Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba
Son bir yılda çok kilo aldım. (20 kilo) 7 ay önce yurtdışında yaşamaya başladım ve burası çikolataları mükemmel patates kızartmaları yemeye doyamadığım bir ülke(idi).
5 hafta önce Türkiye ye tatile geldim ve 88 kilo ile diyetisyene başladım.. 4 haftada 8 kilo verdim ve geri döndüm.. 1,5 haftadır evdeyim ve diyetisyenin verdiği program ile diyet ve spora devam ediyorum. Anladığım kadarıyla takımlar burada motive edici ve kilo vermede süreklilik sağlıyor. Bu nedenle ben de bir takımla kilo verme devam etmek isterim. Teşekkürler

arkadaşlar bu nedir ? biraz bilgi alabilir miyim? topluca diyet mi uyguluyoruz öyleyse bende varım. Bilgi verirseniz sevinirim.

5 . takıma gel tanışalım :)

canım 4. takıma gidebilirsin

6. Takıma bekleriz canım

Merhaba arkadaşlar 94 kiloyum. Normalde kilom 82 83de seyrederdi fakat son aylarda çok evde vakit geçirdim ve kilo aldım bu yüzden epey. Şu an sözlenme arifesindeyim ve kilo vermem lazım düğün 1.5 sene sonra desek.. zayıf bir gelin olmak istiyorum en büyük hayalim bu. Hatta sözlenme aşamasında da zayıflayabildiğim kadar Zayıflamak istiyorum. Hedefim 55 kg. Ayrıca korkum zayıflarken deri sarkması yaşamak bunun için de ilgili spor ve bakımları yapacağım. Ayrıca daha önceden 25 kg ve 12 kg vermiştim şu anki durumum içler acısı fakat daha önce başardığımı göstermek için belirtmek istedim.

4. takıma gidebilirsin canım

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi.38578/page-26366#post-52073359

Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel cnm

6. Takıma bekleriz canım

Arkadaşlar merhaba ben 21 yaşındayım bir iki yıl kadar önce gruplarda yarismistim çok da iyi kilo vermiştim daha sonra bazı sorunlar okul derken hepsini fazla fazla aldım. Tek sorunum motive olamıyorum inşallah tekrar burda grup arkadaşlarımla birlikte motive olup kilo vereceğime inanıyorum. 1.68 boyum , korkudan bayadir tartilmiyorum artık bi şeyleri değiştirmenin vakti geldi beni de aranıza alır misiniz :)

5. Takıma gel canım.

6. Takıma gel canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…