sene oldu.bende kilo vermek istiyorum 13 kilo kadar.tek başıma yaptığım diyetler başarılı olmuyor.belki bu şekilde grup halinde birbirimize motivasyon vererek başlarsam başarabilirim.şimdiden teşekkür ederim
Ne yapmam gerekiyorbunun için4. takıma gelebilirsin canım..
Ne yapmam gerekiyorbunun için
Selam hanimlar bende diyetle ilgili seyler arastirirken ciktiniz karsima hayatimin en kilolu gunlerini yasiyorm ilk defa bu kadar kilo aldim 1 dogum yaptmm vucudum tamamen degisti suan 85 kg im kizim 1 yasina girecek 95 kiloyla doguma girdim dogumda asiri kilo aldim sadece 10 kg verebildim butun gun evdeyim ve yalnizim diyet yapamiyorm destege ihtiyacim var umarim basarabilirim
9. Takıma gelebilirsin istersenSelam hanimlar bende diyetle ilgili seyler arastirirken ciktiniz karsima hayatimin en kilolu gunlerini yasiyorm ilk defa bu kadar kilo aldim 1 dogum yaptmm vucudum tamamen degisti suan 85 kg im kizim 1 yasina girecek 95 kiloyla doguma girdim dogumda asiri kilo aldim sadece 10 kg verebildim butun gun evdeyim ve yalnizim diyet yapamiyorm destege ihtiyacim var umarim basarabilirim
4.takima bekleriz canimSelam hanimlar bende diyetle ilgili seyler arastirirken ciktiniz karsima hayatimin en kilolu gunlerini yasiyorm ilk defa bu kadar kilo aldim 1 dogum yaptmm vucudum tamamen degisti suan 85 kg im kizim 1 yasina girecek 95 kiloyla doguma girdim dogumda asiri kilo aldim sadece 10 kg verebildim butun gun evdeyim ve yalnizim diyet yapamiyorm destege ihtiyacim var umarim basarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?