Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki elimden geldiğince yardımcı olurum
Yeterki canlansın takım

Maşallah siz de harika kilo vermişsiniz devamının geleceğine eminim size de kolay gelsin :)

Teşekkür ederim çok şükür bir sıkıntım yok ama yaşım 23 ondan da hızlı gidiyor olabilir
Tabi yaşta etkiliyor biraz ben oldum 34
Çocuklarda etkiliyor onlara biseyyapiyom yesinler diye onkar yemiyo ben yiyorum.

Selam kızlar boy 1.57 kilo 67 hedef öncelikle 60 ın altına inmek 2 kilo ver 3 kilo al sürekli artıştayım. Beni de alın bir yerlere

Selam Kızlar ,
Tam 70 Kiloyum. Boyum 1.70 . İlk hedefim 65 olmak.
Uzun zamandır sağlıklı beslenmeye calısıyorum. Evde eliptik yapıyorum ama bu ara motivem düştü.
Gaza getirecek bişeylere ihtiyacım var

Selam Kızlar ,
Tam 70 Kiloyum. Boyum 1.70 . İlk hedefim 65 olmak.
Uzun zamandır sağlıklı beslenmeye calısıyorum. Evde eliptik yapıyorum ama bu ara motivem düştü.
Gaza getirecek bişeylere ihtiyacım var
12. takıma gelebilirsin canım.

Iyi aksamlar. Boyum 1.75 kilom 94.4. 4 ay once dogum yaptim. Hamileligimde 25 kg aldim 108 ile doguma girdim ilk hedefim hamile kaldigim kiloya yani 83 e dusmek sonraki hedefim ise 75 kg. Emzirdigim icin bugune kadar diyet yapamadim ama artik zamani geldi diye dusunuyorum. Burada motive olarak daha verimli diyet yapabilecegimi dusunuyorum.

9.takıma gelebilirsin cnm

Iyi akşamlar.. Hamileliğimde aldığım kiloları bir türlü veremedim .Yapışıp kaldılar üstelik oğlum 3.5 yaşında. Bundan iki ay önce kesin kurallı bi şekilde diyete başladım ve 11 kilo verdim. Bu aralar motivasyonum azaldı.Sizin desteğinize ihtiyacım var.. Boyum 1.75 başlangıç kilo 110 güncel 99 .....

12. Takıma gelebilirsin canım

Merhaba şuanda 118 kılıyım ve zayıflamak istiyorum.39 yaşında 2 çocuk annesiyim .Hedefim 75 kilo yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba 30 yaşımda, 1.63 boyunda 96 kiloyum. Zayıflamak için motivasyona ihtiyacım var. Beni de kabul edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…