3, takıma gel cnmmerhabalar. Ben 40 yaşındayım evliyim 2 çocuk annesiyim .Doğumdan kalanlar ve oturarak çalışıyor olmamın da etkisiyle kilo alıyorum,malum yaş da çok genç değil artık.Geçen hafta ani bir kararla fitness salonuna kayıt yaptırdım ve spora başladım.1 haftada 78.1 den 76,6 ya indim . boyum 1.58 Hedefim 58 kiloya inmek .Beni grubuna almak isteyen olursa çok mutlu olurum
3, takıma gel cnm
13.takıma gelebilirsin canımbende katilabilir miyim ..???
tabi ki takipteyimGünaydın arkadaşlar,
Yeni katılmak isteyenlerden 4 5 kişi bize yonlendirebilir misiniz 4.takima.listemizde bu hafta izne ayrilacak ve mezun olacaklar var ve hali hazirda yeni uyemiz yok malesef.
Ve yeni gelenlerin kimisi alip başını gidebiliyor o sebepten bize yönlendirme yaparsanız memnun oluruz.
Teşekkürler simdiden :)
Tesekkurler miutabi ki takipteyim
Yaz olunca tatile gitti sanırım çoğu kişi.sanırım bu ara tüm takımlarda üye eksikliği var
4. Takıma gidebilirsinArkadaşlar doğduğum günden beri kiloluyum resmen hayatımda asla diyet yapamadım spor desen hak getirebilir geçen bayramda görümcem bütün misafirlerin yanında bana kamyon tekeri gibisin dedi çok zoruma gitti hemde bebek emzirirken o kadar takıldı ki kafama suyum kesilecektir nerdeyse bende diyetsiz spor ve azaz yiyip sık sık beslenmeye karar verdim 26 Haziran'da kilom 78.5 bugün ki kilom ise 73.5 boyum 153 bel ölçüm 110 den 99 düştü kurban bayramına kadar 65 görmek istiyorum benimde aranıza.alir misiniz
6 takıma gel derdim ama 4. Takımın aciliyeti var gibi. 4. Takıma gidebilirsin canım.Arkadaşlar doğduğum günden beri kiloluyum resmen hayatımda asla diyet yapamadım spor desen hak getirebilir geçen bayramda görümcem bütün misafirlerin yanında bana kamyon tekeri gibisin dedi çok zoruma gitti hemde bebek emzirirken o kadar takıldı ki kafama suyum kesilecektir nerdeyse bende diyetsiz spor ve azaz yiyip sık sık beslenmeye karar verdim 26 Haziran'da kilom 78.5 bugün ki kilom ise 73.5 boyum 153 bel ölçüm 110 den 99 düştü kurban bayramına kadar 65 görmek istiyorum benimde aranıza.alir misiniz
bizim şimdilik ihtiyacımız yok öncelik sizin kızlarAma sknti oluyorsa diger takimlar içinde sirayla yönlendirme olabilir kimseyi zora sokmak istemeyiz
:)) dimi benimde gozbebeklerim yerinden cikiyo topicte yazi oldugunu gorunce ama her zaman yetisemiyorum ondan yazdım bugunde buraya yoksa dükkanı uyesizlikten kapatmak zorunda kalcazbizim şimdilik ihtiyacımız yok öncelik sizin kızlaroldugunda koşarak geliyorum zaten
tamamdır canım denk geldikçe yönlendiririz 4.takıma :) ne cok üye o kadar aktif takım:)) dimi benimde gozbebeklerim yerinden cikiyo topicte yazi oldugunu gorunce ama her zaman yetisemiyorum ondan yazdım bugunde buraya yoksa dükkanı uyesizlikten kapatmak zorunda kalcaz
Slm lütfen ben de takıma katılmak ıstıyorum ne yapmam lazım ve nasıl takip edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?