Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3, takıma gel cnm

Günaydın arkadaşlar,
Yeni katılmak isteyenlerden 4 5 kişi bize yonlendirebilir misiniz 4.takima.listemizde bu hafta izne ayrilacak ve mezun olacaklar var ve hali hazirda yeni uyemiz yok malesef.
Ve yeni gelenlerin kimisi alip başını gidebiliyor o sebepten bize yönlendirme yaparsanız memnun oluruz.
Teşekkürler simdiden :)

tabi ki takipteyim

Arkadaşlar doğduğum günden beri kiloluyum resmen hayatımda asla diyet yapamadım spor desen hak getirebilir geçen bayramda görümcem bütün misafirlerin yanında bana kamyon tekeri gibisin dedi çok zoruma gitti hemde bebek emzirirken o kadar takıldı ki kafama suyum kesilecektir nerdeyse bende diyetsiz spor ve azaz yiyip sık sık beslenmeye karar verdim 26 Haziran'da kilom 78.5 bugün ki kilom ise 73.5 boyum 153 bel ölçüm 110 den 99 düştü kurban bayramına kadar 65 görmek istiyorum benimde aranıza.alir misiniz

4. Takıma gidebilirsin

6 takıma gel derdim ama 4. Takımın aciliyeti var gibi. 4. Takıma gidebilirsin canım.
Colorayzn

bizim şimdilik ihtiyacımız yok öncelik sizin kızlaroldugunda koşarak geliyorum zaten
:)) dimi benimde gozbebeklerim yerinden cikiyo topicte yazi oldugunu gorunce ama her zaman yetisemiyorum ondan yazdım bugunde buraya yoksa dükkanı uyesizlikten kapatmak zorunda kalcaz

:)) dimi benimde gozbebeklerim yerinden cikiyo topicte yazi oldugunu gorunce ama her zaman yetisemiyorum ondan yazdım bugunde buraya yoksa dükkanı uyesizlikten kapatmak zorunda kalcaz
tamamdır canım denk geldikçe yönlendiririz 4.takıma :) ne cok üye o kadar aktif takım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…