Tabiki elimden geldiğince yardımcı olurumKaptanim sizden bi bildirim geldi bende epeydir cesaret edemiyodum 1.takimdaydim siz vesile oldunuz 10 aydir izinliydim bi geldim takimda kimse kalmamış şimdi hem kendimi hem takımımi kurtarmaya çalışıyorum.
Yonlendirirseniz sevinirim.
Kolay gelsin
Tabi yaşta etkiliyor biraz ben oldum 34Maşallah siz de harika kilo vermişsiniz devamının geleceğine eminim size de kolay gelsin :)
Teşekkür ederim çok şükür bir sıkıntım yok ama yaşım 23 ondan da hızlı gidiyor olabilir
12. Takima gelSon 6 kilo üstüme yapıştı gitmiyor aksine hemen geliyor ben de gruplarla devam etmek istiyorum
Son 6 kilo üstüme yapıştı gitmiyor aksine hemen geliyor ben de gruplarla devam etmek istiyorum
Merhaba 1. Takıma gidebilirsin canımSelam kızlar boy 1.57 kilo 67 hedef öncelikle 60 ın altına inmek 2 kilo ver 3 kilo al sürekli artıştayım. Beni de alın bir yerlere
1. Takıma gidebilirsinBende kilo vermek istiyorum bi takima yönlendirir mısınız beni de
12. takıma gelebilirsin canım.Selam Kızlar ,
Tam 70 Kiloyum. Boyum 1.70 . İlk hedefim 65 olmak.
Uzun zamandır sağlıklı beslenmeye calısıyorum. Evde eliptik yapıyorum ama bu ara motivem düştü.
Gaza getirecek bişeylere ihtiyacım var
hemen geldimm12. takıma gelebilirsin canım.
9.takıma gelebilirsin cnmIyi aksamlar. Boyum 1.75 kilom 94.4. 4 ay once dogum yaptim. Hamileligimde 25 kg aldim 108 ile doguma girdim ilk hedefim hamile kaldigim kiloya yani 83 e dusmek sonraki hedefim ise 75 kg. Emzirdigim icin bugune kadar diyet yapamadim ama artik zamani geldi diye dusunuyorum. Burada motive olarak daha verimli diyet yapabilecegimi dusunuyorum.
Tsk ettim9.takıma gelebilirsin cnm
12. Takıma gelebilirsin canımIyi akşamlar.. Hamileliğimde aldığım kiloları bir türlü veremedim .Yapışıp kaldılar üstelik oğlum 3.5 yaşında. Bundan iki ay önce kesin kurallı bi şekilde diyete başladım ve 11 kilo verdim. Bu aralar motivasyonum azaldı.Sizin desteğinize ihtiyacım var.. Boyum 1.75 başlangıç kilo 110 güncel 99 .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?