Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2.takıma beklerim canım

Merhabalar boyum 175 kilom 78 . Aslinda 4 kilo kadar vermistim yazin fakat verdigim kiloyu geri aldim. Suan da da cabalasamda geri veremeiyorum bnde burada gruba katilmak istedim. En azindan motive olurum eglenceli gecer bu surec diye . 8 kilo vermem lazim 9 da olabilir

Selam seyhan ben 75 kiloyum belki 76 tartilmadim bikac gündür. Önceden 4.grupla vermistim yine vermek istiyorum beni bi gruba alin lütfen yas 40 hedef 65 kilo

Merhaba
6.takıma gelebilirsin canım

Merhabalar boyum 1.68 kilom 74 ve emziriyorum.kıyafetlerime tekrar girebilmek istiyorum.8-3.5 çalisiyorum. Ilk hedefim 64 ikinci hedefim 57. Sorumluluk alarak zayıflamak daha iyi olacak.

Maşallah ben yazanlari okuyup davet edene kadar diger takimdakiler kapiyor.
Kizlar 1.takimda cok az kalmış ben 10 ay önce ordaydim şimdi döndüm.
1.takima kilo vermek isteyenler buyursun.
Bide ben kendime bi arkadaş arıyorum pkos,Hipotiroidi ve insulin direncim var biraz zor kilo veriyorum.
Hepinize iyi geceler

Ben kendi adıma yakaladığımı yönlendireceğim canım benim

Ben yönlendireyim hala gelenler oluyor takıma

4. Takımdayım spor ve kaçamaksız diyet ile düştüm
Maşallah nazar degmesin bende 71 ile ikiz hamile kalip 110 ile dogum yaptim dogum sonrasi 96 ile rejime basladim 83 gördüm
Sonra çocuklara bakamayinca 1.takimdaydim biraktim 89 ile yine basladim ama hormonal sorunlar var elimden geleni yapcam.
Kolay gelsin

Ben yönlendireyim hala gelenler oluyor takıma
Kaptanim sizden bi bildirim geldi bende epeydir cesaret edemiyodum 1.takimdaydim siz vesile oldunuz 10 aydir izinliydim bi geldim takimda kimse kalmamış şimdi hem kendimi hem takımımi kurtarmaya çalışıyorum.
Yonlendirirseniz sevinirim.
Kolay gelsin

Maşallah siz de harika kilo vermişsiniz devamının geleceğine eminim size de kolay gelsin :)
Ben ayda 3 kilo versem anca sizin bi sağlık sorununuz yok herhalde tebrik ediyorum
Teşekkür ederim çok şükür bir sıkıntım yok ama yaşım 23 ondan da hızlı gidiyor olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…